inzercia, predaj, predám, bazár

Likvidácia a Výmaz SRO a iných právnických osôb

Kategória: Účtovníctvo, poradenstvo

Odborne a expresne zabezpečíme prepis vašej s.r.o - spoločníkov a konateľa na nás a následne zabezpečíme jej výmaz z Obchodného registra.

Pri tom môžeme okamžite zmeniť aj obchodné meno a sídlo likvidovanej sro, všetko podľa dohody.

Tel. kontakt: , e-mail: vymaz.sro@

nas web: píšte nonstop, ak sme nedostupní, ozveme sa vám naspäť.

Osobné stretnutie možné v Bratislave, ale vieme to vybaviť aj na diaľku po úhrade našej zálohovej faktúry vopred.

Cena za služby s.r.o.: 1.000,-Eur,
u ostatných firiem: upresníme na vyžiadanie.

V prípade zostatkového majetku v sro, je výmaz či bankrot tiež možný, cenu upresníme individuálne.

V prípade potreby vieme prevziať aj českú s.r.o. - cena dohodou. A len na okraj, existuje aj možnosť expresného takmer okamžitého výmazu vašej s.r.o. z slovenského obchodného registra bez jej prevzatia, ale táto služba nie je možná pre každú slovenskú s.r.o. a je oveľa nákladnejšia ako ponúkané pomalšie riešenie. V prípade akejkoľvek potreby nás kontaktujte a nájdeme ideálne riešenie pre Vašu situáciu.

