inzercia, predaj, predám, bazár

Lapač lístia a ovocia

Kategória: Záhradná technika

Dostupný je aj na E-SHOPE lapač / zachytávač lístia a ovocia ktorý - na rozdiel od bežného prístupu - plody alebo lístie zachytáva do siete predtým, ako padnú na zem.
Montuje sa na kmeň stromu priamo pod korunu. Montáž je jednoduchá a rýchla bez použitia akéhokoľvek náradia. Sieť je prispôsobiteľná tvaru koruny zatiahnutím, resp. uvoľnením napínacej šnúry.

• Materiál: pozinkovaný oceľový plech + odolné agátové drevo, HDPE sieť, sklolaminátové tyče
• Veľkosti podľa priemeru koruny:
- S - pre stromy s priemerom koruny do 2,5 m (73 EUR)
- M - do 4,5 m. (85 EUR)

• Obruč sa dá namontovať na kmeň s priemerom 4-28 cm. Pre väčšiu efektivitu a aby obruč bola čo najbližšie ku kmeňu, je vyhotovená v 3 veľkostiach.
- priemer kmeňa: 4-16 cm (max. obvod: 50 cm)
- kmeň: 16-22 cm (max. obvod: 70 cm)
- kmeň: 22-28 cm (max. obvod: 90 cm)

