inzercia, predaj, predám, bazár

Lipové a ovocné fošne na drevorezbu

Kategória: Ostatné

Lipové a ovocné sušené fošne na drevorezbu. Lipové hrúbky 3,5cm a ovocné hrúbky 5,5cm. Predám aj po jednom kuse. Krátka doska na 1 rezbu 5€. Stredne dlhá 10€. Dlhá doska 15€. Pre rezbárov, alebo začínajúcich rezbárov, ktorí majú problém zohnať kúsok suchej lipy. Sám som s tým mal problém. Nakoniec sa mi podarilo kúpiť sušené fošne, ale len vo veľkom množstve, ktoré sám nespotrebujem. A preto časť z toho predávam. Medzi obrázkami aj ukážka práce konkrétne z tohoto dreva.
Lipové a ovocné fošne na drevorezbu
Podobné inzeráty
Lipove fosne
Predam krasne lipove drevo a zdrave. Lipove fosne v hrubke 5 cm. Dlzky cca 270 cm a sirky do 70 cm. Pre viac info volajte . Cena za kus 270cm dlzky je 40 eur. Dohoda mozna. Lipove drevo, lipove fosne, lipove dosky
Staré lipové drevo
Staré lipové drevo - [9.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Staré lipové drevo - 1 Staré lipové drevo - 2 Predam velmi stare cca 40 rokov susene lipove drevo. Skladovane v suchu, dokonca osetrene vid foto. Drevo zostalo po starom rezbarovi, ktory ho uz nestihol vyuzit. Je toho cca 1 - 1.5 m3, priblizne 10 velkych pnov v priemeroch 30 - 50cm a zopar mensich. Mam aj dalsie stare drevo ako su hranoly a dosky, fosne atd vsetko rovnakeho veku. Cena: dohodou Prosim nevolat cislo je neplatne. V pripade zaujmu poslat email s vasim T.C budem Vas spatne kontaktovat. Dakujem. Osobny odber mozny BB.ZV.ZH.KA. + okolie viem doviezt. Male polozky mozne postou, pri uhrade zalohy vopred. Plati do zmazania.
Lipové dosky na drevorezbu
Lipové sušené fošne na drevorezbu. Hrúbky 3,5cm . Krátka doska na 1 rezbu 5€. Stredne dlhá 10€. Dlhá doska 15€. Pre rezbárov, alebo začínajúcich rezbárov, ktorí majú problém zohnať kúsok suchej lipy. Sám som s tým mal problém. Nakoniec sa mi podarilo kúpiť sušené fošne, ale len vo veľkom množstve, ktoré sám nespotrebujem. A preto časť z toho predávam. Medzi obrázkami aj ukážka práce konkrétne z tohoto dreva.
Predam lipove fosne - lipove drevo suche
Predam lipove fosne 50mm hrubky, dlzka 270 cm a sirky 50-60 -70 cm. Kus 40 eur. Pri vacsom odbere dohoda ista.
Predám lipové fošne
Predám suché lipové fošne(lipové rezivo) hrúbka 4,5 až 5cm dĺžky 120-150cm šírka 20-40cm. Krátka široká je hrubá až 6cm. Možnosť prehoblovať, viac info telefonicky.
Topoľové fošne
Predám vzduchosuché extra veľké topoľové fošne. Dĺžka 318cm šírka v úzkej časti je 90cm a rozširuje sa až po 113cm. Hrúbka fošní je 7cm. Cena je 300€ za fošňu. Užšie fošne o niečo lacnejšie. Pri odbere celého balíka dohoda na cene. Fošne, dubové fošne, orechové fošne.