inzercia, predaj, predám, bazár

Logitech G35 Gaming Headset, herné slúchdlá

Kategória: Herné zariadenia

Logitech G35 Surround Sound Gaming Headset

- v 100% funkčom stave, výborný zvuk, ale ja už dlho nehrám, slúchadla takmer bez známok použita
- boli minimálne používané, ale kedže sa po dlhšom skladovaní opletenie kábla na ohyboch zošmyklo a kábel bol pokrútený, čiastočne som opletenie odstránil, ide len vzhľad

Súčasťou balenia tri vypchávky pre nastavenie hlavového pásu

*Áno aktuálne*

CENA PEVNÁ - neponúkajte inú
25€ osobne
27€ + doprava, platba vopred na účet

✈️Pošta balík na poštu do 5kg
+ 3,60€ pri platbe vopred
✈️kuriér na výdajné miesto do 5kg, 3,30€ pri platbe vopred
✈️Kuriér domov do 5kg
+ 5,00€ pri platbe vopred na účet

✅ Platba vopred na účet FIO, mBank, TB, Prima, 365/Poštová, Revolut, Viamo, Paypal, platba kartou cez banku Revolut

⚡ PÍŠTE CEZ FORMULÁR/EMIAL, NIE SMS⚡
* Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
* Osobne, alebo poštou hradí príjemca.
* Súkromný inzerát, bez nároku na vrátenie a záruky ak nie je uvedené inak.
Logitech G35 Gaming Headset, herné slúchdlá
Podobné inzeráty
Logitech G35 Gaming Headset, herné slúchdlá
Logitech G35 Surround Sound Gaming Headset - v 100% funkčom stave, výborný zvuk, ale ja už dlho nehrám, slúchadla takmer bez známok použita - boli minimálne používané, ale kedže sa po dlhšom skladovaní opletenie kábla na ohyboch zošmyklo a kábel bol pokrútený, čiastočne som opletenie odstránil, ide len vzhľad Súčasťou balenia tri vypchávky pre nastavenie hlavového pásu *Áno aktuálne* CENA PEVNÁ - neponúkajte inú 25€ osobne 27€ + doprava, platba vopred na účet ✈️Pošta balík na poštu do 5kg + 3,20€ pri platbe vopred ✈️kuriér na výdajné miesto do 5kg, + 3,30€ pri platbe vopred ✈️Kuriér domov do 5kg + 5,00€ pri platbe vopred na účet ✅ Platba vopred na účet FIO, mBank, TB, Prima, 365/Poštová, Revolut, Viamo, Paypal, platba kartou cez banku Revolut ✔️ NAJPRV PÍŠTE CEZ FORMULÁR✔️ * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to. * Osobne, alebo poštou hradí príjemca. * Súkromný inzerát, bez nároku na vrátenie a záruky ak nie je uvedené inak.
Nerozbalené Herné slúchadlá Microsoft Xbox Stereo Headset
Predám NEROZBALENÉ Herné slúchadlá Microsoft Xbox Stereo Headset Herné slúchadlá Microsoft Xbox Stereo Headset v štýlovom čiernom prevedení sú určené pre herné konzoly Xbox Series X/S, Xbox One a pre PC s operačným systémom Windows 10. Headset disponuje ľahkou konštrukciou, ktorá vám zaistí pohodlné nosenie pri herných a hudobných chvíľach. 40 mm neodymové meniče poskytnú krištáľovo čistý zvuk, vďaka čomu si vychutnáte aj ten najmenší zvukový detail. Navyše, Microsoft Xbox Stereo Headset podporuje 3D zvuk s Dolby Atmos, DTS Headphone:X a Windows Sonic. Frekvenčný rozsah je od 20 Hz do 20 000 Hz a impedancia 32 Ohm. Na komunikáciu so spoluhráčmi poslúži nastaviteľný mikrofón s potlačením šumu. Na pripojenie slúži kábel s 3,5 mm audio jackom. Nevhodný darček
