inzercia, predaj, predám, bazár

Lisovanie ovocia- jablk

Kategória: Ostatné

Ponúkam lisovanie ovocia všetkého druhu jablká hrušky.Ďalej ponúkam mletie ovocia a zeleniny na ostatné účely: príprava ovocných kvasov vín muštov.Všetko bez váhového obmedzenia množstva a objednávania stačí sa len vopred ozvať na telefónne číslo a dohodnúť termín.Možnosť ponechanie bio odpadu po lisovaní na likvidáciu ZDARMA u nás.
Lisovanie ovocia- jablk
Podobné inzeráty
Lisovanie jabĺk a pasterizácia muštu
Ponúkam lisovanie jabĺk a iného jadrového ovocia a následnú pasterizáciu muštu do 5l bag-in-boxov. Cena - 0,40 EUR/liter vylisovanej šťavy. Pri pasterizovaní je cena 0,80 EUR/liter (cena už zahŕňa aj lisovanie) + cena bag-in-boxu (0,80 EUR)
Škrabka/krájač jabĺk/krájač jabĺk Maxam KTAPPLE s prísavnou
Škrabka/krájač jabĺk/krájač jabĺk Maxam KTAPPLE s prísavnou
Ručný lis Tupperware
Nový nepoužívaný Skvelý pomocník poslúži na lisovanie ovocia - aj granátových jabĺk alebo mäkkej zeleniny - napr. paradajok (aj na prelisovanie varenej zeleniny, zemiakov, ale aj na odšťavenie citrusových plodov. Je s ním jednoduchá manipulácia, pri práci sa nemusí vyvinúť veľký tlak. Jednoduchým spôsobom si odšťavíte alebo prelisujete ovocie aj na chate bez elektrickej siete. Zberná nádobka má objem 500 ml, využiteľných 300 ml. Na spodu nádobky je silikónový protišmykový prstenec. Skvelý aj do malých domácností, na chatu, na internáty, pri odkladaní nezaberie veľa miesta, jednoducho sa naskladá do seba.
Predam lis Lancman 120l
Lancman VSPX vodny 120l, lis je určený na lisovanie hrozna, jabĺk, hrušiek a iného drobného ovocia polonerezové prevedenie - podvozok ošetrený práškovou farbou, kôš a výklopná časť z nereze, mam k nemu aj odkalovaci vak.
Predám lis na hrozno - preš 30L
Rámový lis slúži na lisovanie šťavy z rozdrtených jabĺk, hrozna a iného ovocia pri výrobe muštu a vína. Použitý len 1x a odvtedy stal 10 rokov zabalený v garáži. Určite mu využitie nenájdeme takže je na čase ho posunúť. Na spodnú zbernú nádobu svietilo slnko takže ma kus zožltnutý avšak toto nemá vplyv na funkčnosť. Objednavane z ceskej stranky: Možnosť pozrieť a osobne vyzdvihnúť v dedinke Ruzina (medzi Detvou a Lucencom) alebo v Luceneci.
Štiepačka
Predám lis na lisovanie papiera,stiepanie dreva, lisovanie ovocia a výroba brikiet viď foto.