inzercia, predaj, predám, bazár

Laminátor Fellowes

Kategória: Ostatné drobné

Predáme nepoužívaný laminátor Fellowes Calisto A4. Ako nový, top stav a super cena.
Laminátor Fellowes
Podobné inzeráty
Laminator fellowes voyager a3
Predám tento laminátor. Cena nového od 330€. Ja predám za 120€. Je plne automaticky. Viac informácií na nete. Stačí dať do vyhľadávača fellowes voyager a3 (ukáže Vám aj heureku na overenie ceny za novy). Možnosť výmeny za malotraktor dom. výroby, alebo robi 50, 55, deamon 80 alebo ine.
Viazač krúžkový automatický Fellowes QUASAR – E 500
Viazací stroj QUASAR–E500 je dizajnový, kvalitný a dokážete vďaka nemu zviazať plastovými hrebeňmi až 500 listov. Pracovná šírka je 300 milimetrov, čo zodpovedá klasickému formátu A4. Súčasťou stroja je dierovací nástroj na elektrický pohon, s ktorým môžete dierkovať až 25 listov súčasne. Na boku viazacieho stroja je zásobník na plastové hrebene a v zadnej časti je odpadový priestor. Vlastnosti viazacieho stroja Fellowes QUASAR–E500: Odolný kovový mechanizmus Dierkovací nástroj má elektrický pohon Viazač môže dierkovať až 25 listov papiera súčasne Pracovná šírka stroja je 380 mm, čo zodpovedá formátu A4 Viaže dokumenty do 500 listov papierov Súčasťou stroja je zásobník na plastové chrbty Viazací stroj má integrovanú mierku pre voľbu priemeru chrbta V zadnej časti stroja je odpadový priestor Súčasťou balenia viazacieho stroja Fellowes QUASAR–E500 je 10 obálok a chrbtov Rozmery viazacieho stroja sú 425 × 398 × 130 mm
Laminátor Laminovačka SIGMA SL400
Predám málo používaný Laminátor Laminovačku SIGMA SL400
Predám Laminátor LEITZ HR9 75-250mi 230mm
Predám Laminátor LEITZ HR9 75-250mi 230mm. Funkčný. Pre laminovacie fólie 75-250 mikronov, fixná teplota, nastaviteľná rýchlosť. Cena 16 eur, možnosť odskúšať (laminovacie fólie mám, doneste si A4 na zalaminovanie). Inzerát je aktuálny, na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám. Preferujem osobný odber, poštou posielam až týždeň od zverejnenia inzerátu a iba v prípade platby dopredu na účet, k cene sa pripočíta poštovné podľa aktuálneho cenníka slovenskej pošty. Pokiaľ nedvíham telefón tak zavolajte neskôr, na prezváňanie nereagujem. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty - kliknite na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Predam stojan na pocitac FELLOWES
Predam stojan na pocitac FELLOWES. Kedysi sa to daval pod pocitac aby nebol na zem. Este zabalene
Skartovačka poloprofi Fellowes 11254 + kôš na 10 listov+DVD
Predám značkovú skartovačku Fellowes 11254 určenú pre anglický trh. Je dodávaná s originálnym košom. Automatické spustenie, zastavenie, reverz, ochrana proti prehriatiu. Skartovačka dokáže naraz zoskartovať 10 papierov A4 s gramážou 80g/m2. Skartovačka má originál priehradku aj na skartovanie optických médií (CD DVD Blue Ray) či kreditných kariet. Proti šmejdom typu Peach o tri triedy kvalitnejšia. Skartovačka má masívne dvojradové brity namiesto ozubených koliesok ktoré používajú lacné skartovačky, má tým neporovnateľne dlhšiu životnosť. Pôvodná cena bola 100 libier.