inzercia, predaj, predám, bazár

Logitech Harmony Touch

Kategória: Ostatné audio video

Predám univerzálny diaľkový ovládač Logitech s dotykovým farebným displejom. Ovládač umožňuje ovládanie až 15 zariadení, ponúka podsvietené tlačidlá, nastavenie 50 ikon obľúbených kanálov priamo na ovládači. Je kompatibilný s viac než 225 000 zariadeniami.

Ovládač je vo veľmi dobrom stave, displej a vrchná časť je nepoškriabaná, len zospodu je troška zošúchaný.

Rezevné púzdro ovládača a náhradná batéria v cene.

Logitech Harmony Touch
Podobné inzeráty
Logitech Harmony HUB
Predam malo pouzivany Logitech harmony hub.
Logitech Harmony Elite
Ponúkam na predaj univerzálne diaľkové ovládanie Logitech Harmony Elite. Je vo vynikajúcom stave, samotné diaľkové ovládanie nepoužívané nakoľko som ovládal aplikáciu cez mobil.
Logitech Harmony Ultimate
Predam univerzalne DO Logitech Harmony Ultimate, databaza 30000 znaciel a cca 300000 zariadeni. Moznost ovladania cez Wifi cez Hub, booster na zosilnenie IR. Pripojenie 8 zariadeni. Len vazny zaujem! SMS A MAILY NESLEDUJEM!!!
Logitech COMBO TOUCH
Ipad AIR 3RD GENERATION Ipad Pro 10,5Inch PARAMETRE Podsvícené pouzdro s klávesnicí s trackpadem a konektorem Smart POUZDRO, SE KTERÝM SI BUDETE ROZUMĚT Dokonalé pouzdro pro iPad je konečně tu. Combo Touch představuje kombinaci přesného trackpadu a podsvícené klávesnice plnohodnotné velikosti pro iPad. Ovládejte iPad snadno návykovými gesty a jednoduše upravujte tabulky, dokumenty a další. Flexibilní provedení navíc podporuje čtyři režimy použití pro ještě vyšší univerzálnost. Úplne nové len rozbalene .
Predám Logitech Z-906
Predám Logitech Z-906. Zostava už bohužiaľ nemá svoje miesto. Na zostave nie je žiadna vada, je plne funkčná a v top stave. Jediná malá chyba je na krytke ovládača ktorá musí byť prelepená (viď obrázok). Ako bonus je k nemu opticky kábel na prenos veľkých zvukových dát. Popis" Zažite mohutnú zvukovú kulisu, akú poznáte z kina, aj u seba doma. Nielen pre všetkých filmových nadšencov vyrobila značka Logitech zostavu celkovo šiestich precízne konštruovaných reproduktorov, ktoré ohromia svojim výkonom a zaistia úchvatný priestorový zážitok ocenený prémiovou certifikáciou THX. Štvoricu satelitných reproduktorov spolu s reproduktorom stredového kanála môžete zavesiť na stenu a v kombinácii s 9-kilogramovým subwoofrom vykúzli trojrozmerný zvuk s výkonom 500 wattov, ktoré pocítite nielen v ušiach. Samozrejmosťou je bohatá ponuka vstupov, ktorými pripojíte skutočne každý prehrávač, televízor, počítač, multimediálny systém či iný zdroj zvuku. Medzi kanálmi a režimami zvuku môžete prepínať pomocou diaľkového ovládania.
Logitech UE Mobile Boombox
Predám zachovalý bluetooth reproduktor Logitech UE Mobile Boombox