inzercia, predaj, predám, bazár

Lev

Kategória: Ostatné

47cm , cena 35€ , , Betonovy lev
Lev
Podobné inzeráty
Lev nie je kráľom zvierat + knihy po Nemecky
Lev nie je kráľom zvierat, Josef Vágner & Naďa Schneiderová, 5€ Beletrizovaná reportáž vypráví o rozličných příhodách dvou expedicí do Afriky, o přírodních překážkách a o způsobu života domorodců. *** Schülerduden Rechtschreibung und Wortkunde, 1€ *** Käse Sprache. Traditionelle Genüsse neu entdecken, 1€ *** Osobne v Bratislave v Rači, na Zochovej, alebo pošlem za poštovné. Preferujem prevod na účet kvôli zlým skúsenostiam s dobierkami. Viac info radi poskytneme v správe. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom, alebo sms. Ušetrite na poštovnom a pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
LEV
betonovy lev , 45cm , cena 40€ , tel
Prívesok LEV - platnička
Prívesok lev v tvare platničky, je gravírovaný z oboch strán, 585/1000,váha 1,9 gramu. Punc SK, rozmer 19 x 12 mm + očko.
Mních medzi vlkmi, Milón a lev, Svetlo vo tmách
Svetlo vo tmách, Ľudovít Hlaváč 2€ *** Edita Steinová, Povedať malú prostú pravdu 2€ Pre Židov, evanjelických i katolíckych kresťanov existujú rozličné formy, ako vyjadriť rešpekt a úctu. Pre jedných bude svätou Teréziou Benediktou z Kríža, pre iných Židovkou Editou Steinovou. Vždy však človekom, ktorý to so svojou vierou myslel vážne. *** Mních medzi vlkmi, Wilhelm Hunermann 3€ V temnom období talianskej ranej renesancie vyniká obraz jedného chudobného mnícha z rehole františkánov - Jána Kapistrána (Giovanni da Capestrano). Celý svoj život venoval vnútornému zjednoteniu Európy a kresťanstvu, putoval Európou, bojoval proti husitom, Turkom, aj proti nešvárom vo vlastnej reholi. *** Milón a lev, Jakob Streit 2€ *** Osobne v Bratislave v Rači, na Zochovej, alebo pošlem za poštovné. Preferujem prevod na účet kvôli zlým skúsenostiam s dobierkami. Viac info radi poskytneme v správe. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom, alebo sms. Ušetrite na poštovnom a pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Socha lva 67 cm
Tento lev je vyrobený z kameňa, mrazuvzdorný, lev je pravý a ľavý. Výška 68 cm, váha 65 kg. možnost dopravy
LEV
Betonovy lev , vyška 47cm , cena 25€, tel