inzercia, predaj, predám, bazár

Ležérne elegantné minišaty veľ. 38

Kategória: Šaty, Kostýmy

Vkusná tunika, resp. minišaty s polopriehľadnými rukávmi.
Taký biznis alebo školský štýl, elegantné vďaka límčeku, manžetám a jemne nariaseným rukávom.
Super s opaskom a legínami napríklad.
Výborný stav, bez poškodení.
Farba na fotkách je skreslená foťákom, v reále sú tmavšie sýto bordové, nie tak červené.
Šaty sú okrem rukávov celé podšité a majú strih jemne do A.
Uvedená veľ. UK 12, teda naša cca 38/40, teda M/L: šírka pod pazuchami je 50 cm x 2, dĺžka od ramena cca 80 cm.
Ležérne elegantné minišaty veľ. 38
Podobné inzeráty
Dámske elegantné minišaty, L/XL, 42/44
Predám dámske (dievčenské) elegantné minišaty v top stave.. 1. Jednoduché elastické minišaty lososovej alebo marhuľkovej farby. Značka Women, kupované asi v Pepcu (nepamätám si). Majú krátke rukávy, obliekajú sa cez hlavu. Použité asi 2x, bez poškodení. Vhodné tak do práce, ako aj na oslavu... Materiál uvedený na foto, látka je tenšia, príjemná, vzdušná, prispôsobivá. Veľkosť na štítku písaná 42, no môže to byť také 42/44 alebo L/XL, porovnajte si rozmery... ROZMERY: Šírka pod pazuchami - 53 cm (x2) - povolí ešte na cca 57-58 cm Šírka približne v páse - 50 cm (x2). povolí na cca 55 cm (x2) Dĺžka od ramena dole - 91 cm 2.Jednoduché dámske (dievčenské) elastické minišaty ružovej farby. Kupované v Pepcu. Majú krátke rukávy, obliekajú sa cez hlavu. Spodok je strihaný do mierneho oblúka s malými rozparkami. Použité asi 2x, bez poškodení. Vhodné tak do práce, ako aj na oslavu... Materiál uvedený na foto, látka je tenšia, príjemná, vzdušná, prispôsobivá. Veľkosť na štítku písaná 42, no môže to byť také 42/44 alebo L/XL, porovnajte si rozmery... ROZMERY: Šírka pod pazuchami - 55 cm (x2) - povolí ešte na cca 60 cm Šírka približne v páse - 50 cm (x2). povolí na cca 53/54 cm (x2) Dĺžka od ramena dole - 92 cm Cena za jedny šaty je 8 eur + 2,50 eurá doručenie Možnosť doplniť napr. bielym či krémovo zlatým bolerkom, alebo ľahkou farebnou pelerínkou, viď foto. Info v prípade záujmu. Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Elegantné letné minišaty 38
Predám elegantné letné minišaty, velkost 38. Elastické. Poštovné sú 4 Eura.
Elegantné minišaty m/38
Predám elegantné minišaty čierno-bielej farby s flitrami. Oblečené raz. Elastické, pekne sedia na postave.
Elegantné minišaty S/M
Predám elegantné minišaty čierno-červenej farby. Elastické, pekne sedia na postave. Poštovné 4 Eur.
Elegantné minišaty 38
Dámske elegantné minišaty lososovej farby, veľkosť 38. Nastaviteľné ramienka, na prsiach jemne vystužené, vzadu zapínanie na zips. Pekne tvarujú postavu. Poštovné 4 Eur.
Elegantné minišaty 38
Predám nové, veľmi pekné elegantné minišaty, veľkosti 38. Veľmi pekne sedia na postave, príjemný materiál. Nastaviteľné ramienka, vzadu zapínanie na zips. Poštovné: 4,00 €.