inzercia, predaj, predám, bazár

Laserova lampa Laser Genetics ND 3x50 + spinac

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam laserove svietidlo Laser Genetics ND 3x50 Subzero s dialkovym spinacom. Nastavitelny zoom - šírka lúča, dosvit 450m. Zeleny laser, lahke hlinikove telo, idelany pre takticke a polovne účely. Na 2 baterie CR1123. Používaný, plne funkčný (opravovaný spínač), ale už ho asi 3 roky nepoužívam, pôvodná cena 250€.
Laserova lampa Laser Genetics ND 3x50 + spinac
Podobné inzeráty
Laserova lampa Laser Genetics ND 3x50 + dialk. spinac
Predam laserove svietidlo Laser Genetics ND 3x50 Subzero s dialkovym spinacom. Nastavitelny zoom - šírka lúča, dosvit 450m. Zeleny laser, lahke hlinikove telo, idelany pre takticke a polovne účely. Na 2 baterie CR123. Používaný, plne funkčný (opravovaný spínač), ale už ho asi 3 roky nepoužívam, pôvodná cena 250€.
Laserova lampa Laser Genetics ND 3x50
Predam laserove svietidlo Laser Genetics ND 3x50 Subzero s dialkovym spinacom. Nastavitelny zoom - šírka lúča, dosvit 450m. Zeleny laser, lahke hlinikove telo, idelany pre takticke a polovne účely. Na 2 baterie CR1123. Používaný, plne funkčný (opravovaný spínač), ale už ho asi 3 roky nepoužívam, pôvodná cena 250€.
AER-02 Takticky spinač pre svetlá FENIX
Predam par krat pouzity plne funkcny spinac na baterky Fenix.Popis: Taktický káblový spínač AER-02 pre baterky Fenix FD30, FD41, PD32 XP-L (ale nie na staršie verzie PD32), PD35, UC35, TK09, TK15, TK22 a dalšie modely s lichobežníkovým závitom. Spínač je vhodný pre použitie s baterkou montovanou na dlhú zbraň. Vďaka dĺžke rozvinutého kábla až 80 cm je vhodný najmä na montáž baterky na dlhé zbrane. Kábel obsahuje na konci tlačidlo pre trvalé rozsvietenie a plochý tlakový spínač s momentálnou aktiváciou. Tlakom na plochý spínač sa baterka rozsvieti a pri pustení zhasne. Spínač navyše obsahuje suchý zips, čo Vám uľahčí jeho umiestnenie kamkoľvek na zbraň. Parametre výrobku: Vinutý kabel vyrobený z pružného polyuretánu. Dĺžka kábla v zvinutom stave je 24 cm a až 80 cm v rozvinutom stave. Koncová šróbovacia časť vyrobená z kvalitnej hliníkovej zliatiny T6 a opatrená tvrdou Type-III anodizáciou. Lichobežníkový závit vysoko odolný voči opotrebovaniu Vodotesné podľa štandardu IPX-8. Koniec kábla obsahuje tlakový spínač so životnosťou 100 000 zapnutí a klasický spínač pre trvalé zapnutie. Balenie obsahuje aj suchý zips, vďaka ktorému je možné pripevniť spínač na zbraň. Kompatibilný s baterkami Fenix FD30, Fenix FD41, Fenix PD32 XP-L, Fenix PD35, Fenix TK15, Fenix TK09, Fenix UC35, Fenix TK11 R5 (od 1.7.2010), Fenix TK21, Fenix TK22, Fenix TK12, Fenix TA20, Fenix TA21, Fenix TK30. Pozor, nepasuje na tieto staré modely (majú iný závit): Fenix TK10, TK11 R2, TK16, TK20, TK20R, TK32, TA30, staršie verzie Fenix PD32 (u nás v predeji do januára 2016) . Použitie: Odšróbujte z baterky pôvodnú koncovku a našróbujte túto koncovku s káblovým spínačom. Tlakový spínač umiestnite do Vami preferovanej polohy. Rozmery: Rozmery šróbovacej časti: 3,15 cm (dĺžka) x 2,54cm (priemer). Hmotnosť: 65g
HS H11 svetlo+laser Streamlight TLR6
