inzercia, predaj, predám, bazár

Lenovo Tab M10 FHD PLUS puzdro

Kategória: Ostatné drobné

predám puzdro/ kryt pre Lenovo Tab M10 FHD PLUS
nové, nepoužité
Lenovo Tab M10 FHD PLUS puzdro
Podobné inzeráty
Puzdro na tablet Samsung Galaxy Tab S8 (11")
Predám puzdro na tablet Samsung Galaxy Tab S8 (11"). Predávam z dôvodu objednania zlého modelu na môj tablet. Puzdro je čiernej farby, úplne nové, nepoužívané, v pôvodnom obale. Cena 20€ + pošta, dobierka. Obal má príjemný matný a pevný materiál, taktiež aj silikónová časť je pevná, čiže chráni zariadenie zo všetkých strán. Možnosť nastavenia do polohy na čítanie na boku. Na vnútornej strane je možnosť odložiť si pero S pen či už naležato alebo aj nastojato (na to slúžia tie malé otvory v tvare štvorca). Na vonkajšej strane je otvor na čítačku prstov. Na vrchnej otvory pre reproduktory a na spodnej tiež plus otvor pre napájanie. Na zadnej strane otvor pre fotoaparát a taktiež možnosť pre napájanie S pen.
Lenovo Tab P11 Plus with the Smart Charging Station 2
Predám úplne nový, nerozbalený tablet s nabíjacou stanicou. Jedná sa o model Lenovo Tab P11 Plus with the Smart Charging Station 2.
Tablet Lenovo M10 HD
Predam tablet Lenovo M10 HD. Pouzivany minimalne, este v zaruke.
Cestovne puzdro philips diamont + nabijaci poharik
Puzdro NOVE, poharik malo x pouzity , kontabilne so zubnou kefkou Philips diamont clean Cestovné puzdro na kefky Philips Sonicare DiamondClean. Puzdro vyniká luxusným dizajnom a kvalitným spracovaním. Výhody: Puzdro je vybavené USB portom, takže ho po pripojení k ľubovoľnému USB zdroju môžete používať ako nabíjačku Obsah balenia: 1x cestovné puzdro s USB portom Puzdro je kompatibilné s elektrickými kefkami Philips Sonicare DiamondClean s označením HX93xx. Balenie neobsahuje napájací kábel. Cena spolu..
predám Obal puzdro na tablet Lenovo Tab M10 10.1 rose gold
Obal predávam z dôvodu toho že bol kupovaný na zlý model a nebol nikdy použitý
Tablet LENOVO TAB 2 A8-50LC
predám Tablet LENOVO TAB 2 A8-50LC ,velmi malo použivan