Možnosť osobného odberu v Trsticiach (okr. GA) alebo kuriérom na dobierku.
Lapač lístia a ovocia
Podobné inzeráty
Benzinové dúchadlo DEMON 3V1 fukár vysávač drvič
Predám motorové benzínové dúchadlo 3v1 DEMON Professional M88175 s možnosťou rýchlej prestavby na fukár + vysávač + drvič lístia. Ideálne sa hodí do každej záhrady a uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Určené k upratovaniu lístia, trávy i snehu Ako jeden z mála vysávačov má KOVOVÝ DRVIACI nôž so 4 čepeľami X4 - rozsekané listy a vetvičky zaberajú oveľa menej miesta, takže vak sa plní oveľa pomalšie, čo prináša veľa výhod - znižovanie objemu listov. Vďaka tomu listy vo vaku zaberajú oveľa menej miesta, čo zaručuje dlhšiu prácu bez nutnosti neustáleho vyprázdňovania. V režime vysávača je lístie nasávané veľkou hubicou k oceľovým sekacím nožom umiestnených pred turbínou, ktoré značne redukujú objem nasávaného lístia. Tie pri vysokých otáčkach lístia posekajú na jemný mulč, ktorý tak dokonale plní objemný vak z textílie. Spojenie medzi vakom a vysávačom je riešené pomocou kolena, ktoré umožňuje vysávaču voľný pohyb. Pre rýchlu prestavbu vysávača na fukár stačí odpojiť nasávaciu hubicu a koleno s vakom na lístie. Otvor po nasávaciu hubicu sa uzavrie veľkou nasávacou mriežkou, ktorá svojou konštrukciou bráni prisávaniu odevu a tým znižovaniu fúkacieho výkonu. Na miesto kolena pre výfuk do vaku sa osadí fúkacia hubica so špeciálne tvarovaným ústím. Režim fukáru umožní sfúkať rýchlo lístie z veľkých plôch na hromadu, vrátane upratovania lístia, v ktorom sa nachádzajú tvrdé predmety, ako sú orechy, kamienky, alebo kúsky konárov, ktoré by mohli vysávač pri nasávaní poškodiť. Fukárom je možné vyfúkať okrem listov aj prach a nečistoty z chodníkov, zle dostupných zákutí, pokosenú trávu z ciest a v zime si ľahko poradí aj s čerstvo napadaným snehom. Sada obsahuje trysku s menším priemerom, ktorá znižuje prietok vzduchu, ale zvyšuje tlak vzduchu - toto je možné použiť na miestach, kde je potrebná veľká sila fúkania vzduchu, ako sú mokré listy alebo ťažký piesok. Funkcie: - fúkanie - vysávanie (sanie) - drvenie - mulčovanie listov + vetvičiek Vhodný aj pre odfúkanie jemného snehu, pokosenej trávy z chodníkov, parkovísk, z auta, budov a pod. Technické dáta: Objem motora: 25,4 ccm Menovitý výkon: 0,75 kW / 6500 ot./min Voľnobežné otáčky: 2800 ot./min Maximálne otáčky: 7500 ot./min Palivo: pomer riedenia zmesi benzínu a oleja 25:1 (do 1L benzínu pridať 40ml oleja) Hmotnosť: 4,4 kg Objem palivovej nádrže: 0,5 L Rýchlosť fúkania: 370 km/hod. Spustenie-štart: ručne-manuálne Celková dĺžka stroja aj s potrubím: 130 cm Výkon: 400 m3 / min. Príslušenstvo: veľký čierny vak z odolnej textílie - opatrený ramenným popruhom, ktorý nesie celú hmotnosť vysatého lístia, ruky preto nie sú pri práci toľko namáhané nádobka na miešanie paliva náradie Nový nepoužitý, originál zabalený v krabici s dokladom. Dobierka: 7 EUR. .
Benzinové dúchadlo DEMON 3V1 fukár vysávač drvič
Predám motorové benzínové dúchadlo 3v1 DEMON Professional s možnosťou rýchlej prestavby na fukár + vysávač + drvič lístia. Ideálne sa hodí do každej záhrady a uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Určené k upratovaniu lístia, trávy i snehu Ako jeden z mála vysávačov má KOVOVÝ DRVIACI nôž so 4 čepeľami X4 - rozsekané listy a vetvičky zaberajú oveľa menej miesta, takže vak sa plní oveľa pomalšie, čo prináša veľa výhod - znižovanie objemu listov. Vďaka tomu listy vo vaku zaberajú oveľa menej miesta, čo zaručuje dlhšiu prácu bez nutnosti neustáleho vyprázdňovania. V režime vysávača je lístie nasávané veľkou hubicou k oceľovým sekacím nožom umiestnených pred turbínou, ktoré značne redukujú objem nasávaného lístia. Tie pri vysokých otáčkach lístia posekajú na jemný mulč, ktorý tak dokonale plní objemný vak z textílie. Spojenie medzi vakom a vysávačom je riešené pomocou kolena, ktoré umožňuje vysávaču voľný pohyb. Pre rýchlu prestavbu vysávača na fukár stačí odpojiť nasávaciu hubicu a koleno s vakom na lístie. Otvor po nasávaciu hubicu sa uzavrie veľkou nasávacou mriežkou, ktorá svojou konštrukciou bráni prisávaniu odevu a tým znižovaniu fúkacieho výkonu. Na miesto kolena pre výfuk do vaku sa osadí fúkacia hubica so špeciálne tvarovaným ústím. Režim fukáru umožní sfúkať rýchlo lístie z veľkých plôch na hromadu, vrátane upratovania lístia, v ktorom sa nachádzajú tvrdé predmety, ako sú orechy, kamienky, alebo kúsky konárov, ktoré by mohli vysávač pri nasávaní poškodiť. Fukárom je možné vyfúkať okrem listov aj prach a nečistoty z chodníkov, zle dostupných zákutí, pokosenú trávu z ciest a v zime si ľahko poradí aj s čerstvo napadaným snehom. Sada obsahuje trysku s menším priemerom, ktorá znižuje prietok vzduchu, ale zvyšuje tlak vzduchu - toto je možné použiť na miestach, kde je potrebná veľká sila fúkania vzduchu, ako sú mokré listy alebo