inzercia, predaj, predám, bazár

letné oblečenie veľ. M

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Predám nenosené letné dámske oblečenie, nestihla som ich nosiť, po deťoch som ich "vyrástla" :D
na niektorých sú ešte visačky.
Kraťasy po 6€,
rifľový crop top a minisukňa po 5€
šaty 8€
biele body s krátkym rukávom (veľ. S) a pásikavé crop topy
vzadu so zaväzovaním po 3€
tričká s golierom po 3€
letné oblečenie veľ. M
Podobné inzeráty
Pánske tričká 1
Predám lacno tieto pánske tričká: 1) čierne MisterTee ´Nasa´ - písaná veľ. XS, ale kľudne sadne na veľ. S 2) farebné Divided ´flowers´ - písaná veľ. XS, ale kľudne sadne na veľ. S 3) farebné Criminal Damage ´number 23´ - veľ. S 4) čierne Divided ´palms´ - písaná veľ. XS, ale kľudne sadne na veľ. S 5) čierne MisterTee ´Rose´ - veľ. S 6) čierne Marvel ´CrossBones´ - veľ. S 7) čierne Marvel ´Civil War´ - veľ. S 8) čierne Neff ´leopard´ - veľ. S 9) čierne Space Monkeys ´f*ck you, pay me´ - veľ. S 10) čierne Relax ´Megan Fox´ - písaná veľ. L, ale je to také S/M Cena je 10 eur / kus, hoci sú tam aj značkové tričká, ktorých pôvodná cena bola aj 2-3násobná. Pozrite aj ostatné inzeráty na tričká (sú 3) + iné oblečenie.
Pánske tričká 2
Predám lacno tieto pánske tričká: 1) čierne Divided ´Love & Order´ - písaná veľ. XS, ale kľudne sadne na veľ. S 2) čierne Temné kecy - veľ. S/M 3) čierne Fabric ´Rebels´ - veľ. S 4) čierne Famous Stars & Straps ´Bandana´ - veľ. S 5) čierne Cocaine & Caviar - veľ. S 6) čierne Hollister - veľ. M 7) čierne Criminal Damage - veľ. M 8) čierne Reebok - veľ. S 9) čierne Supra - veľ. S 10) čierne Sixth June - veľ. S Cena je 10 eur / kus, hoci sú tam aj značkové tričká, ktorých pôvodná cena bola aj 2-3násobná. Pozrite aj ostatné inzeráty na tričká (sú 3) + iné oblečenie.
Metalové trická,mikiny
Bathory-vel.S 7€,nové Behemoth-vel.L 9€ Nightbringer vel.xl 9€ Nargaroth,dlhy rukáv.vel.XL 20€ Ulver-Hexahedron mikina na zips,vel XL.35€,predny zadny potlac. Emperor-Girlie predané Vader-Necropolis,krátky rukáv,vel XL,9€,foto na poziadanie Ereb Altor-Vargtimman,vel.XXL-15€,foto na poziadanie Keep Of Kalessin-Kolossus kosela krátky rukáv XXL,predané Keep Of Kalessin-Kolossus-Mikina na zips-vel.Xl-10€ foto na poziadanie Absu-Tara-Mikina na zips,vel XL-20€ foto na poziadanie Orcustus-Mikina na zips,vel XL. 20€ foto na poziadanie. Behemoth-Mikina na zips-vel.XL-Foto na poziadanie predané Pleteni sveter-vzor,Thorské kladivo na hrudi a na rukávoch cena 30€,foto na poziadanie. +Postovné náklady,Info len e-mail. Správy skontrolujte aj spamovom koši,dakujem.
Metalové trická,mikiny
Bathory-vel.S 7€ Behemoth-vel.L 10€ Nightbringer vel.xl 10€ Nargaroth,dlhy rukáv.vel.XL 20€ Emperor-Girlie predané Vader-Necropolis,krátky rukáv,vel XL,9€,foto na poziadanie Ereb Altor-Vargtimman,vel.XXL-15€,foto na poziadanie Keep Of Kalessin-Kolossus kosela krátky rukáv XXL,8€ foto na poziadanie Keep Of Kalessin-Kolossus-Mikina na zips-vel.l-10€ foto na poziadanie Absu-Tara-Mikina na zips,vel XL-20€ foto na poziadanie Orcustus-Mikina na zips,vel XL. 20€ foto na poziadanie. Behemoth-Mikina na zips-vel.XL.-10€-Foto na poziadanie. Pleteni sveter-vzor,Thorské kladivo na hrudi a na rukávoch cena 30€,foto na poziadanie. +Postovné náklady,Info len e-mail.
Dámske roláky, tričká - S, XS, XXS
Predám dámske oblečenie: 1. Sivé sako Lindex - veľ. S, mne je veľké, pár krát oblečené, po opratí má drobné žmolky - Cena: 3 EUR 2. Biele bolero TALLY WEIJL - veľ. XXS, podľa mňa je to XS/S. Oblečené 3x. Cena: 3 EUR 3. Tmavomodré sako Tommy Hilfinger - veľ. 4, zodpovedá veľ. S, pár krát oblečené, Cena" 9 EUR. 4. Sivý rolák - veľ. S - mierne priesvitný, pár krát oblečený, Cena: 3 EUR. 5. Tmavo sivý rolák - veľ. S, pár krát oblečený, Cena: 3 EUR. 6. Triško TALLY WEIJL - veľ. XXS, XXS zodpovedá veľkosti, je malé. Pár krát oblečené, Cena: 4 EUR. 7. Bedrové rifle RICHMOND - veľ. 30, pár krát oblečené, Cena: 8 EUR. Číslo je vymyslené, prosím kontaktujte ma správou, na dobierku neposielam. Možný osobný odber v Borinke alebo po dohode v BA - Záhorská Bystrica/Petržalka.
dámske oblečenie, 1ks/2€
predam rozne dámske oblecenie, kazda z veci bola oblecena maximalne dva razy, niektorá vobec. všetko po 2€ -cervene body IVY PARK vel. UNi (sadne na vel. S), cena 2€ -cierne priesvitné tricko vel. 34 , cena 2€ -cierne úzke saty vel. S, cena 2€ -krátka teplakova bundicka vel. S, cena 2€ -pasikova blúzka vel.S, cena 2€ predam aj spolu ako balik cena je 8€ + postovne. info na email, tel.c. vymyslene.