inzercia, predaj, predám, bazár

Lepidlo na autosklá + PRIMER

Kategória: Príslušenstvo

Dobrý deň,
predám lepidlo na autosklá + Primer
Lepdidlo: XT Wind Screen Adhesive 310 Ml
Primer: XT Multi Primer 2 in 1

Ledpilo ma mierne zlomenú špičku (viď. foto)

Predávam ako celok. (lepidlo + primer)

Celková cena je: 10€



Lepidlo na autosklá + PRIMER
Podobné inzeráty
Lepidlo na autosklá + PRIMER
Dobrý deň, predám lepidlo na autosklá + Primer Lepdidlo: XT Wind Screen Adhesive 310 Ml Primer: XT Multi Primer 2 in 1 Ledpilo ma mierne zlomenú špičku (viď. foto) Predávam ako celok. (lepidlo + primer) Celková cena je: 18€
PS – Tools . Oprava celnych skiel.
predam sadu na opravu Celnych skiel. povodna cena 1200eur teraz 550eur. Chytrí zákazníci dobre vedia, že prasklina nemusí vždy nevyhnutne viesť k výmene celého autoskla, čo vplyvom ľudského faktora predstavuje pre vozidlo potenciálne riziko poškodenia karosérie a netesnosti. Navyše z pripoistenia čelného skla vám poisťovňa opravu trhliny ochotne zaplatí. Pomocou kvalitných nástrojov sa dá opravou praskliny do 1 hodiny dosiahnuť obnovenie pôvodnej pevnosti a stability autoskla. Všetky autorizované autoservisy značky BMW v SR používajú na opravy prasklín výhradne technológiu PS. Čo sa robí v mnohých pneuservisoch, keď je po prezúvacej sezóne? Asi nemajú moc práce, je to tak? Ponúkame Vám ďalšiu odbornosť a ďalší príjem s minimom nákladov! Pridajte sa k profesionálom, aj keď nie ste napr. BMW servis, ale máte radi kvalitu. Jednoduchosť opravy autoskla s profesionálnym systémom PS robí veľký dojem. Oprava praskliny je hotová za niekoľko desiatok minút práce s minimom nákladov. Opraviť je možné čelné sklá osobných, nákladných vozidiel i autobusová skla. Samozrejmosťou je schopnosť zaceliť autosklá číra, tónované, vyhrievané, reflexná, akustická či determálne.
Lepidlo na autosklo 20ks
Jednozložkové modifikované polyuretánové lepidlo bez obsahu izokyanátov. Špeciálny prípravok vyvinutý pre priemysel, autodielne, servisy. Vykazuje vynikajúcu priľnavosť ku sklu a kovu bez použitia priméru. Používa sa na lepenie a tmelenie pevnostného skla a častí karosérie v automobilovom priemysle, kamiónoch, autobusoch, leteckom a námornom priemysle, u stavebných a poľnohospodárskych strojov. Po nalepení autoskla môže byť vozidlo uvedené opäť do prevádzky už po 90 minútach za podmienky, že bola dodržaná metóda správneho lepenia.
Kladivo na rozbitie autoskla
Ponúkam na predaj certifikované kladivo na rozbitie autoskla od nemeckého výrobcu. V núdzových situáciách môže vám zachrániť život! plus dobierka/balné 3 eura.
Sada na škrabance autoskla
Nová nerozbalena sada na leštenie a opravu škrabancov predného autoskla.
Predám vzduchový kompresor, lepidlo, baterka, rukavice
Ponúkam na predaj kompletnú sadu/náhradu rezervného kola. - cena samotného kompresora 20 eur - komplet celá sada 25 eur - kompresor - lepidlo - baterka - rukavice - úplne nové, nepoužité - jedná sa o vzduchový kompresor na dohusťovanie pneumatík - vhodné pre všetky druhy vozidiel - dostatočne malý na to aby sa zmestil do rohu kufra - praktický kus vybavenia vždy keď ho potrebujete - zapojte ho do ktorejkoľvek 12 V zásuvky / cigaretového zapaľovača a používajte ho kdekoľvek bez potreby predlžovacích káblov - osobný odber v Pezinku - prípadne po dohode poštou