Streamlight Springfield Hellcat s červeným laserom. Ako nové. Bez poškodenia či oderku. Kľúčové vlastnosti svietidla a lasera: Obojstranné spínanie (tlačidlo na oboch stranách) 3 režimy : iba laser, kombinácia laser / LED, iba LED osvetlenie C4 LED dioda a 640-660nm červený laser 100 lúmenov; 2 000 candela; Vzdialenosť dosvitu 89 metrov Montáž na rail Stabilne a pevne drží za lúčik zbrane - pri zasunutí do puzdier sa svietidlo samé nezapína ani nespadne Jednoduchá výmena batérií bez demontáže svietidla Prevádzková doba svietidla a lasera je 1 hodina LED svetla alebo LED/Laser, 11 hodín iba Laser Pomocou imbusu a skrutky si nastavíte laser , skrutka je uložená v mosadznom puzdre pre dlhú životnosť a malú odchýlku lasera Kryt svietidla je odnímateľný a je možné tak odpojiť svetlo a používať len laser Parabolický reflektor vytvára rovnováhu medzi lúčom a periférnym osvetlením do strán Výkon a prevádzková doba C4 LED dióda svietidlu poskytuje svetelný tok 100 lúmenov s intenzitou lúča 2000 candela a dosvitom až 89 metrov , čo bohato stačí na všetky vzdialenosti nutnej obrany a rozoznania situácie v noci pred vami a vedľa vás. Reflektor svietidla je tvorený z paraboly, takže jeho tvar poskytne C4 LED dióde také podmienky, že 100 lúmenov dosvieti 89 metrov a zároveň je v rovnováhe s periférnym osvetlením do strán.
HS H11 svetlo+laser Streamlight TLR6
HS Produkt H11 alebo Springfield Hellcat svetlo s červeným laserom. Ako nové. Komplet balenie. Bez poškodenia či oderku. Kľúčové vlastnosti svietidla a lasera: Obojstranné spínanie (tlačidlo na oboch stranách) 3 režimy : iba laser, kombinácia laser / LED, iba LED osvetlenie C4 LED dioda a 640-660nm červený laser 100 lúmenov; 2 000 candela; Vzdialenosť dosvitu 89 metrov Montáž na rail Stabilne a pevne drží za lúčik zbrane - pri zasunutí do puzdier sa svietidlo samé nezapína ani nespadne Jednoduchá výmena batérií bez demontáže svietidla Prevádzková doba svietidla a lasera je 1 hodina LED svetla alebo LED/Laser, 11 hodín iba Laser Pomocou imbusu a skrutky si nastavíte laser , skrutka je uložená v mosadznom puzdre pre dlhú životnosť a malú odchýlku lasera Kryt svietidla je odnímateľný a je možné tak odpojiť svetlo a používať len laser Parabolický reflektor vytvára rovnováhu medzi lúčom a periférnym osvetlením do strán Výkon a prevádzková doba C4 LED dióda svietidlu poskytuje svetelný tok 100 lúmenov s intenzitou lúča 2000 candela a dosvitom až 89 metrov , čo bohato stačí na všetky vzdialenosti nutnej obrany a rozoznania situácie v noci pred vami a vedľa vás. Reflektor svietidla je tvorený z paraboly, takže jeho tvar poskytne C4 LED dióde také podmienky, že 100 lúmenov dosvieti 89 metrov a zároveň je v rovnováhe s periférnym osvetlením do strán.
Puskohlad / kolimator / laser na zbran (11mm a 20mm montaz)
Ponukam na predaj zostavu (pripadne po dohode aj samostatne) puskohlad + kolimator + laser. Parametre na obrazkoch. Posvietenie kriza cervene/zelene vo viacerych stupnoch intenzity. Kolimator ma viac moznosti zobrazenia kriza (kriz, bodka, kruh...), rovnako aj tu cervene alebo zelene podsvietenie s viacerymi stupnami intenzity. Laser - zelene svetlo, pevny spinac alebo dialkova spust. Cely komplet je nepouzivany, iba vybaleny a vyskusany. Uprednostnujem emailovu komunikaciu, resp volat vo vecernych hodinach (cca medzi 18:00 - 21:00). Na sms neodpovedam, ak chcete pisat, tak vyuzite email. Komplet sa nachadza v Roznave, po dohode doveziem (aj na trase Presov-Kosice-Roznava).