inzercia, predaj, predám, bazár

Litinová wok pánev Skeppshult

Kategória: Ostatné

Prodám novou a nepoužitou litinovou wok pánev. Průměr 30 cm. Originál ze Švédska. Funguje na všechny typy spotřebičů, viz odkaz níže. Cena 150 EUR + doprava (zásilkovna). Více info:
Litinová wok pánev Skeppshult
Podobné inzeráty
Wok SKEPPSHULT 32cm
Predám 2 krát použitý kvalitný wok SKEPPSHULT. Wok s objemom 4 litre pre milovníkov ázijskej kuchyne, s rúčkou z orecha kráľovského a pomocným držiakom. Vyrobený vo Švédsku z čistej liatiny, ktorá dokonale rozvádza teplo po celej svojej ploche a je výnimočne odolná voči vysokým teplotám. Prirodzene nepriľnavý nepoškriabateľný povrch bez chemickej povrchovej úpravy - iba čisté prírodné materiály a repkový olej. Jednoduchá údržba. Varením v hrncoch a panviciach Skeppshult pripravujete jedlo prirodzene obohatené o železo, ktoré je dôležité pre mnohé procesy v tele. S jemne dutým dnom pre dokonalé dosadanie panvice na tepelný zdroj. Vhodný na všetky typy varičov a platničiek.
WOK Kela Calido Liatinový s Pokrievkou
Predám nový liatinový WOK Kela Calido 36cm, objem 2,5 litra. Bol iba raz vyskúšaný, ale na naše potreby je príliž veľký. Je to poctivý výrobok so smaltovaným povrchom. Kúpený ako nový na MALL sk. viď dole. Určite niekomu výborne poslúži. Nový stojí 100e predám za 70e. Najlepšie osobný odber prípadne doveziem v okolí Senca, Pezinok a BA.
Wok nerezový Fissler
Predám Fissler nerezový wok, priemer 35cm. Plyn, indukcia. Cena 65eur plus pošta, prípadne dohoda. Kontakt mailom.
Predám Tescoma WOK PRESIDENT d=30 cm
Predám zánovnú panvicu WOK PRESIDENT od Tescomy s priemerom 30 cm, bez pokrievky. Ponúkam ju takmer za polovičnú cenu (50 EUR), aktuálne stojí na Tescome 98,90 €, viď info na priloženom linku:
Wok 28 cm
Predám za 10€ úplne nový nepouživaný wok s rozmerom 28 cm.Povrch woku tvorí teflonova vrstva. Wok nefunguje na indukcii.
Plynova dvojplatnička vstavaná
Predám sklenenú plynovú dvojplatničku Plynová doska PDV7230bc v elegantnom čiernom designe je spracovaná z kvalitného tvrdeného skla a rozdelená na 2 varné zóny. Vďaka kompaktnej šírke 30 cm je vhodná predovšetkým do menších kuchýň. Je vybavená elektronickým zapaľovaním horákov pre maximálne pohodlie počas obsluhy. WOK horák WOK horák vytvára špecifický plameň, ktorý smeruje výkon na stred panvice. Ocenia ho najmä milovníci ázijských špecialít, pretože je vhodný ako na prípravu čínskych jedál, tak aj ďalších pokrmov, ktoré vyžadujú prudké opraženie. WOK horák disponuje extrémne veľkým výkonom, a preto je umiestnený v dostatočnej vzdialenosti od ovládacích gombíkov, aby bola zaistená maximálna bezpečnosť počas ovládania. Plynová doska PDV7230bc je vybavená liatinovou mriežkou, ktorá garantuje perfektnú stabilitu riadov. Vďaka pokrytiu celej plochy je zaručená ľahká manipulácia pri presune hrncov z jednej platne na druhú.