inzercia, predaj, predám, bazár

lampova hlava bugera + dv mark

Kategória: Zvuková technika

predam lampovu hlavu BUGERA 120w + repro 4x12 DV Mark

lampova hlava bugera + dv mark
Podobné inzeráty
Celolampová hlava BUGERA 333+ bedňa
Bugera 333 celolampová hlava 120W + bedňa Bugera + nožný prepínač Bugera
DV Mark Neoklasik 4x12 reprobox -predam
predam: DV Mark Neoclassic 412 gitarový reprobox, Reproduktor: 4x 12" Neoclassic DV Mark custom-made, Výkon: 600W, Impedancia: 8Ohm/2x 16Ohm, Rozmery: 705mm x 765mm x 335mm, Hmotnosť: 22,2kg DV Neoclassic 412 je gitarový reprobox od spoločnosti DV Mark. Tento kabinet patrí medzi základné boxy a poskytuje slávny, klasický zvuk a hlboký, pútavý tón. Jeho výhodou je možnosť zapojenia zosilňovača nielen od spoločnosti DV Mark, ale aj inej hlavy, alebo stereo zosilňovača. Vďaka svojej univerzálnosti, praktickosti a výkonu je ideálnym boxom pre všetkých hráčov a akýkoľvek hudobný žáner. Reprobox disponuje kvalitnými štyrmi 12" reproduktormi Neoclassic DV Mark custom-made. Kabinet pojme výkon 600W a jeho impedancia je 8Ohm (mono), alebo 2x 16Ohm (stereo). DV Neoclassic 412 má uzatvorenú zadnú stenu.
Bugera G5 Infinium
Zdravím. Ponúkam na predaj 5W celolampovú gitarovú hlavu Bugera G5 Infinium. Lampy:1×12BH7-koncový a 1×ECC83 v predzosilovači. Hlava má 2 kanály, digitálny reverb, efektovú sľučku, vstup na nožný prepínač, výstup na slúchadlá, power atenuátor(5W,1W,0,1W), line input(pre pripojenie napr.MP3 alebo mobilu), impedancia 8 Ohm. Kupovaná bola pred 3 a pol rokom ako nová, je plne funkčná, hraná bola minimáne a len doma je bez ťukanca. Pôvodné lampy menené za TAD+JJ. Súčasťou predaja je sieťový kábel, nožný prepínač, ochranný obal, mám od nej aj krabicu. Samozrejme je možné si ju aj vyskúšať. Cena-190Eur Ideálne osobný odber s vyskúšaním Pre bližšie info ma môžte kľudne kontaktovať
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 2. hlava 1 reprobox Cena dohodou Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 300€ 2. hlava 300€ 1 reprobox 150€ Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )
bugera
Predám 2ks repro bugera zanovne 16ohm 50wats. Cena 50e ks. Číslo vymislene treba písať na email.