inzercia, predaj, predám, bazár

LEKÁRI POZOR 3IZB PRAŽAK PRI STAREJ NEMOCNICI

Kategória: Byty

MAKLÉR ODPORÚČA!!!
Veľký, praktický a žiadaný 3izb byt S LOGGIOU na 7/7 posch. S PANORAMATÍCKÝM VÝHĽADOM A NOVÝM Výťahom!!! V TOP lokalite UPROSTRED ZELENE na ul. TURGENEVOVEJ V BLÍZKOSTI CENTRA pri starej nemocnici.
Ponúkame sympatické bývanie v slušnom a čistom dome s novým výťahom a slušnými susedmi!!!
Byt sa predáva aj so zariadením!!!! JE VHODNÝ AJ AKO INVESTÍCIA!!!
Byt najobľúbenejšieho PRAŽSKÉHO TYPU s dispozíciou veľkej obývačky spojenej s kuchyňou, 7m2 LOGGIOU je v OV,komp.rek: nová kuchynská linka so spotrebičmi, murované jadro, vstavané skrine...V dome sú vymenené všetky stúpacie rozvody...
Kompletne zateplený, slušný a čistý bytový dom disponuje NOVÝM výťahom!!!, bezpečnostným kamerovým systémom, je aj zateplený. Veľmi čistý vchod a priateľské susedia. K bytu je samozrejme okrem pivnice na prízemí aj kumbal, k dispozícii aj """"""""kočíkáreň"""""""", resp. miestnosť pre bicykle.
Byt sa nachádza v oblasti s perfektnou občianskou vybavenosťou blízko HISTORICKEHO CENTRA KOŠIC,IBA 8 MIN.NA HLAVNÚ.... (Námestie Osloboditeľov, MHD, základná škola, škôlka, .) Do veľkých potravín ako aj na zastávky MHD prejdete pohodlne peši chodníkom priamo krížom cez park, v ktorom je k dispozícii okrem množstva lavičiek aj nové detské ihrisko. Skvelý byt pre pár ako aj jednotlivca, ale aj pre rodinku s deťmi.
Výhody: HISTORICKÉ CENTRUM KOŚIC,
- zateplený dom...Obhliadka bytu viac napovie...
Pre klientov v BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO máme AUTORIZOVANÝ právnický SERVIS,v ktorom máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ...Ostatné info poskytne:Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
RK Dôvera HĽADÁ NOVÝCH ĽUDÍ I SKÚSENÝCH MAKLÉROV DO NÁŠHO TÍMU!!! PREDOVŠETKÝM:REALITNÉHO MAKLÉRA NA PREDAJ POZEMKOV V KOŠICIACH!!!
POŽADUJEME: - prácu na živnosť - ukončené stredoškolské vzdelanie,dobrá znalosť práce s počítačom - komunikatívnosť, samostatnosť, flexibilita. PONÚKAME: PROVÍZIE 60% - 80 % zo zrealizovaných obchodov - možnosť inzerovania nehnuteľností v celosvetovej inzercii.
LEKÁRI POZOR 3IZB PRAŽAK PRI STAREJ NEMOCNICI
Podobné inzeráty
1+1 izb. tehlový byt pri starej nemocnici, ul. Topoľová 40m2
Dám do prenájmu zrekonštruovaný, slnečný 1+1 izbový tehlový byt na Topoľovej ulici, Košice - Juh, pri "starej nemocnici" UNLP. Byt s výmerou 40m2 sa nachádza na 2. poschodí a pozostáva zo samostatnej kuchyne, spálne a z WC spojeného s kúpelňou. Byt je vhodný pre max 2 osoby. Cena nájmu vrátane energií a internetu je 590 EUR. Byt bude voľný od 5.3.2023. RK prosím nevolať.
3-izb. - 4.izb. byt, PRAŽÁK, rekonštrukcia 68m2 Buzulucká KE
Ponúkam na predaj 3-izb. - 4.izb. byt, PRAŽÁK. Plná rekonštrukcia. Vlastník.
