inzercia, predaj, predám, bazár

Leupold VX3 3,5-10x50 s osvetleným bodom

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám puškohľad Leupold VX3 3,5-10x50 s osvetleným bodom, osnova German 4Dot. Puškohľad je veľmi zachovalý, bez akýchkoľvek poškodení. Tubus nie je nijako poškriabaný a sklá sú krásne čisté. Bol osadený na 7x57,so zbraňou sa minimálne poľovalo, čiže puškohľad je ako nový.

Leupold, Zeiss, Swarovski, Meopta, Nikon
Leupold VX3 3,5-10x50 s osvetleným bodom
Podobné inzeráty
Puškohľad LEUPOLD VX.R 4-12x50 mm
Predám puškohľad s variabilným zväčšením a osvetlenou zámernou osnovou LEUPOLD VX.R 4-12x50 mm, ako je vidieť na fotkách bez známok používania, nosený na zbrani v neoprénovom obale. K puškohľadu je aj originál LEUPOLD magnetická odnímateľná ochrana prednej šošovky namontovaná na vnútorný závit, priemer tubusu 30 mm. Špecifikácia: Leupold VX-R: jasný obraz s vysokým rozlíšením, verné farby, vynikajúci prenos svetla naprieč celým viditeľným spektrom (Index Matched Lens System®), vysoká úroveň ochrany šošoviek proti poškriabaniu a oderu (DiamondCoat™) prekračujúca vojenské štandardy, plnenie druhej generácie (zmes plynov argón/kryptón), číre šošovky z bezolovnatého skla, začiernené boky šošoviek zvyšujúce rozlíšenie a kontrast, väčšia vzdialenosť oka od okuláru a jej zväčšený rozsah (Generous eyebox) umožňujú pohodlné a rýchle mierenie bez čiernych okrajov, osvetlenie zámerného kríža (červený bod)- 8 stupňov jasu, pohybový senzor pre automatické vypnutie a zapnutie osvetlenia. Doživotná záruka na materiál a spracovanie, dvojročná záruka na elektroniku.
SIG M17 - Leupold Delta Point Pro, Surefire X300U, Apex...
Predám 9mm pištoľ SIG M17 (pištol ktorá vyhrala tender US Army). Jedná sa o verziu pištole P320. Pištol je vo výbornom stave, mám ju 2-3 roky, používaná na občasné tréningy, kurzy, atď. Vystrielaných má cca. 9 500 továrenskej munície. Pištol je Optic Ready a je osadená kolimátorom Leupold Delta Point Pro s dokúpenými záložnámi mieridlami Dawson Precision (mucha je so svetlovodivým vláknom). K pištoli dávam aj svetlo Surefire X300U v pieskovej farbe. Kupujúci dostane: SIG M17 (s odstránenou vonkajšou poistkou – lebo prečo? Chýba snáď vonkajšia poistka niekomu na Glocku? Manuálnu poistku je možné kedykoľvek nainštalovať, ak by niekto predsa len chcel) Kolimátor Leupold Delta Point Pro, čierny, 2,5 MOA Núdzové vysoké mieridlá pre M17 od Dawson Precision (cielnik sa montuje na Leupold DPP, mucha je so svetlovodivým vláknom). Svietidlo Surefire X300 Ultra, tan Rovná spúšť Forward Set Trigger Kit od Apex Tactical OWB kydexové opaskové púzdro od RH Holster (pravák, pieskové, na 1,5 opasok) spolu s nosičom na 1 zásobník (pravák, pieskové, na 1,5 opasok, strely smerujú dopredu). Pri použití s vysokými mieridlami je nutné pištolové púzdro upraviť – kupoval som ho ešte ked na pištoli nebol kolimátor). - Povodná spúšť, manuálna poistka, pôvodné mieridlá, zelene a červené svetlovodivé vlákna, montáže na svetlo (pozorné oko si všimolo že montáž nezacvakla do railu, je nutné prehodiť montáž U namiesto nasadenej R, je to z toho dôvodu, že používam iný rám), návody, krabica, SWAG... Dôvod predaja: Mám 3x SIG P320 a naozaj to už nepotrebujem... Celé ma to stálo cca. 2 300 Eur. Predám to za 1 300. Prepis na OR PZ BA IV. Nevymieňam a predávam to iba spolu.
Ďalekohľad Tento BPC 10x50 USSR (Carl Zeiss)
Predám ďalekohľad, používaný, v zachovalom stave. Optika bez poškodenia. Dalekohled 10x50 binokulár TENTO BPC USSR Sovětský svaz (Carl Zeiss) Optika vybavená MC (multi-povlakem) rubínová barva až fialová antireflex pro eliminaci odlesků , který, podle mnoha odborníků na toto téma je považováná za nejlepší optiku , které byla použita v modelu TENTO skla byly používané do roku cca 1991. To bylo období, kdy SSSR spolupracoval s věhlasnou značkou Carl Zeiss Jena (DDR) binokulární dalekohled pro použití i za zhoršených povětrnostních podmínek tělesa jsou odlita z lehké slitiny dalekohled k pozorování bojiště, zjišťování a průzkumu cílů dalekohled s pravým a středním okulárovým zaostřováním s vysokou světelností vhodný pro použití i za šera korekce v pravém okuláru + - 3 dioptrie kožené pouzdro a kožený řemínek pro zavěšení 4x krytka očnice 2x žluté filtry pro pozorování za šera Průměr objektivu: 50 mm Průměr výstupní pupily: 10 mm Zorné pole: 10° Hmotnost dalekohledu : cca 895 g Rok výroby: cca 1988
Predám puškoľad Leupold vx3
Predám Leupold vx-3 3,5x10x50 výklopná krytka a neoprénové púzdro.Svetelná bodk ktorá sa zapína medzi polohóu. Používany. Cena 440 euro. Kontakt
LEUPOLD VX-FREEDOM 3-9x50 firedot
Predám len nastrelený puskohlad LEUPOLD VX-FREEDOM 3-9x50 firedot – Priemer tubusu: 30 mm – Priemer prednej šošovky: 50 mm – Výrobca: Leupold – Typ: VX-Freedom 3-9×50 Matte, Illum Twilight Hunter – Zámerný kríž: Illum Twilight Hunter – Minimálne zväčšenie: 3,2 – Maximálne zväčšenie: 8,8 – Umiestnenie zameriavacieho kríža Druhá obrazová rovina – Nastavenie paralaxy: FIX – Veža s nastavením výšky: Konvenčná/skrytá – Výškové nastavenie: 60 MOA – Delenie výškového nastavenia: 1/4MOA= 7,3 mm/klik – Veža na nastavenie bočného smeru: Konvenčná/skrytá – Bočné nastavenie: 60 MOA – Delenie bočného nastavenia: 1/4MOA=7,3 mm/klik – Vonkajší rozmer prednej šošovky: 58 mm – Vonkajší rozmer okuláru: 39,6 mm – Celková dĺžka ďalekohľadu: 310 mm – Inštalačná dĺžka: 127 mm – Hmotnosť: 414 g – Plnené dusíkom – Doživotná záruka! Pridám aj montážne oceľové krúžky 30 mm na cz 550/557 Dvovod predaja prechod na deň/noc systém.
Puškohľad Hawke Endurance 30 WA 2,5-10x50 IR LR Dot
Predám ako nový 5x použitý puškohľad Hawke +clona +gumené kritky