inzercia, predaj, predám, bazár

Lacno predám police

Kategória: Doplnky

Predám z dôvodu rekonštrukcie a potreby vypratania bytu nástennú rohovú policu a nástennú policu, obe vo výbornom stave.
Rozmery rohovej police na obr. 1,2,3: dĺžka: 40 cm, výška: 72 cm, hĺbka: 34 cm.
Rozmery nástennej podlhovastej police na obr. 4: dĺžka: 90 cm, výška: 20 cm, hĺbka: 17 cm.
Cena za každú policu je 10 Eur, spolu obe za 15 Eur.
Odber je možný po dohode v termíne medzi 22.05. – 03.06.2023. Prijímam rezervácie.
Nech sa páči, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty v súvislosti s vypratávaním bytu, ktoré by Vás mohli zaujať.


Lacno predám police
Podobné inzeráty
Police, lacno
Lacno predám používané police: 2 ks police Ikea Lack breza PREDANÉ 3 ks červené police. Kus 5€
Konzoly na police, podpery na police
Predám -Konzoly na police, podpery na police. Viď foto.Rozmery 18x24cm.6ks čierne.22x30,5cm,šede 4ks,11,5x16,5 nerez,2ks.25x30 hnede-4ksCenu ponúknite
Náhrdelník POLICE Treasure
Na predaj ORIGINAL náhrdelník POLICE Treasure Značka: Police Materiál: nerezová oceľ Dĺžka: 70cm Krabička: zabalený v originál krabičke Na predaj posledná kus tohto náhrdelnika značky POLICE na internete už je nedostupný. Možnosť osobný odber Košice alebo zaslanie na dobierku.
Drziak na police - IKEA Bjarnum
Predam 2x nikdy nepouzity a original zabaleny par drziakov na police IKEA Bjarnum. Mam aj 1x rozbaleny par rovnakych drziakov bez akychkolvek poskodeni. Je urceny pre police o sirke 28cm a hrubky 2.5cm. Material hlinik Cena za 1 par - 15 eur
Úchytky, konzoly, uholníky, nohy k nábytku
Predám nové a niektoré minimálne použité rôzne konzoly na police, úchytky,uholníky a nohy k nábytku: 1,kovové úchytky na dvierka nábytku-4ks, ako nové, pôsobia ako mosadzné. 2,biele kovové konzoly na poličky malé-rameno 7 x 10cm=4ks.Nové. 3,biele kovové konzoly na poličky väčšie-rameno 14 x 17cm-2ks, nové. 4,hnedá kovová konzola na uchytenie jednostranného stolíka -rameno 26cm-1ks,použitá ale úplne zachovalá. 5,nohy na nábytok plastové čierne so závitom na vysúvanie, rozpätie od 14do 17cm-4ks, chvíľu len odskúšané potrebovali sme väčšie/. 6,uhoľníky kovové-rameno 10 x 10cm-nové -4sk 7,uholníky kovové čierne s bielovu plastovou krytkou-rameno 9 x 9cm -nové-4ks. 8,uholníky kovové, rameno 5,5x5,5cm-2ks nové 9,uholníky kovové, rameno 6,5 x 3cm-2ks nové 10,spevňpvacie pliešky nové 5,5cm, 6 otvorové-4ks-nové 10,spevňpvacie pliešky nové 4-otvorové, nové-2ks 12,stojky na stenu, kovové s otvorovým dierovaním, dĺžka 1m 2ks a k tomu kovové podpery na police /police nie sú k tomu/ -zatiaľ nemám reálne foto, keď bude doplním- použité-funkčné. Veci nám zostali po rekonštrukcií ako nevyužité. V prípade vážneho záujmu poskytnem viac foto a info, prípadne premeriam. Nevošlo viac obrázkov. Cena je vzájomnou dohodou. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
LED osvetlenie sklenenej police - modré
Predám nové nikdy nepoužité LED osvetlenie sklenenej police nábytku v modrej farbe, mám dve balenia, kde balenie obsahuje adaptér, vypínač s rozbočovacom a tri osvetlenia (možnosť osvetliť tri police), možnosť pripojiť ďalšie tri osvetlenia nakoľko rozbočovačač na šesť zásuviek. Cena za jedno balenie 10,-€.