inzercia, predaj, predám, bazár

Lopár

Kategória: Ostatné

Predám lopár-doska na cesto 60x77 cm
Lopár
Podobné inzeráty
Lopar lopata na chleba - starožitnosť
Predam LOPAR - ako dekoraciu do interieru. Krasna drevena starozitna lopata na vyberanie chleba z pece za starych cias. Lopar sa pouzival v domacnosti a momentalne ho radi ponukneme niekomu, kto vie ocenit vzacny kusok.
Lopár na pizzu
Predám okrúhly drevený lopár na pizzu, priemer 50cm, hrúbka 2,7cm. Je vyrobený z javorového dreva v prírodnej farbe, bez povrchovej úpravy. Na zadnej strane sú tri krížové laty z jaseňového dreva kvôli zabraňovaniu praskania. Je vyrobený klasickým spôsobom starých lopárov. Lopár mám len tento jeden kus.
Predám drevený lopár s podložkami
Predám nový drevený lopár a 8 drevených podložiek. Lopár má rozmer 51x17 cm a podložky 10x10 cm. Cena setu: 29€ + poštovné.
Buk.Lopar
Predám tento krásny buk. Lopar v rozmere 23x30 cm a hrúbka 4 cm vhodný do kuchyne nie moc veľký ale poslúži vždy a všade. Pošlem aj na dobierku plus poštovné.
Lopár
Lopár s motívom levandule na zavesenie aj používanie
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár 7 /.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár /.Denko vyrobené z dubového dreva . Strom mal viac ako 100 rokov , sadil ho manželkin dedko, bohužiaľ bol už chorý tak sme ho museli zrezať , hrozilo zrútenie na rodinný dom. Bolo mi ľúto všetko spáliť v kotly, tak som vyrobil dosky na krájanie, aspoň takto bude ešte niekomu slúžiť. Kazy a trhliny sú zaliate epoxidom. Drevo ošetrené olejom s voskom značky Osmo - bezpečný pri styku s potravinami. Veľkosť 25x1,5cm.