inzercia, predaj, predám, bazár

legitimácia HSĽS Hlinkova Slovenská Ľudová strana 1938

Kategória: Zberateľstvo

originál členská legitimácia člena Hlinkovej strany z roku 1938, Slovenský štát, výborný stav. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
legitimácia HSĽS Hlinkova Slovenská Ľudová strana 1938
Podobné inzeráty
KÚPIM knihy 1938-1945
KÚPIM rôzne knihy, časopisy, kalendáre, brožúry a iné dokumenty spojené s Hlinkovou Gardou a Hlinkovu Mládežou na študijne a zberateľské účely Zoznam: Organizačný poriadok HG Organizačný štatút HDG Smernice pre reorganizáciu Hlinkovej gardy Disciplinárny poriadok HG Služobné zvesti HG Autonomistické piesne a pochody HG Takto si my spievame-spevník HM Arizácia a právne postavenie židov Hlinkova mládež v obrazoch Protižidovské zákonodarstvo na Slovensku Rudolf Dilong- Gardisti na stráž! Do tábora HM Na pochod piesne- MVHG Prešov Hlinkova mládež oslavuje HDG vznik a práca Predpis o odznaku Brannosti HG Vodcovstvo a Vodcovská osobnosť Slovenský národný socializmus Kalendár Hlinkovej gardy Kalendár Hlinkovej mládeže Pamätnica dní Hlinkovej mládeže v Bratislave Preteky Hlinkovej mládeže Vodca k Hlinkovej mládeži Slovenský národný socializmus Časopisy hlinkova mládež- Deva, vĺča, Nová mládež, Priateľ dietok, Slovenské krídla Časopis Stráž Výcvik HG Legitimacia HG Legitimacia HM Legitimacia HDG Činovnícka legitimacia HM Členská legitimacia Slovenské krídla HSĽS A iné Mám záujem aj o kúpu akýchkoľvek iných vecí po Hlinkovej Garde alebo Hlinkovej Mládeži Tel: 0
Slovenský štát legitimacia HSĽS super stav
Legitimacia - Preukaz HSĽS v peknom stave.
RU - súbor vyznamenaní a legitimácií k nim
Súbor legitimácií k rakúsko uhorským vyznamenaniam (aj s vyznamenaniami) udelené na meno Andok János, delostrelecký poddôstojník uhorského kráľovského 37. honvédskeho pluku poľných húfnic (M.kir. 37.honv. táb. tarackos ezred) resp. 137. honvédskeho pluku poľného delostrelectva (M.kir. 137. honvéd tábori tüzér ezred)... Vyznamenania: Železný záslužný kríž s korunou (vyznamenania + legitimácia) Strieborná medaila za statočnosť II.triedy (legitimácia) Bronzová medaila za statočnosť (vyznamenanie + legitimácia) Karolov vojenský kríž (vyznamenanie + legitimácia)
členský odznak HSĽS - Slovenský Štát
predám členský odznak HSĽS (Hlinkova slov. ľudová strana)- Slovenský Štát Cenu ponúknite... Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Legitimacia preukaz HSĽS - preukaz Slovenský štát
Predám legitimaciu HSĽS z roku 1939. Luxusný stav!
Matica slovenská
Predám pohľadnicu a odznaky Matica slovenská. Pohľadnica: PAMIATKA NÁRODNÉHO OSLOBODENIA POSTAVIL MIESTNY ODBOR MATICE SLOVENSKEJ 1918-1928, pečiatka: MIESTNY ODBOR MATICE SLOVENSKEJ NA ČERVENEJ SKALE, podpisy členov: pošt.pečiatka ČERV.SKALA -BREZNO, Pohľadnica Matica slovenská - vydala Matica slovenská v roku 1945. Odznak Matica slovenská. Kniha:Ján Bodenek - IVKOVA BIELA MAŤ Vydala Matica slovenská 1938. Lístok NITRA 2006,deň Matice slovenskej 8.6.2006. Nepredávam ako celok,možete si vybrať o čo máte záujem. Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného a PLATBA je VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam. PAMIATKA NÁRODNÉHO OSLOBODENIA POSTAVIL MIESTNY ODBOR MATICE SLOVENSKEJ 1918-1928, pečiatka: MIESTNY ODBOR MATICE SLOVENSKEJ NA ČERVENEJ SKALE a podpisy členov(50 €). Pohľadnica Matica slovenská - vydala Matica slovenská v roku 1945 (5 €). Odznak MS za 1 kus (1 €). Odznak Matica slovenská (15 €). Kniha:Ján Bodenek - IVKOVA BIELA MAŤ Vydala Matica slovenská 1938(15 €). Deň Matice slovenskej 8.6.2006 (3 €).