ťažký piesok. Funkcie: - fúkanie - vysávanie (sanie) - drvenie - mulčovanie listov + vetvičiek Vhodný aj pre odfúkanie jemného snehu, pokosenej trávy z chodníkov, parkovísk, z auta, budov a pod. Technické dáta: Objem motora: 25,4 ccm Menovitý výkon: 0,75 kW / 6500 ot./min Voľnobežné otáčky: 2800 ot./min Maximálne otáčky: 7500 ot./min Palivo: pomer riedenia zmesi benzínu a oleja 25:1 (do 1L benzínu pridať 40ml oleja) Hmotnosť: 4,4 kg Objem palivovej nádrže: 0,5 L Rýchlosť fúkania: 370 km/hod. Spustenie-štart: ručne-manuálne Celková dĺžka stroja aj s potrubím: 130 cm Výkon: 400 m3 / min. Príslušenstvo: veľký čierny vak z odolnej textílie - opatrený ramenným popruhom, ktorý nesie celú hmotnosť vysatého lístia, ruky preto nie sú pri práci toľko namáhané nádobka na miešanie paliva náradie Nový nepoužitý, originál zabalený v krabici s dokladom. Dobierka: 7 EUR. .
Benzinové dúchadlo DEMON 3V1 fukár vysávač drvič
Motorové benzínové dúchadlo 3v1 DEMON Professional s možnosťou rýchlej prestavby na fukár + vysávač + drvič lístia. Ideálne sa hodí do každej záhrady a uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Určené k upratovaniu lístia, trávy i snehu Ako jeden z mála vysávačov má KOVOVÝ DRVIACI nôž so 4 čepeľami X4 - rozsekané listy a vetvičky zaberajú oveľa menej miesta, takže vak sa plní oveľa pomalšie, čo prináša veľa výhod - znižovanie objemu listov. Vďaka tomu listy vo vaku zaberajú oveľa menej miesta, čo zaručuje dlhšiu prácu bez nutnosti neustáleho vyprázdňovania. V režime vysávača je lístie nasávané veľkou hubicou k oceľovým sekacím nožom umiestnených pred turbínou, ktoré značne redukujú objem nasávaného lístia. Tie pri vysokých otáčkach lístia posekajú na jemný mulč, ktorý tak dokonale plní objemný vak z textílie. Spojenie medzi vakom a vysávačom je riešené pomocou kolena, ktoré umožňuje vysávaču voľný pohyb. Pre rýchlu prestavbu vysávača na fukár stačí odpojiť nasávaciu hubicu a koleno s vakom na lístie. Otvor po nasávaciu hubicu sa uzavrie veľkou nasávacou mriežkou, ktorá svojou konštrukciou bráni prisávaniu odevu a tým znižovaniu fúkacieho výkonu. Na miesto kolena pre výfuk do vaku sa osadí fúkacia hubica so špeciálne tvarovaným ústím. Režim fukáru umožní sfúkať rýchlo lístie z veľkých plôch na hromadu, vrátane upratovania lístia, v ktorom sa nachádzajú tvrdé predmety, ako sú orechy, kamienky, alebo kúsky konárov, ktoré by mohli vysávač pri nasávaní poškodiť. Fukárom je možné vyfúkať okrem listov aj prach a nečistoty z chodníkov, zle dostupných zákutí, pokosenú trávu z ciest a v zime si ľahko poradí aj s čerstvo napadaným snehom. Sada obsahuje trysku s menším priemerom, ktorá znižuje prietok vzduchu, ale zvyšuje tlak vzduchu - toto je možné použiť na miestach, kde je potrebná veľká sila fúkania vzduchu, ako sú mokré listy alebo ťažký piesok. Funkcie: - fúkanie - vysávanie (sanie) - drvenie - mulčovanie listov + vetvičiek Vhodný aj pre odfúkanie jemného snehu, pokosenej trávy z chodníkov, parkovísk, z auta, budov a pod. Technické dáta: Objem motora: 25,4 ccm Menovitý výkon: 0,75 kW / 6500 ot./min Voľnobežné otáčky: 2800 ot./min Maximálne otáčky: 7500 ot./min Palivo: pomer riedenia zmesi benzínu a oleja 25:1 (do 1L benzínu pridať 40ml oleja) Hmotnosť: 4,4 kg Objem palivovej nádrže: 0,5 L Rýchlosť fúkania: 370 km/hod. Spustenie-štart: ručne-manuálne Celková dĺžka stroja aj s potrubím: 130 cm Výkon: 400 m3 / min. Príslušenstvo: veľký čierny vak z odolnej textílie - opatrený ramenným popruhom, ktorý nesie celú hmotnosť vysatého lístia, ruky preto nie sú pri práci toľko namáhané nádobka na miešanie paliva náradie Nový nepoužitý, originál zabalený v krabici s dokladom. Dobierka: 7 EUR. .
VYSAVAČ-FUKÁR LÍSTIA
Predám málo používaný ,nezničený,plnefunkčný vysavač /fukár lístia so zásobníkom/zberným košom na 220V,vysávač má funkciu drvenia lístia... odber Veselé pri Piešťanoch
Sieťky na odkvapové rýny- lapač lístia
Predám nové, ešte nerozbalené sieťky na odkvapové rýny- lapače lístia. Predávajú sa v priemere od 6 až 9eur. Viď. foto screenshot. Ponúkam na predaj 8kusov balení. Rozmery sieťky 6metrov x 16,5cm Cena za 1ks 4Eur. Pri odbere všetkých 8kusov je jeden zadarmo. V prípade, že by som nedvíhal, píšte prosím sms, alebo email. A v prípade, že by Vás nezaujala táto ponuka, pozrite si prosím ďalšie moje inzeráty, možno Vás niečo zaujme. Ďakujem a pekný deň :-)
Sieťky na odkvapové rýny- lapač lístia
Predám nové, ešte nerozbalené sieťky na odkvapové rýny- lapače lístia. Predávajú sa v priemere od 6 až 9eur. Viď. foto screenshot. Ponúkam na predaj 8kusov balení. Rozmery sieťky 6metrov x 16,5cm Cena za 1ks 4Eur. Pri odbere všetkých 8kusov je cena 3eur za kus. V prípade, že by somm nedvíhal, píšte prosím sms, alebo email. A v prípade, že by Vás nezaujala táto ponuka, pozrite si prosím ďalšie moje inzeráty, možno Vás niečo zaujme. Ďakujem a pekný deň :-)