inzercia, predaj, predám, bazár

Lehatko Stokke Steps Bouncer

Kategória: Ostatné

Lehatko/kresielko pre babatko s vyberatelnou novorodeneckou vlozkou.
Pouzivane - na foto vidiet aj nedostatky - ramenny popruh roztrhnuty a zasity narychlo doma (treba znovu presit) a popruh medzi nohami sa tiez roztrhol. Ked si to mamicka zasije, lehatko bude plne funkcne.

Original popis :
Lehatko Stokke Steps Bouncer
Podobné inzeráty
STOKKE BOUNCER / Ležadlo
Predám STOKKE Steps Bouncer White Deep Grey ležadlo na hranie a odpočinok pre bábätká. Polohovateľné, možnosť používať samostatne ale kompatibilné aj so stoličkou STEPS. Nové, nerozbalené z Vanda Store Bratislava pôvodná cena 179 eur / predám za 140 €
STOKKE Steps Bouncer White Deep Grey kresielko na odpočívani
Predám STOKKE Steps Bouncer White Deep Grey kresielko na odpočívanie pre bábätká. Polohovateľné. Ako nové, pôvodná cena 179 eur.
BABY BJORN LEHÁTKO BOUNCER BLISS COTTON PETAL
Lehatko nie je skoro vôbec pouzivane. Stav ako nove LEHÁTKO BABYBJÖRN BOUNCER BLISS COTTON PETAL - Ergonomické lehátko s prirodzeným hojdaním Vášho bábätka - Ľahké a ľahko prenosné, jednoduché na používanie doma i na cestách - S výhradne prirodzeným hojdaním - jemné prirodzené hojdanie Vami alebo Vašim dieťaťom, nie sú potrebné žiadne batérie a funguje ticho - Ergonomický tvar, vďaka ktorému má Vaše bábätko správnu podporu hlavy, krku i chrbtice - Dlhá doba použiteľnosti - toto lehátko možno používať už od narodenia až cca do 2 rokov - Jednoduché nastavenie polôh: vyberte si z 3 polôh - spánok, odpočinok a hranie podľa váhy Vášho dieťaťa - Bezpečné a testované - vyvinuté v spolupráci s pediatrami, ortopédmi a fyziológ, bezpečnostný popruh je mäkko vypolstrovaný - Neobsahuje žiadne škodlivé látky - Poťah možno ľahko zložiť a vyprať na 40 stupňov v práčke Šťastné deti = šťastní rodičia Keď sa Vaše deti bezpečne hrajú alebo oddychujú v lehátku BabyBjörn, môžete si aj vy v pokoji pripraviť kávu alebo večeru, Vaše deti máte stále pod dohľadom. Veselé hojdanie tiež pomáha Vašim deťom rozvíjať ich stabilitu a motorické zručnosti. K lehátku je možné dokúpiť a ľahko prirobiť veselú drevenú hračku. Materiály použité na lehátku sú šetrné k jemnej detskej pokožke, lehátka sú ponúkané buď vo tkanej bavlne alebo v priedušnom Air Mesh materiálu, ktorý veľmi dobre odvádza teplo. Špecifikácia: Vek: od narodenia (3,5 kg) až do približne 2 rokov (13 kg) Materiál: 100% bavlna (materiály majú OKO-TEX Standard 100, trieda 1, sú šetrné k deťom a nevyvolávajú alergie) Hmotnosť: 2,3 kg (vrátane balenia 3,2 kg) Rozmery: 39x79x56 cm rozložené v najvyššej pozícii 39x89,5x10 cm transportné rozmery Udržiavanie: poťah možno prať v práčke na 40 st., perte oddelene, nebieliť, nesušiť v sušičke Bezpečnosť: Lehátko zodpovedá bezpečnostným štandardom EN13209-2-2005 a US bezpečnostným štandardom ASTM F2236 a CPSI 2008.
BabyBjörn Lehátko Bouncer BLISS Anthracite Mesh
Predáme detské lehátko/ bouncer od firmy BabyBjorn. Po jednom bábätku, udržované, oprané, čisté, ako nové aj s originál krabicou. Ponúkame aj s interaktívnou BabyBjorn hračkou, ktorá sa dá prichytiť na sedačku a zabaví bábätko. Od narodenia do 13kg. Kľúčové vlastnosti ležadla BabyBjörn Bouncer BLISS: - Elegantné ergonomické ležadlo - Pre deti od narodenia do 13 kg - Ľahká prenosná konštrukcia - Vhodné na doma aj na cesty - Bez batérie, prirodzený pohyb hojdaním - Rozvíja stabilitu a motorické zručnosti - Rešpektuje prirodzený zdravý detský vývoj - Rôzne polohy - pre spánok, odpočinok alebo hranie - Je vyrobené z testovaných nezávadných materiálov - Príjemný priedušný materiál vhodný aj na citlivú detskú pokožku - Štýlové vyhotovenie v antracitovej farbe - Poťah je možné vyprať v práčke na 40 °C Cena s hračkou 150 eur. Bez hračky 125 eur. Osobný odber v Bratislave.
Hauck Alpha bouncer
Predám lehátko značky Hauck Alpha Bouncer. Lehátko je možné použiť samostatne alebo spolu s drevenou stoličkou Hauck alpha +. Lehátko sme používali od 0-7 mesiacov na stoličke, je čiste bez poškodení a známok používania. Preferujem osobný odber.
Detské multifunkčné lehátko / kolíska
Predám detské multifunkčné lehátko po jednom dietati. Málo používané, č8isté, plne funkčné, bez poškodení. Vibrovanie už nefunguje. Dohoda možná. Popis produktu Detské multifunkčné lehátko poslúži vášmu dieťaťu od narodenia až do dosiahnutia hmotnosti 18 kg. Pre úplne malé bábätká ho možno použiť ako hojdacie lehátko s melódiou, svetlom a vibráciou. Akonáhle vaše dieťa vyrastie, môžete toto lehátko zmeniť na kresielko. Je možné ho aretovať aj do pevnej polohy vhodnej na príklad na kŕmenie. Je vybavené odnímateľnou hrazdou s hračkami, nastaviteľnou opierkou chrbta a vibračným modulom, ktorý spríjemní chvíle vášmu dieťaťu. Môžete v ňom bábätko uložiť ku krátkemu spánku, stačí iba operadlo sklopiť, zapnúť bezpečnostné pásy, zapnúť funkciu jemných vibrácií a namontovať držiak s hračkami. Staršie deti v ňom môžu sedieť, hojdať sa, prezerať si knižky alebo si kresliť. Ako lehátko je vhodné do 9 kg. Kresielko je vhodné pre deti do 18 kg (aretácia hojdacích líšt). Je vyrobené z najkvalitnejších materiálov s dôrazom na každý detail. Materiál: 100% polyester. CHARAKTERISTIKA: - ako lehátko určené deťom do 9 kg - ako kresielko určené deťom do 18 kg - funkcia hojdacieho kresla (hojdacie lišty s možnosťou aretácie) - dvojpolohové nastavenie sklonu operadla - nastaviteľné trojbodové bezpečnostné pásy - odnímateľná hrazdička s hračkami - kvalitná kovová konštrukcia - mäkký, príjemný na dotyk poťah ROZMERY: - dĺžka: 80 cm, šírka: 40 cm, výška: 70 cm - šírka sedadla: 25 cm, výška od zeme k sedáku: 25 cm, hĺbka sedadla: 27 cm Len sobný odber Trenčín alebo Bratislava.