inzercia, predaj, predám, bazár

Lampa dizajnova

Kategória: Doplnky

Predam
Krásna dizajnova stolová lampa, výška lampy 63 cm, priemer 35 cm. PC cena bola cca 100 eur. Cena teraz 30 eur. Viem ju poslať aj poštou v originálnej krabici. Samozrejme bezpečne zabalenú.
K cene je potrebné pripočítať poštovné.
Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Lampa dizajnova
Podobné inzeráty
Stolná nočná lampa
Stolná nočná lampa Stolná nočná lampa Stolná nočná lampa funkčná stolná lampa bez poškodení, osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Led lampa so zmenou farby
Poskytuje vzrušujúce svetelné akcenty - LED stojaca lampa so zmenou farby Lampa je vybavená meničom farieb RGBW, je možné stmievať a farbu svetla nastaviť individuálne pomocou priloženého diaľkového ovládača. Lampa má navyše vstavanú pamäťovú funkciu, takže posledné zvolené nastavenie svetla sa uloží a po opätovnom zapnutí sa znova použije. Či už v detskej izbe, v párty miestnosti alebo v obývačke, stojaca lampa naplno rozvinie svoj efekt v tme a poskytuje vzrušujúce svetelné akcenty. Materiál: Horná časť: Akryl , chróm Farba: biela/strieborná vzor: Monochromatický balenie/sada: 1 balenie Priemer: Celkom: 15 cm výška: 100 cm žiarovky: Počet svetiel: 1,4W prívodné vedenie: 140 cm s osvetlením, vrátane diaľkového ovládača na batérie nove zabalené v krabici
DIZAJNOVÁ MISA NA OVOCIE ČI DEKORÁCIE, HLINÍKOVÁ
Masívny leštený hliník, polo matný povrch so zámernou patinou na niektorých miestach. Tvar je super moderný, pritom úprava hliníka pôsobí takmer až starožitne. Asymetrický tvar, veľmi zaujímavý interiérový dekoračný doplnok. Tvar je od nejakého známeho dizajnéra, ktoré meno si, žiaľ, už nepamätám. Pôvodná cena bola € 23. Rozmery: dĺžka 30 cm (diagonálne v najširšom mieste 35 cm), šírka v strede 22 cm, výška v najvyššom bode 20 cm. Hrúbka stien je od 3 do 5 mm. Predávam ju len z titulu sťahovania do priestorov, kde ju nebudem mať kam umiestniť tak, ako si to táto misa ako dizajnová výzdoba zaslúži. Osobné vyzdvihnutie v komplexe Koloseo pri Kuchajde (Tomášikova 50, vchod D). Poslanie poštou nie je možné. Prosím, ŽIADNE ESEMESKY! Keď tak whatsapp, vďaka za pochopenie. Tiež nie je potrebné pýtať sa na aktuálnosť môjho inzerátu. Všetky moje ponuky sú platné až do zmazania. Mažem ich totiž bezprostredne po predaji.
Dizajnová taška Puma Campus Reporter
Dizajnová taška Puma Campus Reporter. - Je vhodná na každodenné nosenie - Hlavné vrecko má otváranie na dvojcestný zips , vo vnútri sa nachádza priehradka na notebook a menšie vrecko drobnosti, uzatvárateľné na zips - mierne obnosená
HAND MADE stojaca dizajnová lampa
Predám túto krásnu hand-made stojacu lampu krásny dizajnový doplnok+hand made obraz cena lampa 80e obraz 40e
Lampa Harry Potter Dobby je voľný
Lampa na ktorej sa nachádza domový škriatok Dobby. Na lampe nájdete túto krásnu momentku z knihy / filmu. Pamätáte si keď Dobby dostal ponožku? Tak toto je presne tá scéna, keď sa stal slobodný. Po tom čo dostal ponožku. Ak uvidíš domového škriatka a bude ťa chcieť zachrániť, radšej sa schovaj ???? Lampa sa dodáva bez žiarovky. Údržba Lampa nesmie prísť do kontaktu s vodou! Lampu len jemne pretierajte nenavlhčenou handričkou. Mám viacej kusov. Pozri aj ostatné moje inzeráty so zberateľskými predmetmi Harry Potter. Osobný odber Žilina, inak plus pošta alebo Packeta.