inzercia, predaj, predám, bazár

Lampové kombo EVH 5150 Iconic + efekty

Kategória: Zvuková technika

Ponúkam toto skvelé lampové kombo najradšej s komplet príslušenstvom za dobrú cenu a dopravou grátis. Kto chce prejsť na lampu tu má riešenie s dobrým zvukom. Ja sa ho musím zriecť hlavne zo zdravotných dôvodov - nech poslúži mladším bojovníkom. Stav je 100 % aj efekty. Info na webe.
Lampové kombo EVH 5150 Iconic + efekty
Podobné inzeráty
EVH 5150 iii kombo 1x12
Predam gitarove kombo EVH 5153 1x12 6l6 verzia 1 v bezchybnom stave. Kombo obsahuje reverb a vykonovy tlmic na 1W. Spolu s footswitchom.
Predám -	gitarové kombo EVH 5150 III 2x12
Predám v nepoškodenom stave combo EVH 5150III 2x12: Ukážka - Series: 5150III Amplifier Type: Tube Height: 25" (63.5 cm) Width: 27.5" Depth: 12" (30.4 cm) Weight: 84 lbs Speakers: 2 - Celestion G12M 8 ohm Speakers Output Impedance: 4, 8 or 16 ohms (Selectable) Power Output: Adjustable-50 watts RMS max Down to 1 watt Speaker Jacks: Two Speaker Jacks in Parallel - Internal Speaker System Connected to One. Preamp Tubes: 7 x JJ ECC83 (12AX7) Power Tubes: 2 x JJ 6L6 Inputs: One 1/4" Channels: Three Channels: Clean, Crunch, and Lead Control Knobs: Gain, Low, Mid, High, Volume, Master Presence, Rear Master Resonance, Power Level, Reverb Effects: Built-in DSP Reverb Effects Loop: 1/4" Effects Send and Return Jacks Casters: Included Headphone Jack: 1 Headphone Output Jack - Connection Mutes Power Amp Line Out: Preamp Out Cabinet Material: Custom Shaped Birch with Unique Internal Baffling Handle: Recessed Metal Side and Top Plastic Strap Handles Knobs: Vintage Chicken-Head Pointer Knobs Amp Jewel: Red Footswitch: 4-Button EVH 1/4" Footswitch. Ch1, CH2, CH3, Reverb Cover: Optional Amp Cover Available Other Features: Midi Channel and Reverb Switchable, 50-1 watt Adjustable Power Level, Master Resonance Control
EVH 5150 III LBX
EVH 5150 III 15W LBX 2 kanále blue/red FX slucka spolu s obalom preferoval by som osobny odber Košice / okolie
EVH 5150 III 15W LBX Top
Predám tento malý hi-gain celolampový zosilňovač. Má to na papieri iba 15W, ale hrá hlasnejšie, ako iné hlavy s 15W- pohodlne postačí na skúšky aj na koncerty. Predávam z dôvodu, že mi viac vyhovuje evh kombo. Výborný stav, súčasťou je gigbag a samozrejme aj footswitch a sieťový kábel.(zabudol som nafotiť). Cena u thomanna je 635 eur, ponúkam za 450. Pošlem aj na dobierku, alebo kuriérom, prípadne doveziem. Vyskúšať sa dá v BA. Píšte prosím cez formulár, číslo vymyslené.
Ampeg BA-115 Basgitarové kombo
Predám kombo používané na cvičenie a občas malé klubové koncerty. Basgitarové kombo Ampeg BA-115 Basgitarové tranzistorové kombo radu Bassamp. Výkon: 100W, reproduktor: 15" Ampeg Custom, piezo tweeter ovládače: Gain, Master, Bass, Ultra Mid, Treble, 5 polohový prepínač Style, 2 vstupy, RCA vstup, XLR Line-Out, slúchadlový výstup, zabudovaný Limiter, rozmery: 53 x 53 x 39 cm, hmotnosť: 31,3 kg. Tento aparát zo série Bassamp je koncipovaný ako prenosné a rozumne rozmerné, ale vysoko kvalitné a dosť výkonné kombo, ktoré je optimálne pre využitie v skúšobniach alebo na klubových pódiách. Aparát sa skladá z tranzistorového preampu aj powerampu a disponuje výkonom 100W, ktoré do zvuku pretaví jeden 15 palcový reproduktor Ampeg Custom a piezo tweeter. Výhodou je, že kabinet kombá je dizajnovaný tak, aby sa dal sklopiť a zvuk tak smeroval priamo do oblasti počúvania, nie do nôh. Zvukovo ide o veľmi univerzálny aparát. Na ovládacom paneli nájdete dva vstupy, ktoré sú optimalizované tak, aby kombo spolupracovalo čo najlepšie ako s pasívnymi, tak aktívnymi snímačmi. Za nimi sa nachádza ovládač Gain a Master pre nastavenie vybudenia preampu a celkovej hlasitosti, pričom u BA 115 je pred koncovým zosilňovačom zabudovaný limiter, ktorý sa stará o to, aby zvuk bol čistý aj pri najvyšších hlasitostiach. V sekcii určenej pre nastavenie charakteru tónu nájdete klasický 3 pásmový ekvalizér, kde sa nastavujú basy na frevenci 50 Hz, stredy na 500 Hz a výšky na 10 kHz. Okrem EQ sa tu nachádza aj 5 polohový prepínač Style, ktorý mení parametre ekvalizácie. Tento aparát ponúka naozaj široké možnosti nastavenia. Poslednými prvkami na ovládacom paneli je RCA vstup pre zariadenia ako CD alebo mp3 prehrávače, slúchadlový výstup pre tiché cvičenie a symetrický post-EQ XLR Line-out. Ampeg BA-115 je veľmi praktické kombo, ktoré poslúži širokému okruhu používateľov v mnohých situáciách.
Lampové gitarové kombo Hayden PM40
Predám lampové gitarové kombo Hayden Peacemaker 40 W. 1 x 12", kombo využívajúce veľmi obľúbenú Push-Pull konfiguráciu 4 lampy EL84 vo výstupnej časti a 4 x 12AX7 lampy v predzosilňovači. 2-kanálový,jeden pre vintage a druhý, ktorý preberá klasický tón triedy A a mení ho na moderný, vysoký zisk a veľmi použiteľný zvuk gitary s dostatok dynamiky. Vstavaný chorus a DSP reverb. +footswitch 4, pozor! možno prednastaviť dve samostatné zvukové úrovne pre každý kanál - t.j. akoby 4-kanál. výborný stav, len skúšobňa.