inzercia, predaj, predám, bazár

Levis sherpa M

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam krasnu damsku prechodnu budnicku orginal Levis sherpa, velkost M. Stav 10/10. Kontakt prosim mailom.
Levis sherpa M
Podobné inzeráty
Levi’s vintage trucker relaxed fit
Predam novu, nepouzitu obojstrannu bundu Levi’s vinage trucker relaxed fit.Nesadla mi velkost.Original cena je +- 150€.Viem ju zaslat packetou. Da sa pozret na linku:
Predám dámsku bundu Iriedaily Team Sherpa, veľkosť L
Predám dámsku bundu nemeckej značky Iriedaily - Team Sherpa. Veľkosť L. Bunda nebola nosená , iba vyskúšaná. viac info tu: Cena 50 + poštovné. Číslo je vymyslené, kontaktujte ma prosím emailom.
NÁDHERNÁ SHERPA BUNDA značky ABRAKA, VYPREDANÁ, PC 100 EUR
Predám túto nádhernú bundu slovenskej značky ABRAKA vo veľkosti L, ale sadne aj na M. Pôvodná cena bundy bola 100 EUR, bola len 1x oblečená, je ako nová. Bunda je vyrobená z materiálu Sherpa ktorý má nielen excelentné termoizolačné vlastnosti, ale vďaka z vnútornej strany nabondovanej vetruvzdornej membrane vás v ňom neprefúkne ani na končiaroch našich krásnych hôr. Materiál Sherpa je zo 100% recyklovaného polyesteru s charakteristickým dlhším vlasom z vrchnej strany s mäkkou štruktúrou a s vysokými termoizolačnými vlastnosťami. Bunda je super kombinovateľná vďaka farbe, fakt krásny a kvalitný kúsok. CENA: 85 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
LEVIS Type 3 Sherpa Trucker – XL
Type 3 Sherpa Trucker – velkosť XL skoro ako nová (nemám pre ňu využitie a nenosím ju) Bratislava a okolie alebo poštou
LEVIS Originál páperová bunda - NOVÁ
Ponúkam novú, nenosenú pánsku štýlovú páperovú bundu LEVIS. Veľkosť XL. Strih je ale dlhší a široký, V skutočnosti je to určite 2XL. Je mi žiaľ široká. Je vhodná na výšku 185 - 200cm, ale skôr na širšiu postavu. Je kupovaná v SR - z originál Levis obchodu. Doklad + záruka. Kupovaná za 130,-€. Predám za 75,-€. Pri serióznom záujme poštovné v cene. Pre zaneprázdnenosť poprosím prvý kontakt SMS / mail. Ďakujem.
Levi’s
Predám pánsku bundu Levis Veľkosť XL adidas, adio, bape, brixton, converse, dc, emerica, es, etnies, fallen, fila, champion, independent, jordan, lewis, new era, new balance, nike, off white, palace, supra, supreme, stussy, thrasher, vans, volcom thenortface, nike, adidas, napapijri, freak, Cryformercy, adidas, columbia, fck them, Tommy hilfiger, levis, ck, champion, palace, vans, thrasher, stussy, traplife, lepra delirio, ripndip, Lifeisporno, ellese Cryformercy, Freak, nike, adidas, columbia, Siksilk,Levis,black squad,nike,adidas,puma,alpha,calvin klein,tommy hilfiger,Fila,fuck them,trasher,palm angels,ellesse,twinzz,the north face,guess,kappa,palace,stussy,champion,4f,under armour,vans,off white,hollister,converse,gant,tom tailor,carhartt,nike tech fleece,air force