inzercia, predaj, predám, bazár

Loď s člnom a vrtuľníkom

Kategória: Hračky

Loď dlhá až 38 cm, s vrtuľníkom a s motorovým člnom. Je super prepracovaná nielen na stavanie ale aj na hranie. Loď vie pekne naložiť čln a vie na nej pristáť vrtuľník. Zadná časť kde je schovaný čln sa pekne dá dvíhať. Tak isto sa dvíha aj kajuta kapitána, tiež sa na kajute vedia vyklopiť dvere. Zospodu má loď kolieska, takže malý námorník si ju vie pekne tlačiť po podlahe, prípadne koberci. Môj syn ju mal veľmi rád a veľa sa s ňou vyhral.
Je k nej plánik. Žiaľ žraloka neviem nájsť, 2 sivé plôtiky sa nám zlomili a jedna malá čierna súčiastka z vrtuľníka chýba. No stále sa to dá pekne postaviť tak ako na fotke.
Stavebnica je kompatibilná s lego m.
Na sms neodpovedám.
Osobný odber, alebo plus poštovné.
Loď s člnom a vrtuľníkom
Podobné inzeráty
Obrovská lietadlová loď 3094 dielikov - typ lego - nové
Predám túto obrovskú lietadlovú loď. Jedná sa o lietadlovú loď ktorá sa skladá až z 3094 dielikov. Loď je úplne nová, nehraná a zabalená. Stavebnica je dlhá až 82cm, široká 27cm a vysoká 25cm a plne kompatibilná s originál legom. Obsah balenia: - originál veľká krabica 54x35x14,5 cm - návod - 16ks figúrok - 15ks minifigúrok - mini vrtulníky a stíhačky - lietadlová loď Spôsob dodania: Osobne BA, Slovenská pošta, zásielkovňa (packeta) Kontakt: email, volať alebo sms (kedykoľvek), Viber, WhatsApp. ↓↓↓ Klikni na moje meno a pozri aj iné postavičky, ktoré sú v ponuke. ↓↓↓
Policajna lod so zvukovymi efektmi, super stav
Predam policajnu lod - len rozbalena. Hračka je celá vyrobená z plastu, riadiaca veža má svetelné a zvukové efekty, čo zabezpečuje väčšiu zábavu počas hry. Všetky vozidlá sú vybavené kolesami, vďaka ktorým bude ich presúvanie po rovnom povrchu ľahké. Loď má vo vnútri úložný priestor, kde je možné prepravovať ďalšie vozidlá. Kokpit je vybavený volantom, má aj otváraciu strechu.   Balenie obsahuje: - veľká policajná loď s riadiacou vežou - policajná dodávka - vrtuľník - vodný skúter - vodné vznášadlo - dráha pre vozidlá - helikoptéra - dopravné značky - kotva   Rozmery: - loď: 39 x 17 x 27 cm - vrtuľník: 8 x 3 x 2 cm - dodávka: 7 x 4 x 3 cm - vodný skúter: 8 x 2,5 x 3 cm - vznášadlo: 8 x 3 x 4 cm Hračka je napájaná na 3 x AG13 batérie – súčasťou balenia.
Tlapkova loď Sea Patroller
Predame Tlapkovu lod Sea Patroller s kompletnym prislusenstvom. Vsetko funkcne. Pridame k tomu este mensiu lod Paw patrol, aby mohli prebiehat velke zachranne operacie. Lod moze byt ako lod, po presunuti kapitanskeho mostika sa vysunu kolesa a chodi ako auto. Vystrelovanie zachrannych kolies. Velkost cca 60 cm x 20 cm x 30 cm vyska.
My Little Ponny koníky s vrtuľníkom
Predám 2 krásne koníky s vrtuľníkom a príslušenstvom. Všetkými 3 vrtuľami sa dá točiť. ZNAČKA MY LITTLE PONY
Kamión s vrtuľníkom
Predám detský kamión s vrtuľníkom. Húka, bliká. Úplne nový, nerozbalený. Kontakt len mailom - číslo vymyslené. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Hasičský kamión s vrtuľníkom
Úplne nový hasičský kamion s vrtuľníkom, svieti, bliká. Pozri aj ostatné moje inzeráty. Kontakt len mailom - číslo vymyslené