inzercia, predaj, predám, bazár

letecký odznak - nepodarok ?

Kategória: Starožitnosti

Predám starý, mosadzný odznak Pilot motorového lietania, majstrovská výkonnostná trieda, vydával Český národný aeroklub pre československých športových letcov, odznak má chyby: nápis AČSSR je na vnútornej strane, vyrazený opačne, chýba zapínanie a koniec ratolesti, rozmery cca 7 x 3,5 cm, odznak by mal vyzerať asi takto (ilustračné foto), cenu ponúknite, aj pošlem (kliknite na moje meno)
letecký odznak - nepodarok ?
Podobné inzeráty
Odznak NSDAP
Predam antik clensky odznak NSDAP na zberatelske ucely. Pri zaujme o vsetky tri polozky (odznak, kniha, zelezny kriz cena 500€). Pre viac foto inbox. Klik na ostatne inzeraty.
Odznak čs Partyzán
Predám odznak čs Partyzán platí do zmazania iba osobný odber na sms nereagujem
odznak 2 kusy spolu cena 22€
predám odznak všesokolsky slet v Prahe a župný slet Trnava 1948 cena spolu 22€
Odznak - vynikajúca pracovníčka v živočišnej výrobe 1965
Predám odznak - 1965 - vynikajúca pracovníčka v živočišnej výrobe
Odznak ANDREA HLINKU
Mam napredaj starožitny odznak ANDREJA HLINKU.
strieborný odznak zo smaltom + poľovnícka brošňa na predaj
ponúkam na predaj starý strieborný puncovaný odznak zo smaltom a nápisom OGB + poľovnícka brošňa pazúr z jelenčekom Šťastkom a oranžovým kameňom...cena za kus - 25 euro aj s poštovným...TOP stav kvality bez akýchkoľvek poškodení...možnosť poslať poštou po platbe vopred na účet !!!...alebo výmena za iné starožitnosti...ponúknite...uvítam osobný odber Heľpa okres Brezno...kde je ešte na výber z cca 70 ks rôznych maľovaných obrazov slovenských - českých a svetových profi maliarov a okolo 300 kvalitných a hodnotných starožitností pre každého zberateľa...Ďakujem a prejem všetkým pekný deň...s pozdravom zberateľ Blue Angel Sedrik...