inzercia, predaj, predám, bazár

Laserovy epilator Homedics Duo Quartz

Kategória: Zdravie a krása

Laserovy epilator minimalne pouzivany. Ma adapter na chlpky na tvari. Zakupeny v UAE takze treba dokupit adpater na zasuvku. Navod na pouzitie v lubozvucnej arabcine, na internete sa da stiahnut po anglicky.

pre brunetky.

Povodna cena cca 150€


Laserovy epilator Homedics Duo Quartz
Podobné inzeráty
Laserovy epilator Homedics Duo Quartz
Laserovy epilator minimalne pouzivany. Ma adapter na chlpky na tvari. Zakupeny v UAE takze treba dokupit adpater na zasuvku. Navod na pouzitie v lubozvucnej arabcine, na internete sa da stiahnut po anglicky. Idealny pre brunetky.
Predám masážnu podložku Homedics CBS-1000-EU
Predám masážnu podložku Homedics CBS-1000-EU Homedics CBS-1000-EU Masážna podložka je určená pre masáž chrbta, ramien a zadku. Masážná podložka Shiatsu DELUXE značky Homedics. • Masážné hlavy zaberajú širšiu plochu – oproti iným masážnym podložkám o 80% väčšie pokrytie chrbtovej plochy, masáž je komfortnejšia. • 14 masážných programov s premenlivou intenzitou, vrátane: Shiatsu, rolovacou a bodovou masážou chrbta, ramien a vibračnej masáže zadku a stehien s voľbou vyhrievania. • 2×2 masážne hlavy pre čo najintenzívnejšiu masáž Shiatsu na chrbát a ramená. • Povzbudzujúca vibračná masáž stehien a zadku. • Umývateľný poťah. • Plne funkčné diaľkové ovládanie pre ľahkú obsluhu. • Podložka je nastaviteľná, aby vyhovovala väčšine kresiel a pohoviek pre použitie doma alebo v kancelárii • Jednoduché ovládanie. • Napájanie: 220 V. • Rozmery: 49×75×12 cm. Shiatsu masáž • Hlboko relaxačná a omladzujúca masáž vynájdená v Japonsku imituje rytmický tlak prsov, stimuluje hlavný tok energie v tele, zbavuje stresu a napätia. Rolovacia masáž • Jednoduchý a efektívnýpôsob ako uvoľniť svaly a napätie, simuluje pohyb dlaní pozdĺž Vašej chrbtice. Vibračná masáž • Vibračná masáž - Podporuje zlepšenie krvného obehu, odstraňuje stuhnutosť svalov a kĺbov, navodzuje pocit relaxácie. Tepelná masáž • Tepelná masáž - Uvoľňujúca, pomáha pri bolestiach kĺbov a chrbtice, reumatických problémoch, zrýchli látkovú výmenu. Teplo prenikne do hĺbky a prehreje stuhnuté svalové partie. Cena: 120 €
Laserový epilátor zn. Sikn
Ponukám na predaj značkový epilátor zn, Sikn. Epilátor je v 100 percentnom stave. Laserový epilátor ponúkam za 80€ pôvodná cena bola 120€. V prípade záujmu uprednostňujem osobný odber alebo zašlem aj na dobierku ale poštovné žiadam uhradiť vopred na účet. Iná možnosť neexistuje ďakujem za pochopenie.
Epilátor/depilátor + Žehlička na vlasy + Fén
Ponúkam perfektné riešenie pre všetky slečny a ženy. Predám lacno rýchly, účinný a ľahko použiteľný epilátor/depilátor/holiací strojček Panasonic ES 2057 so silným výkonom a extra šetrnosťou na pokožku. Či už ste nováčik alebo profesionál, tento strojček má všetko, čo potrebujete na rýchle a jemné odstránenie chĺpkov. Chĺpky odstraňuje v koreni a tým docieli hladkú, hodvábnu pokožku, ktorá dlho vydrží. Možno ho použiť na podpazušie, línie bikín, nohy a ruky. Ma dve rýchlosti nastavenia umožňuje užívateľovi mať extra kontrolu, takže užívatelia si môžu vybrať ich požadovanú rýchlosť. Je možné ho použiť s mydlom, penou alebo gélom a zaistiť tak maximálny komfort, rýchlejšiu a vyššiu účinnosť. Samozrejme, možno ho použiť aj na sucho. Epilácia v 3 jednoduchých krokoch: 1. Navlhčite epilátor 2. Na mokré disky naneste malé množstvo peny, mydla alebo gélu. 3. Zapnite vypínač, aby sa vytvoril prúd jemných bubliniek, ktoré jemne chránia pokožku počas epilácie a ste pripravení vychutnať si výkon salónu z pohodlia domova. Použitie vo vani alebo v sprche pre maximálne