inzercia, predaj, predám, bazár

Logitech Z623

Kategória: Repro sústavy

Ponúkam na predaj 2.1 repro sústavu Logitech Z623 v 100% stave bez znakov používania.(boli zabalené a nevyužívane v skrini)

reproduktorový systém • výkon 200 W (subwoofer 130 W + satelity 2× 35 W) • 2× audio vstup • RCA • slot pre slúchadlá • ovládacie prvky na pravom reproduktore • 2.1 k zvuk

THX certifikácia výborný zvuk
Cena je 100 eur
Logitech Z623
Podobné inzeráty
Logitech THX reproduktory Z623
Na predaj reprosústava Logitech Z623. Kto pozná túto modelovú radu s certifikáciou THX, tak vie, že hravo rozozvučí celú izbu. Pri vytočení hlasitosti smerom k max. hrajú aj susedovi taniere v kuchyni. Aj po rokoch majú zvuk krásny a čistý, basy sú výrazné a hlboké. Sem tam nejaký škrabanček od používania. Preferujem osobný odber v Košiciach, vzhľadom na váhu. Po dohode možnosť doviesť smer Prešov, Svidnik. Reproduktory Logitech Z623 v čiernom vyhotovení a certifikáciou THX dokážu ľahko ozvučiť celý dom. Vďaka tomuto systému v konfigurácii 2.1 budete počuť a pocítite zvuk s mohutným výkonom 200 wattov (RMS), či už reproduktory pripojíte k PC alebo televízoru. Zapojenie je jednoduché – k dispozícii máte konektory RCA (cinch) a jack 3,5 mm plus vstavaný výstup na slúchadlá, takže počas niekoľkých minút si môžete vychutnať dokonalý zvuk z vášho počítača, hernej konzoly, televízora alebo DVD prehrávača. Typ sústavy: 2.1, Frekvencia od: 35 Hz, Frekvencia do: 20000 Hz, Frekvencia subwooferu od: 35 Hz, Celkový výkon: 200 W RMS Povrch: matný, čierna.
Logitech Speaker System Z623
Predam velmi zachovalu repro sustavu 2.1 Logitech Speaker System Z623 Bez akehokolvek poskodenia 100%stav Velmi dobra volba pre krasny zvuk 2.1 systemu Na hudbu alebo Hru uplny ideal Maximalna spokojnost po vsetkych strankach Dovod predaja Dostal som darcek Reprobox JBL a tuto audio supravu nevyuzivam. Viacej inf
Reproduktory Logitech Z623 2.1 čierne
Reproduktory so subwooferom na predaj. Iba osobny odber KE. Cely popis tu
Logitech Z4
Predám:Logitech Z4. Sú plne funkčné a hudobne perfektne hrajú. Dôvod predaja mam Logitech z623.Tak tieto Z4 ďalej posúvam.
Logitech Z4
Predám:Logitech Z4. Sú plne funkčné a hudobne perfektne hrajú. Dôvod predaja mam Logitech z623.Tak tieto Z4 ďalej posúvam. Cena pevná.
Reproduktory 2,1 k PC Logitech Z-3
Predam reproduktory repro 2.1 Logitech Z k PC Logitech 2.1 Z3 Zachovale plne funkcne, malo pouzivane. Užijte si styl domácího hi-fi a špičkový zvuk reproduktorového systému Logitech Z-3, jehož nápaditý design je inspirován domácími hi-fi systémy. Satelitní reproduktory s fázovými kalotami a technologie tlakového subwooferu produkují vysoce kvalitní zvuk, jaký od společnosti Logitech očekáváte. Satelitní reproduktory mají přední strany ze zdrsněného hliníku a snímatelné mřížky. Reproduktory2 Subwoofer Ano Vstup Analogový Výstup na sluchátka Ano Tel: