inzercia, predaj, predám, bazár

Leatt DBX 5.5

Kategória: Horské bicykle

Predám tento krčný chránič Leatt DBX 5.5. Chránič bol jazdený 5 mesiacov. Nemá absoultne žiadne známky používania. Je bez akéhokoľvek škrabanca.Pridam aj originál popruhy na jeho zaistenie.
Leatt DBX 5.5
Podobné inzeráty
Fullface prilba Leatt 3.0 DH DBX
Predám fullface prilbu Leatt 3.0 DH DBX pre bike downhill a motocross. Veľkosť M (57-58 cm).
Predám fullface prilbu Leatt 3.0 DH DBX
Predám fullface prilbu Leatt 3.0 DH DBX pre bike downhill a motocross. Veľkosť M (57-58 cm).
Leatt Prilba MTB 4.0 + Okuliare Velocity 5.5
Predám Nasledovné /// Leatt Mtb 4.0 + Velocity 5.5 5x jazdená, bez padnutia / skličko bez poškrabania + nahradné strhavačky a licne vyplne.. velkosť / S (55-56) Pre viac info Volať / pisať Prosim iba važny zaujem Cena : 180€,- / Dohoda … TELEFON :
Leatt DBX 5.0
cyklo prilba od svetoznámeho výrobcu chráničov - firmy Leatt, s označením 5.0, je vyrobená z kompozitu. Je ako jedna z mála certifikovaná na EN1078; US CPSC; ASTM F1952–10. Technológia 360° Turbine je nová technológia, ktorá prispieva k 30 - 40%-nej redukcii rizika vzniku otrasu mozgu pri páde a o 10-20% znižuje riziko nežiaducej rotácie hlavy a mozgu pri náraze. Celkovo poskytuje zvýšenú ochranu hlavy pred nárazom. Technológia 3D Inmolded V-Foam je penová vrstva rôznorodej tuhosti, ktorá zabezpečuje väčšiu absorpciu energie dosiahnutej nárazom a jej menší prenos na mozog, zároveň redukuje nežiaduci vplyv otrasov a nárazov. Redukcia veľkosti o 10% znižuje tlak na krk. Helma je optimalizovaná a kompatibilná s krčným chráničom. Maximálna ventilácia, ktorá nie je závislá od vysokej rýchlosti, preto efektívne funguje už pri nízkej rýchlosti. Uspôsobená montáž na používanie hydra systému. Veľkosť L je určená pre obvod hlavy 59-60cm. Viac info - QR code.
dres napodobenina leatt a endura
Predam 2 Lkove dresy dizajn Leatt, velkost L, ale skor M/L a 1x endura Sko Cena 15€/ks
Multifinkčná vesta Leatt
Predám čisto novú multifunkčnú vestu Leatt veľkosť L. (nesadla veľkosť) možnosť použiť na bike, lyže, motorku. Viac info telefonicky.