inzercia, predaj, predám, bazár

Ladicka Yamaha YT-250

Kategória: Strunové nástroje

Chromatická ladička so vstavaným mikrofónom, veľkým LCD displejom a “analógovým“ zobrazením, dva režimy – automatický a manuálny, LED indikátor ladenia, rozsah 8 oktáv, jacky In/Out umožňujú mať ladičku neustále pripojenú vo zvukovom reťazci, možnosť opretia ladičky pomocou krytu. Super stav.
Ladicka Yamaha YT-250
Podobné inzeráty
Ladička KORG CA-30
Predam ladicku Korg, ako nova. Popis: Praktická a kvalitná digitálna ladička určená pre akustické aj elektrické gitary a basgitary. Vďaka použitiu modernej technológie a intuitívnemu ovládaniu je táto ladička skvelou pomôckou každého gitaristu či basgitaristu. Proces ladenia je rýchly a hlavne presný. Užívateľ má navyše možnosť akustickej kontroly s použitím referenčného tónu. Ladička je vybavená vstavaným mikrofónom aj reproduktorom. Napájanie je riešené dvoma AAA batériami (sú priložené).
Korg Pitchblack mini ladicka
Ahojte, predam tuto pedalovu ladicku Korg Pitchblack mini white, 100% stav, rychla, dobre citatelny display, cena 40e. Popis: Chromatická pedálová ladička určená pre gitary a basgitary. Vďaka jej malým rozmerom je praktická a nájde sa pre ňu miesto aj na preplnených pedalboardoch. Disponuje veľkým a kontrastným displejom s ľahko čitateľnými názvami tónov. Má tri druhy ladenia (regular, strobe, half-strobe), nastaviteľnú kalibráciu a ultra vysokú presnosť ladenia (+/- 0,1 centa). Ladička je 100% true bypass. Možnosť napájania pomocou batérie alebo 9 V DC adaptéra, ktorý nie je súčasťou balenia. Rozmery: 45 x 93 x 44 mm. Hmotnosť: 0,12 kg.
Yamaha RGX A2 - gitara so špeciálnou technológiou A.I.R.
Predám gitaru Yamaha RGX A2 s jedinečnou špeciálnou technológiou A.I.R. (Alternative Internal Resonance). Gitara bola navrhnutá s cieľom čo najnižšej hmotnosti pri zachovaní plného tela - “solid body” (predávaný kus má 2,7 kg), vyváženosti (žiadny “neck diving”, drží ako má) a zvuku bez kompromisov. Gitara je vo výbornom stave a neuveriteľne komfortná. A to nielen kvôli nízkej hmotnosti a výbornému vyváženiu, ale aj tenkému telu a kompaktnej dĺžke (napriek “fenderáckej” dlhej menzúre 648 mm). Je tak vhodná aj pre osoby s problémovou chrbticou či menších gitaristov (vekovo alebo stavbou tela). Z popisu výrobcu: Telo gitary Yamaha RGX A2 pozostáva z ľahkého jadra, ktoré sendvičovo obklopuje vrchná a spodná doska z tvrdého dreva. Tri kovové trubice (sound tubes) inštalované pod kobylkou prenášajú vibrácie strún do tela a potom spätne vracajú vibrácie tela v rámci kobylky. Vrchná doska rýchlo reaguje na vibrácie strún prechádzajúce kobylkou. Špeciálne zvukové trubice prechádzajúce telom vytvárajú bohatú rezonanciu v materiáli jadra. Zadná doska rezonuje, čím rozochvieva celú konštrukciu tela. Originálne pasívne snímače (Alnico V - HH) boli pre model Yamaha RGX A2 vyvinuté v spolupráci s custom shopom Yamaha Artist Services v Hollywoode. Na ich návrhu sa podieľali niektorí z najlepších svetových gitaristov. Originálna je aj kobylka, ladiace mechaniky s cylindrickými hlavami z hliníka či prepínač snímačov s podsvietením. Ďalšie špecifikácie - rádius: 13 3/4" (350 mm), počet pražcov: 22, hmatník: palisander, krk (stredná hrúbka, šírka ako v prípade celej série RGX): javor. Produktová stránka: V prípade záujmu ma prosím kontaktujte najskôr cez formulár bazáru, potom si môžeme zatelefonovať.
Basová gitara Yamaha TRBX174 RW Red Metallic
Predám skoro novú, málo používanú basovú gitaru s puzdrom. Yamaha TRBX174 RW Red Metallic 4-strunová basgitara Yamaha TRBX 174 RM s úzkym krkom a ľahkým telom, vhodná pre začiatočníka. Jelšové telo, javorový krk, hmatník sonokeling, snímače 1x Split SC a 1x SC. Kobylka Vintage chróm. Mensur: 863,6 mm, Pražce: 24, Šírka nultého pražca: 40 mm, Snímače: 1x Split SingleCoil, 1x Single Coil, Hardware: Yamaha, chróm, Kobylka: Vintage chróm, Farba: Red Metallic Štvorstrunová basgitara Yamaha TRBX 174 BL s úzkym krkom a ľahkým telom je vhodná pre každého začiatočníka. Jelšové telo, javorový krk, hmatník sonokeling, snímače 1x Split SC a 1x SC. Basgitara 4 strunová Telo: jelša Krk: javor Hmatník: sonokeling Mensur: 863,6 mm Podvaly: 24 Šírka nultého pražca: 40 mm Snímače: 1x Split SingleCoil, 1x Single Coil Hardware: Yamaha, chróm Kobylka: Vintage chróm
Gitara a ladička
Predám nepoužívanú gitaru ORTEGA RST5MBK, kúpenú v roku 2021. Bol to darček ale nevyužíva sa + ladička JOYO JMT-03 Všetko v pôvodnom obale. 140€, prípadná dohoda je možná.
ladicka
Ladička na gitaru basu atď inzerat platny do zmazania