Liatinova panvica BRIZOLL OPTIMA 28 x 6 cm
Kategória:
Záhradné grily
Predam liatinovu panvicu BRIZOLL OPTIMA 28 x 6 cm, nova ani raz nepouzita. Cena 25 eur.
NR, NZ viem doniest.
Brizoll je kvalitní silnostěnná litinová pánev. Výška této pánve je zvýšena na 6 cm, čímž se prostor pro přípravu pokrmů zvětší o cca 50 % oproti standardní pánvi. Pánev je vhodná na včechny typy sporáků vč. Indukce.
Vlastnosti Průměr: 280 mm Výška stěny: 60 mm Tloušťka dna: 4,5 mm Tloušťka stěny: 3,5 mm Hmotnost: 3,00 kg
POZOR! Dôležité informácie pre správne používanie riadu BRIZOLL
Odporúčania pre prípravu a použitie liatinového riadu:
Umyte výrobok v teplej vode s čistiacim prostriedkom a dôkladne osušte!
Predhrejte riadu na varnej doske akéhokoľvek typu alebo v rúre (bez dreveného madla) pri teplote 175 – 200 ° C s použitím soli 15 – 20 min.
Nechajte vychladiť, premažte rastlinným olejom.
Riad je pripravené na použitie!
Neodporúčame umývať v umývačke riadu.
Riad možno využiť na všetky typy ohrevu vrátane indukcie.
Podobné inzeráty
Predam liatinovu panvicu BRIZOLL OPTIMA 24 x 6 cm, raz pouzita. Cena 20 eur.
NR, NZ viem doniest.
Brizoll je kvalitní silnostěnná litinová pánev. Výška této pánve je zvýšena na 6 cm, čímž se prostor pro přípravu pokrmů zvětší o cca 50 % oproti standardní pánvi. Pánev je vhodná na včechny typy sporáků vč. Indukce.
Vlastnosti
Průměr: 240 mm
Výška stěny: 60 mm
Tloušťka dna: 4,5 mm
Tloušťka stěny: 3,5 mm
Hmotnost: 2,5 kg
POZOR! Dôležité informácie pre správne používanie riadu BRIZOLL
Odporúčania pre prípravu a použitie liatinového riadu:
Umyte výrobok v teplej vode s čistiacim prostriedkom a dôkladne osušte!
Predhrejte riadu na varnej doske akéhokoľvek typu alebo v rúre (bez dreveného madla) pri teplote 175 – 200 ° C s použitím soli 15 – 20 min.
Nechajte vychladiť, premažte rastlinným olejom.
Riad je pripravené na použitie!
Neodporúčame umývať v umývačke riadu.
Riad možno využiť na všetky typy ohrevu vrátane indukcie.
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: 3
značková liatinová masívna panvica Brizol s vrúbkovanou plochou na pečenie pokrmov, priemer 400 mm, osobný odber prípadne zaslanie po obdržaní platby