3 izbový byt v Starej Turej o rozlohe 73,35m2
Hľadáte menší, neprerobený, dispozične rozumne riešený 3 izbový byt? Máte záujem o bývanie v Starej Turej v tichej lokalite plnej zelene, neďaleko školy a detských ihrísk pre vyžitie Vašich ratolesti? Potom ste tu správne. Spoločnosť 5 STARS Realitná agentúra s.r.o. Vám exkluzívne ponúka 3 izbový byt na ulici Komenského v Starej Turej o výmere 73,35 m2. Byt je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Byt je vysťahovaný a pripravený na okamžitú prestavbu podľa predstáv nového majiteľa. Dispozične riešenie bytu: a) Predsieň 7,8m2. b) Kúpeľňa 2,8m2 c) WC 1m2. d) Kuchyňa 9,9m2 so špajzou 1,9m2. e) Obývacia izba 20m2. f) Spálňa 14,3m2. g) Detská izba 14.1m2 K bytu prináleží pivnica o rozlohe 1,2 m2. Byt sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite Starej Turej. Nuž a ku tomu ešte jedno veľké plus. Byt je dispozične riešený na dve svetové strany čo umožňuje hlavne v letnom období veľmi dobré vetranie. Byt sa nachádza na 2 poschodí z 8. Lokalita: Mesto Stará Turá leží v údolí medzi Bielymi a Malými Karpatmi pod vrchom Veľká Javorina 12 km od okresného mesta Nové Mesto. Okolie mesta ponúka obyvateľom mnoho možností pre športové aktivity v zimnom i letnom období. V zime je možné lyžovanie na spomínanej Veľkej Javorine a v letnom období vodné športy, turistika alebo cyklistika na priehrade Dubník a v jej okoli. Vzdialenosť Starej Turej od diaľničného privádzača je 12 km, do krajského mesta Trenčín 35 km, do Trnavy 60 a do hlavného mesta Bratislavy je 115 km. Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66,- euro. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim. 5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. Pre Vašu lepšiu informovanosť naša realitná kancelária Vám ďalej ponúka: 1) Poradenstvo úverového špecialistu: Našim klientom ponúkame bezstarostné a bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru ako i poistenie Vás aj nehnuteľnosti, vybavíme znalca a podanie záložných zmlúv na kataster. V prípade, že využijete bezplatné služby nášho úverového špecialistu, spoločnosť 5 STARS Realitná agentúra, s.r.o. Vám uhradí náklady za vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v hodnote 66,- euro. 2) Predaj vašej nehnuteľnosti: Vy neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti (poplatok za vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad do katastra, overenie podpisov na kúpnej zmluve a ani podanie návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66,- euro). Všetko je zahrnuté v provízii realitnej agentúry. Vy sa o nič nestaráte, my sme s Vami až do odovzdania nehnuteľnosti novému majiteľovi a prepisu plynu a elektriky na nového klienta. 5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korekt
Pražský 1 i, byt blízko Starej nem. Turgenevova, LO 7m2, OV
- Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY (viac ako 23 ročné skúsenosti, člen Realitnej únie), - EXKLUZÍVNE ZASTÚPENIE MAJITEĽA, - priestranný 1 izb. byt pražského typu, - blízko Starej nemocnice, Turgenevova ul., - tzv. pražský typ s nenosnými vnútornými priečkami, - OSOBNÉ VLASTNÍCTVO, - cca 49 m2 (z toho cca 39-40 m2 byt, cca 7 m2 zasklenená lodžia, cca 1 m2 komora, cca 1-2 m2 pivnica), - slušný ZATEPLENÝ bytový dom s výťahom, - rekonštruovaný, - vaňa + sprchovací kút - priestranná zasklenená Lodžia 7m2, - komora