Napr. existuje aj možnosť len výmazu slovenskej sro bez potreby prevziať vašu firmu, tj. zostávate vo Vašej firme a my vám manažujeme celý dlhodobejší proces výmazu - čo stojí celkove 500 eur, v čom sú zahrnuté všetky náklady aj počiatočné úpravy aj poplatok súdu za výmaz.
Likvidácia a Výmaz SRO a iných právnických osôb
Podobné inzeráty
Likvidácia a Výmaz SRO a iných právnických osôb
Odborne a expresne zabezpečíme prepis vašej s.r.o - spoločníkov a konateľa na nás a následne zabezpečíme jej výmaz z Obchodného registra. Pri tom môžeme okamžite zmeniť aj obchodné meno a sídlo likvidovanej sro, všetko podľa dohody. Tel. kontakt: , e-mail: vymaz.sro@ nas web: Volajte, píšte nonstop, ak sme nedostupní, ozveme sa vám naspäť. Osobné stretnutie možné v Bratislave, ale vieme to vybaviť aj na diaľku po úhrade našej zálohovej faktúry vopred. Cena za služby s.r.o.: 1.000,-Eur, u ostatných firiem: upresníme na vyžiadanie. V prípade zostatkového majetku v sro, je výmaz či bankrot tiež možný, cenu upresníme individuálne. V prípade potreby vieme prevziať aj českú s.r.o. - cena dohodou. A len na okraj, existuje aj možnosť expresného takmer okamžitého výmazu vašej s.r.o. z slovenského obchodného registra bez jej prevzatia, ale táto služba nie je možná pre každú slovenskú s.r.o. a je oveľa nákladnejšia ako ponúkané pomalšie riešenie. V prípade akejkoľvek potreby nás kontaktujte a nájdeme ideálne riešenie pre Vašu situáciu.
Zrusenie predaj likvidacia firmy sro
Máte zadlzenu, nečinnú spoločnosť, s ktorou máte stále viac a viac administratívnych povinností a problemov? Využie najrýchlejší spôsob zrušenia Vašej spoločnosti v SR a ČR. Pri prevode obchodných podielov dochádza ku zmene spoločníka, konateľa, sídla, a obchodného mena. Prevezmeme Vašu spoločnosť a zabezpečíme všetko ostatné. Postup pri prevode obchodného podielu s.r.o. - v prvom kroku potrebujeme zaslať IČO a informácie o danej spoločnosti - analýza Vašej spoločnosti do 24 hod - kontaktujeme Vás s konkrétnymi podmienkami - po odsúhlasení ponuky Vám bude vystavená faktúra - okamžite zašleme vypracované dokumenty - overenie, zaslanie dokumentov a podanie na súd - súd má na rozhodnutie 5 pracovných dní - prevezmeme potvrdenie o vykonaní zápisu, ktoré vám následne zašleme Likvidácia Vašej spoločnosti využíva len zákonné spôsoby zrušenia a likvidácie spoločnosti v zmysle príslušných ustanovení Obchodného zákonníka. Napriek tomu je naša cena nižšia ako konkurenčná cena z dôvodu dosahovania úspor z vysokého objemu poskytovaných služieb. Všetky nami uvedené ceny sú spravidla konečné – nebudete platiť už žiadne skryté poplatky, ani poplatky na súde. Pre viac informacii nas nevahajte kontaktovat mailom alebo telefonicky. (predaj firmy,zrusenie firmy,likvidacia firmy,sro,zadlzena,necinna,sro,s.r.o,sro,spolocnost,zrušenie,likvidácia,predaj) Zrusenie predaj likvidacia firmy sro
Účtovníctvo , poradenstvo  2023
Ponúkame Vám služby v oblasti účtovníctva a daní: - Vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva pre fyzické (SZČO) a právnické osoby s.r.o. (obchodné spoločnosti, družstvá, občianske združenia, nadácie, neziskové organizácie, či iné právne formy účtovných jednotiek, MÚJ ) - Zostavenia riadnej alebo mimoriadnej účtovnej závierky - Vypracovanie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb (typ A, typ B) - Vypracovanie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb - Vypracovanie daňového priznania k dani z pridanej hodnoty - Vypracovanie daňového priznania k dani z motorových vozidiel - Zastupovanie klienta pred správcom dane pri daňovom konaní - Ekonomické poradenstvo Účtovníctvo je zabezpečené na základe dodaných dokladov, ktoré účtovne spracujem. Doklady môžete zasielať aj online formou, možnosť spracovania v rámci celého Slovenska Mám dlhoročnú prax v ekonomickej oblasti , ponúkam aj obchodné poradenstvo a účtovníctvo spracovávam v programoch od spoločnosti Kros. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. číslo
Komplexné spracovanie podvoj./jednod./mzdového účtovníctva
Ponúkam kompletné spracovanie podvojného a jednoduchého účtovníctva, mzdy, daňové priznania PO, daňové priznania FO. Mám dlhoročné skúsenosti v oblastí účtovníctva a daní. Všetko diskrétne a spoľahlivo: 1.) PODVOJNÉ ÚČTOVNÍCTVO v programe OMEGA -kompletné spracovanie dokladov až po daňové priznanie právnických osôb, spracovanie DPH, dani z motorových vozidiel; evidencia, odpisy, zaradenie a vyradenie DHM, poradenstvo, štatistické výkazy podľa potrieb a požiadaviek. 2.) JEDNODUCHÉ ÚČTOVNÍCTVO pre živnostníkov v programe ALFA plus - kompletné spracovanie dokladov až po daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb, poradenstvo. 3.) MZDY v programe OLYMP - kompletné spracovanie miezd, príprava pracovných zmlúv, dohôd o prácach, potvrdení pre zamestnancov, ochrana osobných údajov, prihlasovanie a odhlasovanie zamestnancov do / z poisťovní, komunikácia so Sociálnou poisťovňou a zdravotnými poisťovňami, ročné zúčtovanie daní, evidenčný list dôchodkového poistenia; poradenstvo, potvrdenia zamestnávateľa pre zamestnancov, prípadne štatistické výkazy podľa potreby. Ponúkam spracovanie daňových priznaní pre fyzické osoby typu A, B (t.j. ak ste zamestnaní, nezamestnaní, ste študenti príp. dôchodcovia,pracujete na dohodu, pracovali ste resp.pracujete v zahraničí), podklady stačí poslať do e-mailu: Daňové priznanie pošlem rovnako e-mailom.
Spracovanie daňových priznaní, účtovníctvo, mzdy
Ponúkame Vám kompletné spracovanie podvojného a jednoduchého účtovníctva, miezd a daňových priznaní na základe dlhoročných skúseností v oblasti účtovníctva a daní. Vypracujeme Vám: - daňové priznania k dani z príjmov fyzických osôb – typ A, typ B pre: živnostníkov s paušálnymi výdavkami, živnostníkov so skutočnými výdavkami, zamestnancov, študentov pracujúcich na dohodu, dôchodcov pracujúcich na dohodu, slovenských občanov pracujúcich v zahraničí, a pod., - daňové priznania k dani z príjmov právnických osôb, - jednoduché a podvojné účtovníctvo, - kompletné spracovanie miezd, príprava pracovných zmlúv, dohôd o prácach, potvrdení pre zamestnancov, ochrana osobných údajov, prihlasovanie a odhlasovanie zamestnancov do / z poisťovní, komunikácia so Sociálnou poisťovňou a zdravotnými poisťovňami, ročné zúčtovanie daní, evidenčný list dôchodkového poistenia; poradenstvo, potvrdenia zamestnávateľa pre zamestnancov, - DPH agendu, - interné smernice vašej firmy - virtuálne meny - účtovanie e-shopov Komunikácia a zasielanie dokladov môžeme osobne, E-mailom alebo poštou. Daňové priznania, alebo odklad podania DP je možné poslať na daňový úrad elektronicky na základe plnej moci. Pracujeme v účtovnom programe Pohoda.
komplexné účtovné služby a personalistika
Ponúkam EXTERNÉ komplexné vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva pre S.R.O a SZČO. - Vypracovanie DP k dani z príjmov fyzických osôb (typ A, typ B) - Vypracovanie DP k dani z príjmov právnických osôb - Vypracovanie DP k DPH - Vypracovanie DP k dani z motorových vozidiel. Okrem toho ponúkam aj komplexné spracovanie personálnej a mzdovej agendy. Oblasť: Košice a Košice- okolie. Účtovníctvo vediem v programoch od spoločnosti Kros. Cena za vedenie účtovníctva sa stanovuje osobitne podľa klienta, počtu zaúčtovaných položiek. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. číslo