inzercia, predaj, predám, bazár

Lad-Lotion roztok pre oddialenie vyvrcholenia

Kategória: Zdravie a krása

Ako urobiť ženu šťastnou aj v posteli a hlavne si trochu pomastiť vlastné ego. Síce je to len náplasť na hlbší problém, ale za ten dlhotrvajúci akt to proste stojí. Aj o tom je Lad Lotion.
Prírodný účinný roztok Lad-Lotion pre mužov určený na prevenciu predčasného vyvrcholenia a posilnenia zážitku.
Lotion znižuje citlivosť, ale zvyšuje libido a precítenie, čo v konečnom dôsledku predlžuje trvanie pohlavného styku.
Roztok pochádza z Thajsku a vyrába sa viac ako 20 rokov. Je úplne bezpečný a ľahko sa používa.
Lotion obsahuje iba prírodné rastlinné výťažky, neobsahuje ledokain, nedráždi pokožku a môže sa používať denne.
Pred použitím poriadne pretrepať a držať sa pravidla, menej je viac. (vlastná skúsenosť)
Písať len na E-mail.

Cena 10€/ks + dobierka.
Lad-Lotion roztok pre oddialenie vyvrcholenia
Podobné inzeráty
Aloe Heat Lotion a iné od FLP
Aloe Heat Lotion od Forever Living Products je emulzia obsahujúca Aloe vera, mentol a eukaliptový olej s hrejivými účinkami. Je to premasťujúci krém s vyváženým pH faktorom, ideálny na upokojujúcu relaxačnú masáž unavených, stuhnutých svalov a suchej pokožky. Vhodný je aj pri opuchoch a modrinách. Zloženie prípravku s hlboko prenikajúcim účinkom aloe vera vám prinesie rýchlu úľavu od napätia a stresu, bolestí svalov, artritických kĺbov, bolestí hlavy a uvoľnenie po športovaní. Spolu s Aloe First je súčasťou prvej pomoci a teda by nemal chýbať v žiadnej domácej lekárničke. V ponuke aj: Aloe heat lotion 18 € Aloe Vera Gelly 16 € Aloe Moisturizing Lotion 16 € Aloe Propolis Creme 21 € Aloe First 21 € Aloe MSM gel 28 € Gentlemans Pride (po holení) 16 € Tuhý deodorant Aloe Ever-Shield 8 € Zubný gel Forever Bright 9 € Aloe lips 3,50€ Aloe Herbal Tea (25 sáčkov) 19 € Aloe Vera Gel (1 l) 26 € Aloe Bery Nektar (1 l) 26 € Aloe Peaches (1 l) 26 € Forever Freedom (1 l) 40 € ARGI+ (30 dávok) 60 € a veľa ďalších od FOREVER LIVING PRODUCT V prípade záujmu pošlem prostredníctvom Slovenskej pošty za cenu poštovného podľa ich cenníka v závislosti na váhe zásielky. Cena tovaru + 3,30 € (dobierka) Cena tovaru + 2,10 € (platba na účet)
Pílingový roztok so 6% AHA NovAge Pro Ceuticals
Zdravá koža sa obnovuje približne každých 28 dní. Vonkajšie agresory ako UV lúče, fajčenie či znečistenie však spolu s procesom starnutia, ktorý prirodzene spomaľuje obnovu kožných buniek, hrajú úlohu pri znižovaní cyklu obnovy pokožky. Ak k tomu dôjde, môže to mať negatívny vplyv na zdravie a štruktúru pokožky, čo vedie k drsnej textúre, jemným vráskam a zreteľnejším pórom. Osviežte svoju rutinu Pílingovým roztokom NovAge Proceuticals so 6 % AHA kyselinami. Tento vyhladzujúci roztok obsahuje6 % alfa hydroxy kyseliny (kyselinu glykolovú a kyselinu mliečnu). Chemicky vyhladzuje vonkajšiu vrstvu kože, odstraňuje odumreté bunky a napomáha tak rýchlejšej bunkovej obnove. Pleť zanecháva hladšiu a zdravo vyzerajúcu. Dermatologicky a spotrebiteľsky testované. Použitie: Nanášajte na čistú a suchú pokožku. Večer po vyčistení pleti rovnomerne naneste 1-2 kvapky na celú plochu tváre a krku. Vyhnite sa očným partiám. Používajte len večer. Pokračujte očným krémom, sérom a nočným krémom ako zvyčajne. Môže sa používať súčasne s rutinou NovAge na špecifické potreby pleti počas obmedzeného časového obdobia. Aplikujte večer po vyčistení pleti. Počas používania tohto produktu používajte aj prípravok s ochranným faktorom SPF a vyhýbajte sa slnečnému žiareniu. Nepoužívajte na poškodenú alebo poranenú pokožku. Ak sa objaví podráždenie, ihneď prestaňte produkt používať. Rada k používaniu: Pílingový roztok môžete do svojej rutiny zaviesť aj postupne, pokiaľ máte veľmi suchú alebo citlivú pleť. Ak máte veľmi suchú alebo citlivú pleť, pred používaním produktu si najskôr urobte test znášanlivosti produktu. Ak trpíte akýmkoľvek ochorením kože, nepoužívajte