priamo pri byte, - pivnica, - vysoké 1. poschodie (pod bytom sú nebytové priestory) - pozemok pod bytovým domom je odkúpený, - blízko T- Systems, Starej nemocnice, OC Cassovia, zastávky MHD, futbalovej arény a pod. - detské ihrisko pri dome V exkluzívnej ponuke realitnej kancelárie Ing. Juraj Antol, ANTE reality je na PREDAJ typologicky zaujímavý 1 izb. byt v blízkosti Starej nemocnice. Zateplený bytový dom je situovaný na Turgenevovej ulici, neďaleko T- Systems, OC Cassovia, zastávky MHD, futbalovej arény a pod. Samotný byt sa nachádza na vysokom 1.poschodí v slušnom, svetlom a ZATEPLENOM bytovom dome s VÝŤAHOM. Pod bytom sa nachádzajú nebytové priestory. Jedná sa o tzv. pražský typ bytu s nenosnými vnútornými priečkami. Typickými prvkami pre pražský typ bytu je takisto 7m2 veľká lodžia, komora situovaná priamo pri byte. K dispozícii je aj pivnica. Celková rozloha bytu je cca 49 m2, z toho cca 39-40 m2 má byt, cca 7 m2 má lodžia, cca 1 m2 komora, cca 1-2 m2 pivnica). Byt je po rekonštrukcii. V byte boli realizované plastové okná, murované jadro (vaňa + sprchovací kút+WC), plávajúce podlahy, zasklenená lodžia a pod. Poloha bytového domu poskytuje veľmi dobré dopravné napojenie nielen smerom do Centra mesta, ale aj smerom na US Steel, smer Letisko, smer OC Optima, smer Prešov, Moldava n. Bodvou a pod. Neďaleko sa nachádzajú zastávky MHD. Súčasťou okolia je základná infraštruktúra ako sú potraviny Fresh, LIDL a banky v OC Cassovia, škola, škôlka, detské ihrisko priamo pri dome a pod. Byt a takisto pozemok pod bytovým domom je v OSOBNOM VLASTNÍCTVE. Vhodný je tak NA TRVALÉ BÝVANIE ale aj ako investícia na PRENÁJOM. S prípadným prenájmom bytu Vám radi takisto pomôžeme. Predaj zahrňuje KOMPLETNÝ právny SERVIS, prehlásenie odberu médií ako elektrina, plyn a poradenstvo súvisiace s kúpou či financovaním. Všetko Vám zabezpečíme kvalitne na základe viac ako 23 ROČNÝCH SKÚSENOSTÍ s prácou v realitnej kancelárii. Realitná kancelária je členom Realitnej únie.
Ponúkame na prenájom 2,5 izbový byt v Starej Ľubovni pri nem
Ponúkame na prenájom 2,5 izbový byt v Starej Ľubovni pri nemocnici. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019. Krásny, teplý, slnečný. - vlastné kúrenie (plynový kotol) - tehlová bytovka - 1 poschodie - byt komplet zariadený (skrine, postel, stôl, stoličky, chladnička, sedačka, kuchynskou linkou vrátane spotrebičov a kúpeľnou so sprchovým kútom a práčkou.) - k bytu prislúchajú 2 murované pivnice - Cena mesačného nájmu 360+ 150 energie - BEZ TV A INTERNETU!!! Pri podpise zmluvy depozit vo výške 3 mesačného nájmu. Zvieratká nie. Ostatné info telefonicky. Info na: Volať len ak máte vážny a seriózny záujem.
Ponúkame na prenájom 2,5 izbový byt v Starej Ľubovni pri nem
Ponúkame na prenájom 2,5 izbový byt v Starej Ľubovni pri nemocnici. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019. Krásny, teplý, slnečný. - vlastné kúrenie (plynový kotol) - tehlová bytovka - 1 poschodie - byt komplet zariadený (skrine, postel, stôl, stoličky, chladnička, sedačka, kuchynskou linkou vrátane spotrebičov a kúpeľnou so sprchovým kútom a práčkou.) - k bytu prislúchajú 2 murované pivnice - Cena mesačného nájmu 360+ 150 energie - BEZ TV A INTERNETU!!! Pri podpise zmluvy depozit vo výške 3 mesačného nájmu. Zvieratká nie. Ostatné info telefonicky. Info na: Volať len ak máte vážny a seriózny záujem!