inzercia, predaj, predám, bazár

lesny pozemok, luka, pasiwnok, les, pri lese

Kategória: Záhrady

Hladam chatu alebo pozemok pri lese aj v extravilane za ucelom vysadby stromov a chovu vciel.
Lokalita:
- Zbynov, Rajecke Teplice, Poluvsie, Stranske, Konska,
- Terchova,
- Martin Strane a okolie.
Nie som RK.
lesny pozemok, luka, pasiwnok, les, pri lese
Podobné inzeráty
DLHODOBÝ prenájom:slnečná záhrada+chatka pri lese v Dúbravke
DLHODOBO prenajmeme slnečnú záhradu s chatkou pri lese v Dúbravke. Chatka je jednopodlažná (čiastočne podpivničená) s dvoma miestnosťami a malou prestrešenou terasou, celková výmera cca. 26 m2. Pod chatkou je pivnica výmery cca. 4 m2. Záhrada je v úžasnej lokalite, úplný kľud a ticho, človek neverí, že je v Bratislave, naopak má pocit, že je úplne mimo civilizáciu. Nie je počuť ruch civilizácie, len štebotanie vtákov, bubnujúceho ďatla ... Zo záhrady je aj bránka priamo do lesa a keďže je les zo severozápadnej strany, po väčšinu dňa nevrhá na záhradu takmer žiadny tieň. Záhrada je perfektná na rekreáciu pre rodinu (opekačky, grilovačky, možnosť dať si trampolínu, pieskovisko, húpačku, stan, alebo na záhradkárčenie (pozemok je aktuálne zatrávnený, pôda je ale dobrá na pestovanie, úplne bez kameňov). Na pozemku je záhradný vodovod, ktorý sa na zimu odstavuje, nakoľko nie je v nezámrznej hĺbke. Za určitých podmienok je aj možnosť využívania elektriky. Prístup autom možný cca. 50 m od pozemku. Vzdialenosť od MHD cca. 3 km. Výmera cca 300 m2. Od okolitého sveta je záhrada oplotená, ale medzi záhradou a susednou záhradou plot nie je, nakoľko v tejto lokalite bolo zvykom oplotiť vždy viac záhrad spolu. Je možné na vlastné náklady si plotík realizovať. Jednorázový poplatok 250,- Eur splatný pri rezervácii (nevratný poplatok, ktorý sa nezapočítava na nájomné). Ročný nájom 2315 Eur/rok, platí sa raz ročne vždy na 12 mesiacov vopred.
Predám záhradu s chatou v Holíči-Hruba Lúka
Exkluzívne ponúkame na predaj veľkú záhradku s chatou v časti Hrubá Lúka v Holíči. Pozemok je o rozlohe 792m2 obdĺžnikového tvaru s väčšou chatou postavenou z pálenej tehly so sklepom a terasa. Na pozemku sa nachádza studňa o hĺbke cca 7m, ktorej súčasťou je aj vodné čerpadlo. Na pozemku sa ďalej nachádza niekoľko ovocných stromov ako jablone, slivky, hrušky, marhuľa, biele hrozná, černice a jazierko s rybami. Chatka je dvojpodlažná s podkrovím a balkónom s plastovými oknami. Dispozične je riešená vstupom cez zastrešenú terasu do predsiene, z ktorej sa ide do prava do kuchyne,z ktorej je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom, WC a menším umývadlom, kuchynka so špajzkou. Z predsiene do ľava je vstup do menšej obývacej izby s krbovými kachľami,z ktorej je vstup do menšej chodbičky, kde sa nachádzajú schody do podkrovia. Podkrovie je veľmi pekné, priestranné s veľkým balkónom a strešným oknom. Na pozemku sa ďalej nachádza drevená stavba na odkladanie rôznych vecí potrebných na zahradkárčenie. Pozemok je rovinatý a vstup na pozemok je cez drevenú garáž. V tejto lokalite je prípojka elektrickej energie, domček má vlastnú žumpu a studňu, je vhodný aj na celoročné bývanie. Ak hľadáte priestor na oddych a zároveň záhradku, kde môžte realizovať svoje pestovateľské zručnosti táto nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v peknom a tichom prostredí s dobrou prístupovou cestou a krásnym výhľadom je vhodná práve pre Vás. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti (kúpne zmluvy, návrh na vklad, úhrada poplatkov na katastrálnom úrade) a odovzdanie nehnuteľnosti s vybavením prepisu všetkých služieb na nových majiteľov.
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je bez susedov, zabezpečuje teda maximálne súkromie a pokoj. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. Cena je fixná.
Prenajmem záhradu BEZ CHATKY pri lese v Dúbravke
DLHODOBO prenajmeme záhradu BEZ CHATKY pri lese v Dúbravke. Záhrada je v úžasnej lokalite, úplný kľud a ticho, príjemná a zdravá mikroklíma lesa, človek neverí, že je v Bratislave, naopak má pocit, že je úplne mimo civilizáciu. Nie je počuť ruch civilizácie, len štebotanie vtákov, bubnujúceho ďatla ... Záhrada je perfektná na rekreáciu pre rodinu (opekačky, grilovačky, možnosť dať si trampolínu, pieskovisko, húpačku, stan, drevenú chatku z Hornbachu a pod.) a tiež na záhradkárčenie (pozemok je aktuálne zatrávnený, pôda je ale dobrá na pestovanie, úplne bez kameňov). Mať kedykoľvek k dispozícii vlastný kúsok zeme, na ktorom človek môže na zdravom vzduchu tráviť voľný čas je naozaj k nezaplateniu. Na pozemku je záhradný vodovod, ktorý sa na zimu odstavuje, nakoľko nie je v nezámrznej hĺbke. Na pozemku je elektrika (230/400 V). Prístup autom z Plachého ulice možný až na pozemok po lesnej ceste (cca. 600 m). Vzdialenosť od MHD cca. 3 km. Výmera cca 300 m2. Záhrada hraničí z jednej strany s lesom. Záhrada je na začiatku rovina, potom mierny svah s teraskami. Záhrada má plot len z jednej strany, z ostatných troch strán oplotená nie je. V pláne je urobiť nové oplotenie z týchto ostatných strán, avšak časový horizont nevieme sľúbiť. Je tiež možné spraviť si oplotenie na vlastné náklady hneď. Jednorázový nevratný poplatok 200,- Eur pri rezervácii pozemku. Cena 119 Eur/mesiac pri platbe raz za 12 mesiacov na 12 mesiacov vopred. Cena 129 Eur/mesiac pri platbe raz za tri mesiace na tri mesiace vopred.VIDEO:
K.U.P.I.M pozemok
Hľadám si pre seba malý kúsok pôdy, kde si budem môcť pestovať, lokalita okolie Žiliny. Nemusí byť stavebný pozemok, fajn by bola ornica, záhrada, rekreačný pozemok, trvalý trávnatý porast, pastvina, poľnohospodárska pôda, lúka, les. Nie je nutnosť inžinierskych sietí. Nie som realitka, som súkromná osoba (vdova). Ďakujem za všetky ponuky.
Predám stavebný pozemok, záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok, záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. RK poprosím nevolať. Cena je fixná.