produkt, kým sa neporadíte s odborníkom na pokožku. Pri používaní AHA buďte opatrní, pretože príliš veľké vrstvenie produktov môže zvýšiť riziko nežiaducich kožných reakcií, ako je nadmerné olupovanie, začervenanie alebo pálenie. Aplikujte AHA iba večer, pretože vaša pokožka môže byť počas používania citlivá na slnečné žiarenie a môže sa vyskytnúť podráždenie. Okrem toho aplikácia večer zabezpečuje dostatok času, aby AHA priniesli čo najlepšie výsledky. Pílingový roztok AHA má pH 3,8-4,2, čo je nižšie ako normálne pH pokožky. Toto je potrebné na zabezpečenie toho, aby účinné látky (kyselina mliečna a kyselina glykolová) mali správne podmienky na optimálny účinok a poskytli pokožke očakávané benefity. Pri používaní AHA vaša pokožka mierne zmení pH, ale vďaka svojej adaptívnosti sa do niekoľkých hodín vráti do svojho normálneho rozsahu pH.
univerzálny roztok ReNu MultiPlus
Ponúkam ReNu MultiPlus univerzálny roztok od spoločnosti Bausch and Lomb. Roztok je určený na dezinfekciu, čistenie, zvlhčenie a uchovávanie mäkkých kontaktných šošoviek. Unikátnou čistiacou zložkou roztoku je látka HYDRANATE, ktorá zo šošovky odstraňuje nahromadené bielkovinové nečistoty počas používania. Roztok je nerozbalený s exp.08/2023, bol kupovaný za 7€, ponúkam za 5€.
Aloe vera od FLP
Aloe Heat Lotion od Forever Living Products je emulzia obsahujúca Aloe vera, mentol a eukaliptový olej s hrejivými účinkami. Je to premasťujúci krém s vyváženým pH faktorom, ideálny na upokojujúcu relaxačnú masáž unavených, stuhnutých svalov a suchej pokožky. Vhodný je aj pri opuchoch a modrinách. Zloženie prípravku s hlboko prenikajúcim účinkom aloe vera vám prinesie rýchlu úľavu od napätia a stresu, bolestí svalov, artritických kĺbov, bolestí hlavy a uvoľnenie po športovaní. Spolu s Aloe First je súčasťou prvej pomoci a teda by nemal chýbať v žiadnej domácej lekárničke. V ponuke aj: Aloe heat lotion 18 € Aloe Vera Gelly 16 € Aloe Moisturizing Lotion 16 € Aloe Propolis Creme 21 € Aloe First 21 € Aloe MSM gel 28 € Gentlemans Pride (po holení) 16 € Tuhý deodorant Aloe Ever-Shield 8 € Zubný gel Forever Bright 9 € Aloe lips 3,50€ Aloe Herbal Tea (25 sáčkov) 19 € Aloe Vera Gel (1 l) 26 € Aloe Bery Nektar (1 l) 26 € Aloe Peaches (1 l) 26 € Forever Freedom (1 l) 40 € ARGI+ (30 dávok) 60 € a veľa ďalších od FOREVER LIVING PRODUCT V prípade záujmu pošlem prostredníctvom Slovenskej pošty za cenu poštovného podľa ich cenníka Cena tovaru + 3,30 € (dobierka) Cena tovaru + 2,10 € (platba na účet)
Guerlain sérum + lotion
Predám olejové sérum Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil 15 ml a Abeille Royale Fortifying Lotion pleťové tonikum s materskou kašičkou 40 ml. Bol to darček ako súčasť jednej sady, preto sú menšie objemy. Obidve boli použité asi 3x, sérum 30 Eur, lotion 15 eur.Poprosím mail alebo sms, ozvem sa Vám, ďakujem.
ALOE COOLING LOTION 118ml
Aloe Cooling Lotion osvieži unavené svaly a kĺby po dlhom dni či náročnom tréningu. Ľahké a povzbudzujúce zloženie poskytne pocit príjemného ochladenia, revitalizuje ťažko namáhané svaly a pomôže ich regenerácii. Aloe Cooling Lotion je ideálny doplnok na pribalenie do vašej tašky do telocvične alebo na nočný stolík. Obsahuje povzbudzujúci mentol, eukalyptový olej, gáfor, extrakt z rozmarínu a metylsulfonylmetán – čiže MSM - organickú zlúčeninu síry, ktorá je tretím najhojnejšie zastúpeným prvkom v našom tele. Nechajte silu mentolu, aloe z vnútorných listov a ďalšie prírodné zložky aby podporili váš aktívny životný štýl. Zažite pocit uvoľnenia po vmasírovaní aloe chladiaceho mlieka do pokožky na konci dlhého dňa alebo po tréningu. Jeho unikátne zloženie je to pravé v prípade : -nadmerného stresu -únave bolesti hlavy - migréne -nádche – uvoľňuje upchaté -nosné dutiny -bolesti svalov -bolesti krčnej chrbtice -modrín -pľuzgierikov -pohmoždeninách -stuhnutého svalstva -svalových kŕčov -suchej pokožky -artritických kĺbov