pohodlie Vďaka patentovaným technológiám spoločnosti Panasonic je tento model plne vodotesný, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky, keď ste vo vani alebo v sprche. Otočná akčná hlava Priliehavý výkyvný mechanizmus obopína obrys tela pomocou činnosti posuvnej hlavy dopredu a dozadu. Uchopí korene a odstráni chĺpky. Umývateľné - Ľahko sa udržiava čisté a hygienické, pretože hlavné telo a hlavu je možné umývať pod tečúcou vodou. Typ: Kozmetický zastrihávač, Epilátor/depilátor Napájanie: Akumulátorové Epilačný systém: Kovový pinzetový systém Počet nástavcov: 3 Použitie: Na sucho aj na mokro Plne vodotesné, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky vo vani alebo v sprche Keď sa telo zahreje vo vani, póry sa prirodzene otvoria a vlasy sa odstránia šetrnejšie Použitie peny pomáha krátkym vlasom vstať, čo zvyšuje účinnosť odstraňovania chĺpkov Dvojdiskový systém Panasonic a výkyvný mechanizmus tesne priliehajú k epilácii od koreňov Mäkký chránič pokožky potláča nadmerné vyťahovanie pokožky počas epilácie, takže sú ťahané iba chĺpky. Predám žehličku na vlasy MGG 25W s reguláciou intenzity výkonu vyrobenú v Nemecku Tiež predám profesionálny fén nemeckej výroby s reguláciou intenzity výkonu. CENY: Epilátor 20,-€ Žehlička 10,-€ Fén 5,-€ Ak by ste kúpili všetky tri veci spolu, ich cena by bla 25,-€ POZRITE SI PROSÍM, MOJE ĎALŠIE INZERÁTY
predám masaznu podložku homedics
predám masaznu podložku Homedics
Epilátor/depilátor Panasonic ES2057 s chráničom pokožky na v
Ponúkam perfektné riešenie pre všetky nechcené chĺpky Predám lacno rýchly, účinný a ľahko použiteľný epilátor/depilátor/holiací strojček Panasonic ES 2057 so silným výkonom a extra šetrnosťou na pokožku. Či už ste nováčik alebo profesionál, tento strojček má všetko, čo potrebujete na rýchle a jemné odstránenie chĺpkov. Chĺpky odstraňuje v koreni a tým docieli hladkú, hodvábnu pokožku, ktorá dlho vydrží. Možno ho použiť na podpazušie, línie bikín, nohy a ruky. Ma dve rýchlosti nastavenia umožňuje užívateľovi mať extra kontrolu, takže užívatelia si môžu vybrať ich požadovanú rýchlosť. Je možné ho použiť s mydlom, penou alebo gélom a zaistiť tak maximálny komfort, rýchlejšiu a vyššiu účinnosť. Samozrejme, možno ho použiť aj na sucho. Epilácia v 3 jednoduchých krokoch: 1. Navlhčite epilátor 2. Na mokré disky naneste malé množstvo peny, mydla alebo gélu. 3. Zapnite vypínač, aby sa vytvoril prúd jemných bubliniek, ktoré jemne chránia pokožku počas epilácie a ste pripravení vychutnať si výkon salónu z pohodlia domova. Použitie vo vani alebo v sprche pre maximálne pohodlie Vďaka patentovaným technológiám spoločnosti Panasonic je tento model plne vodotesný, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky, keď ste vo vani alebo v sprche. Otočná akčná hlava Priliehavý výkyvný mechanizmus obopína obrys tela pomocou činnosti posuvnej hlavy dopredu a dozadu. Uchopí korene a odstráni chĺpky. Umývateľné - Ľahko sa udržiava čisté a hygienické, pretože hlavné telo a hlavu je možné umývať pod tečúcou vodou. Typ: Kozmetický zastrihávač, Epilátor/depilátor Napájanie: Akumulátorové Epilačný systém: Kovový pinzetový systém Počet nástavcov: 3 Použitie: Na sucho aj na mokro Plne vodotesné, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky vo vani alebo v sprche Keď sa telo zahreje vo vani, póry sa prirodzene otvoria a vlasy sa odstránia šetrnejšie Použitie peny pomáha krátkym vlasom vstať, čo zvyšuje účinnosť odstraňovania chĺpkov Dvojdiskový systém Panasonic a výkyvný mechanizmus tesne priliehajú k epilácii od koreňov Mäkký chránič pokožky potláča nadmerné vyťahovanie pokožky počas epilácie, takže sú ťahané iba chĺpky.