inzercia, predaj, predám, bazár

Liečebné terapie pijavicami lekárskymi

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam liečebné terapie pijavicami lekárskymi. Osvedčená metóda liečby na široké spektrum problémov.

V skratke o terapii - Je liečenie prostredníctvom pijavice lekárskej, a to tak, že sa prikladá na telo pacienta. Účinnosť terapie je vďaka povahe a vlastnostiam látok v sekréte pijavice, ktoré predstavujú nenahraditeľnú súhru komplexov až 150 bioaktívnych látok. Pijavice neliečia len chorý orgán, ale ovplyvňujú celý organizmus. Predovšetkým látkovú výmenu v bunkách, cievach a lymfe.

Výsledkom terapie je zvýšenie imunobiologickej odolnosti a obnovenie porušenej rovnováhy v tele. Čo zahŕňa normalizáciu teploty, krvného tlaku, hladiny cukru, a teda celkové zlepšenie zdravotného stavu. Naviac má i antibiotický účinok, ktorý eliminuje niektoré baktérie v organizme.

Liečebná terapia je "šitá" na mieru každému jednému klientovi na základe anamnézy.

Terapie vhodné pre ľudí aj zvieratá.

Tu si môžete pozrieť viac info prípade záujmu, ďalších otázok, ma neváhajte kontaktovať.

Cena terapie začína na 35 € (záleží od počtu pijavíc).

Z osobnej skúsenosti, zlepšenie prichádza už po prvej terapii.

Som certifikovaný hirudoterapeut, pijavice pochádzajú z overeného chovu.
Liečebné terapie pijavicami lekárskymi
Podobné inzeráty
Ponúkam masáže aj terapiu pijavicami lekárskymi
Dobrý deň, ponúkam Vám moźnosť objednať sa na masáže (klasické,relaxačná,bankovanie) ponúkam aj terapiu pijavicami lekárskymi.
Klasické masáže a terapia pijavicou lekárskou
Ponúkam Vám klasické masáže , terapiu pijavicami lekárskymi pre objednanie sa volajte na tel.číslo: cena je individuálna
SCIO original Mandelay biofeedback prístroj
Predám používaný Scio original Mandelay biofeedback medicínsky prístroj triedy 2. S prístrojom získate návod a 1 deň školenia atď. SCIO umožňuje meranie biofeedbacku a terapiu, ktorá nemá žiadne kontraindikácie, je neinvazívna, bezbolestná, bez chemikálií, prispôsobená každému organizmu. Systém je tak dômyselne skonštruovaný, že telo si počas terapie len na podvedomej úrovni vyberá frekvencie, ktoré mu v tej chvíli najviac vyhovujú. SCIO vyrovnáva všetky telesné funkcie, ktoré boli narušené vnútornými alebo vonkajšími stresogénnymi faktormi. Najbežnejšie oblasti použitia sú: - automatická elektroakupunktúra - pomoc pri odvykaní od fajčenia - zisťuje a vyrovnáva funkčné a nutričné zmeny srdca (EKG) a mozgu (EEG) - detekuje a neutralizuje vplyv geopatogénneho, elektromagnetického a iného škodlivého žiarenia - kozmetické ošetrenia (tonizácia a lifting pleti, anticelulitída, antituková terapia, hĺbková detoxikácia, anti-aging) - športové programy (okysličenie, koordinácia, flexibilita, sústredenie, urýchľuje rekonvalescenciu po fyzických a psychických traumách) - energetická biofeedback homeopatická terapia - fyzický, duševný, emocionálny antistres (manažérska choroba) - antistresový ANS (sympatikus, parasympatikus-vagus) - antistresová terapia dýchacieho systému - antistresová terapia tráviaceho systému - antistresová terapia obehového a lymfatického systému - antistresová terapia pre kožu a systém kostí a kĺbov - vyrovnávanie hormónov a metabolizmu (bielkoviny, sacharidy, tuky) - stimulácia imunitného systému - detoxikácia – odhaľuje a stimuluje odstraňovanie najreaktívnejších organických a anorganických toxínov - magnetoterapia auto Rife - autotrivektorová DNA terapia - urýchľuje zotavenie po fyzických a psychických traumách - desenzibilizácia najreaktívnejších inhalačných a nutričných alergénov - odhaľuje nutričné potreby a nerovnováhu - protizápalové terapie a terapie bolesti - terapia najreaktívnejších patogénov - emočná a mentálna terapia (NLP), stimulácia pamäti, koncentrácie a učenia - energetická rovnováha čakier a pridružených orgánov - vyrovnávanie aury
Terapeutické masážne lehátko
Vyskúšajte výhody masážneho stola hhp Andulation Therapy System za prijateľnú cenu! Náš systém bol starostlivo udržiavaný, aby bol zaistený optimálny výkon a funkčnosť. Môžete si vychutnať rovnakú úžasnú technológiu andulačnej terapie bez toho, aby ste museli minúť veľa peňazí. Náš použitý systém andulačnej terapie ponúka širokú škálu nastavení a programov, ktoré vyhovujú vašim individuálnym potrebám a preferenciám. Ľahko sa používa a ponúka širokú škálu výhod od uvoľnenia svalového napätia až po uvoľnenie tela a mysle. Náš použitý systém je tiež všestranný a môže byť použitý pre rôzne aplikácie. Je výborný pre športovcov na regeneráciu po tréningu alebo pre ľudí trpiacich chronickými bolesťami či napätím. Pretože sa používa náš systém andulačnej terapie, je tiež šetrnejší k životnému prostrediu a udržateľný. Môžete si vychutnať technológiu, ktorú potrebujete, bez toho, aby ste museli kupovať novú položku Pôvodná cena 4000€, nová cena 1330€, možnosť výmeny za pánsky trek bicykel.
THUASNE liečebné kompresívne podkolienky
Predám úplne nové liečebné (zdravotné ) kompresívne podkolienky značky Venoflex kokoon absolu ( výrobca THUASNE ), veĺkosť L, hnedej farby. Cena: 15,00 eur Cena nezahŕňa cenu poštovného. Osobný odber v Bratislave alebo poštou ( podĺa cenníka SP). Kontaktujte ma prosím telefonicky, e- mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Na odpoveď na inzerát takmer okamžite. Skontrolujte si SPAM.
CRYOFLOW 1000
Mobilné zariadenie, ktoré generuje studený vzduch do -32 C. Tok vzduchu je možné nastaviť od 100 do 1000 l/min v 10 krokoch. Chladený vzduch sa aplikuje cez izolovanú vzduchovú trubicu. Flexibilná liečebná hadica má dlĺžku cca 1,60 m Software je v niekoľkých jazykoch, liečebné parametre sú zobrazené na displeji. Nápájanie: 230V, 50Hz Váha: 85 kg Rozmery: 550 x 365 x 1050 mm chybaju liečebné hlavice: priemer 5 mm, 15 mm a 25 mm -pôvodná cena: 12 000€ -moja cena 4 000€ -dôvod predaja: už ho nevyužívam PRÍSTROJ PLNE FUNKČNÝ preferujem kontakt na zaciatku cez mail