inzercia, predaj, predám, bazár

Little Tikes preliezla so šmykľavkou

Kategória: Ostatné

Little Tikes preliezacka so smyklavkou používaná iba vo vnútri bez poškodenia

Preliezačka Little Tikes Evergreen je určená pre najmenšie deti približne od 18 mesiacov a hodí sa pre použitie doma aj na záhrade.

Je to preliezačka, detská šmykľavka aj schovávačka v jednom a vyzýva deti k množstvu hier a pohybovej aktivite.
Horná plošina šmýkačky je ohradená nosnými stenami preliezačky a je teda bezpečná aj pre stojace dieťa. Kompaktná konštrukcia preliezačky zaberie pomerne malú plochu a je vyrobená z kvalitného a odolného plastu.
Rozmery: 76 × 128 × 76 cm.
Hmotnosť: 14,65 kg

Little Tikes preliezla so šmykľavkou
Podobné inzeráty
Šmýkalka Smoby a stolík Little Tikes
Predám šmýkalku pre deti zn. Smoby, dĺžka 1,5 m, a piknikový stolík Little Tikes. Farebnosť ako na foto (žltá farba na stolíku je sýtejšia ako na foto). Obe veci boli používané len v interiéri. Sú zachovalé. Z odolného plastu, ľahko udržiavateľné. Stolík vhodný na kreslenie či stolovanie. Na jednu lavicu sa zmestia dve deti vedľa seba. Šmýkalka Smoby - 35€ Stolík Little Tikes - 45€
Hojdačka Little Tikes
Predám novú hojdacku pre deti Little Tikes. Plastová hojdačková sedačka je pripravená pre bezpečné a pohodlné hojdanie najmenších detí. Pre deti približne od 9 mesiacov do 4 rokov. Hmotnosť 4 kg. Laná sú súčasťou balenia. Rozmery: 38 × 38 × 46 cm. Možný aj osobný odber.
Hojdačka Little Tikes
Bezpečná hojdačka s operadlom pre najmenšie deti od 9 mesiacov do 4 rokov. Vďaka nastaviteľným popruhom, vysokému operadlu a predné hrazdičke je hojdačka veľmi bezpečná. Kvalitný a odolný plast značky Little Tikes.
Predám preliezačku so šmykľavkou
Je to preliezačka, detská šmykľavka aj schovávačka v jednom. Hodí sa do domu aj na záhradu. Vyrobená z veľmi kvalitného a odolného materiálu značky Little Tikes. Rozmery: 76x128x76 cm Hmotnosť: 14,65 kg Vhodná od 18 mesiacov
Predám Smoby preliezku s tyčou na šplhanie a šmykľavkou
Predám detskú preliezačku Multi-Activity Tower Smoby so šmykľavkou a tyčou na šplhanie. Ide o kvalitný multifunkčný výrobok renomovanej značky. Deti si ju na prvý pohľad obľúbia. Dá sa na nej loziť a štverať, šmýkať sa, šplhať, schovávat sa v nej atd. Preliezka je v 100% stave - nič nie je zlomené, či poškodené. Preliezka bola vždy “garažovaná” - bola umiestnená na terase pod strechou.
Predám detský záhradný domček
Predám krásny, funkčný, používaný záhradný domček so šmykľavkou, hojdačkou a pieskoviskom pod domčekom. Disponuje rebríkom a šmykľavkou, ktoré dodajú domčeku extra zábavu. Zábavu deťom dodá aj hojdačka. Celá konštrukcie natieraná minulý rok.