inzercia, predaj, predám, bazár

LED lampa projektor nočnej oblohy

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj lampu, projektor. Projektor nočnej oblohy
Spríjemní atmosféru napr. Detskej izbičky.
Na stenách i strope premieta hviezdy a hrá príjemnú hudbu. Regulácia pomocou diaľkového ovládania, napríklad hlasitosť atď.
2 výmenné kryty (len lampička alebo projektor nočnej oblohy). Nabíjanie na USB kábel.
Cena: 5€ + poštovné podľa cenníku SP
LED lampa projektor nočnej oblohy
Podobné inzeráty
LED lampa projektor nočnej oblohy
Ponúkam na predaj lampu, projektor. Projektor nočnej oblohy Spríjemní atmosféru napr. Detskej izbičky. Na stenách i strope premieta hviezdy a hrá príjemnú hudbu. Regulácia pomocou diaľkového ovládania napr. hlasitosť. 2 výmenné kryty (len lampička alebo projektor nočnej oblohy). Nabíjanie na USB kábel. Cena: 6€ + poštovné podľa cenníku SP
Lampa a projektor nočná obloha, korytnačka
Predám nočnú lampičku, projektor nočnej oblohy, magická korytnačka. Lampička v tvare roztomilej korytnačky. Jej pancier ukrýva svetlo, ktoré vďaka prierezom premietne po izbe desiatky hviezd. Vaše dieťa bude zaspávať pod hviezdnou oblohou. Dá sa nastaviť modrá, zelená a žltá farba nočnej oblohy alebo striedanie farieb. Plast a látka. Na baterky.
Projektor nočnej oblohy
Projektor nočnej oblohy,nevhodný darček
Projektor xgimi halo +
Zdravim ma tu na predaj parady projektor ludia kupuju male televizory za velke ceny. Ale tento Projektor vie mat obraz na celu stenu v spalni na pozeranie filmov atd. Projektor ma wifi takze sa viete pripojit na internet. Youtube a dasie stranky na pozeranie filmov bezplatne na webovom prehialdaci. Projektor premieta na stenu v poriaku netreba Ziande platno. Projektor vie sam zaoatrit na stenu. Premieta full hd. Volat na Projektor stal 1.129€ lebo som kuloval k nemu predlzenu zaruku.
detsky projektor hviednej oblohy astronaut
projektor hviezdnej oblohy 5 rezimov +cisto hviezdna obloha moznost rotacie oblohy a farby koncovka je na usb cize dat eto do siete k pc atd
CND™ LED Lampa, profesionálna LED
Nová 3C technológia. CND™ LED Lampa, profesionálna LED lampa na nechty + darček tipy. Je to profi lampa najnovšej technológií. Stručný popis na koľko netreba viac popisovať pre tých ktorý poznajú túto technológiu. 3C Technológia ™ - táto lampa je určená pre vytvrdzovanie CND produktov - Shellac, Brisa Gel. -Optimalizuje svetlo, čas a energiu pre maximálny lesk a trvanlivosť v celej škále farieb -LED lampa CND ™ je vybavená 4 prednastavenými kontrolami kalibrovanými pre dokonalé vytvrdenie CND ™ SHELLAC ™ a BRISA ™ o polovicu rychlesientvrdnitie, kvalitnejšie a jediná ktorá využíva zrkadlovku technológiu odrazu a zamerania. Balenie obsahuje: Lampu Krabica Napájací zdroj Darček tipy na nechty Pozri si na: /cndtm-led-lampa.htm Manikúra, pedikúra, nechty, štúdio, lampa na nechty.