Logitech G402 Hyperion Fury Gaming
Logitech G402 Hyperion Fury je najrýchlejšou hernou myšou na svete, s technológiou senzora Fusion Engine, ktorá umožňuje spoľahlivé snímanie pohybu pri 400 IPS (10 m/s). 8 programovateľných tlačidiel a 4 nastavenia DPI, ktoré možno prepínať počas hrania, vám poskytne presnosť potrebnú pre ovládnutie bojového poľa, pričom najrýchlejší možná komunikácia cez USB zaisťuje, že načasovanie vašich akcií bude presné na milisekundy. Ľahké materiály a klzná plocha s nízkym trením zaisťujú ten najvyšší pocit pohodlia, vďaka čomu vaše herné akcie môžu trvať ľubovoľne dlhú dobu.
Herné slúchadlá Lenovo Legion H300 Stereo Gaming H
Predám úplné, nové, nepoužité zabalené Herné slúchadlá Lenovo Legion H300 Stereo Gaming Headset 2 ročnou zárukou. Pošlem poštou na dobierku. Cena je 40e Legion H300 je luxusný a výkonný headset pre hráčov. Je kompatibilný s konzolami PS4, Xbox ONE, Nintendo Switch i PC. Ergonomický a pohodlný dizajn pre dlhé hranie, 50mm meniče, kmitočtový rozsah 20 – 20000 Hz. Pripojenie cez 3,5mm jack Skvelý komfort Slúchadlá sú stvorené k dlhým hodinám hrania bez bolestivých otlakov vďaka perfektne mäkkým a otočným náušníkom. Jednoducho nastavte hlasitosť priamo na kábli alebo plne zasuňte mikrofón, ak ho nepoužívate. Štýlový dizajn a dlhá životnosť Komfortná, ľahká a odolná. Tieto slúchadlá ponúkajú odpruženú čelenku, pevnú, kovovú konštrukciu a jedinečný vzhľad v dizajne produktov Legion. Špičkový audio výkon Neprepočujete ani krok nepriateľa alebo jedinú notu Vašej obľúbenej skladby. Kvalitný zvuk Vás pohltí pomocou 50mm meničov a potlačenia šumu. Môžete si byť istí, že dostanete tú najlepšiu kvalitu za dostupnú cenu. Technické parametre: Konektor: 3,5 mm jack Typ sluchadiel: Headset, Náhlavný Herná: Áno Hmotnost [g]: 320 Reproduktor: Veľkosť meniča [mm]: 50 Frekvenčný rozsah min. [Hz]: 20 Frekvenčný rozsah max. [kHz]: 20 Impedance [Ohm]: 32 Citlivosť [dB – SPL]: 99 Mikrofón: Impendance [Ohm]: 2200 Frekvenčný rozsah min. [Hz]: 100 Frekvenčný rozsah max. [kHz]: 10 Citlivosť [dB – SPL]:
Nový Logitech G Pro Gaming Headset 981-000812
Predám čisto nový, nepoužívaný Logitech G Pro Gaming Headset 981-000812. Profesionálne herné slúchadlá • frekvencia 20 až 20 000 Hz • citlivosť 92 dB • impedancia 35 ohmov • 3,5mm jack • 2 m kábel • 50 mm neodymové meniče • mäkké penové polstrovanie s pamäťovým efektom • polohovateľný mikrofón • 12 cm rozbočovač pre PC • profily ekvalizéra. Osobne Rožňava sidlisko Juh. Poštou po úhrade na účet!
Nové bezdrôtové herné slúchadlá Logitech G935
Predám nové bezdrôtové herné slúchadlá Logitech G935 Wireless 7.1 LIGHTSYNC Gaming Headset. Profesionálne herné slúchadlá • frekvencia 20 až 20 000 Hz • citlivosť 93 dB • impedancia 39 ohmov • meniče 50 mm. Osobne Rožňava sidlisko Juh. Poštou po úhrade na účet!