inzercia, predaj, predám, bazár

Levanduľové darčekové sady

Kategória: Doplnky

Levanduľové produkty
Možnosť zostaviť aj darčekové boxy
Levanduľové darčekové sady
Podobné inzeráty
Predám levanduľové sáčky plnené novou domácou levanduľou.
Predám levanduľové sáčky plnené novou domácou levanduľou. Bez chemického ošetrenia Hmotnosť sáčku 14-15 g. Velkosť sáčku: 8 x 14 cm. Cena za sáčok: 1,5€ Minimálny odber 5 ks Pri kupe 10 ks a viac cena za ks 1,4 € Pri kúpe 22 ks a viac cena za ks 1,3€ Pri kúpe 44 ks a viac cena za ks 1,2€ Posielam aj dobierkou. - na svatby ako dekorácia - hosťom v penzione ako darček/dekorácia - ochrana proti moliam do šatníka napríklad Posielam aj poštou
ozdobná bábika a levandulové vrecúško
ozdobná bábika a levandulové vrecúško. Bábika 1,50€ , vrecúško plnené levanduľou 2€
Voňavé levanduľové srdiečka
Osobny odber Trencin alebo Sl.postou. Platba na ucet, dobierkou neposielam. Kontakt prosim mailom. Cena za kus 2€+postovne. Doma vyrobene levandulove srdiecka vhodne na dekoraciu, maly darcek alebo na prevonanie bielizne. Levandula je z vlastnej zahradky. Volnych poslednych 6ks s mensimi bodkami.
Levandulové kytičky
Ponúkam levanduľové kytičky v bio kvalite. Vhodné sú ako na okrasu do vázy, tak aj na rôzne potravinárske účely, prípadne na výrobu super voňavých mydiel.
Voňavé levanduľové srdiečka
Osobny odber Trencin alebo Sl.postou. Platba na ucet, dobierkou neposielam. Kontakt prosim mailom. Cena za kus 2€+postovne. Doma vyrobene levandulove srdiecka vhodne na dekoraciu, maly darcek alebo na prevonanie bielizne. Levandula je z vlastnej zahradky. Volnych poslednych 3ks s mensimi bodkami.
Drevené krabice a darčekové koše
Ponúkam na predaj drevené krabice, /3ks/, ručná práca, zdobené servítkovou technikou. Darčekové koše /2ks/, sú vyrobené z vŕbového prútia. Cena: krabice - 7,- Euro/ks, darčekové koše - 6,- Euro/ks.