inzercia, predaj, predám, bazár

Louis Couperus - O starých ľuďoch veci minulé

Kategória: Ostatné

Predám knihu Louis Couperus - O starých ľuďoch veci minulé

kniha je zachovalá, prebal ma známky používania

Knihu ponúkam za 2€ + 1,50€ poštovné v prípade platby prevodom na účet, pri platbe na dobierku klasické poštovné podľa pošty. Posielam prvou triedou

Telefón je vymyslený, písať na mail.

literatúra, kniha, knihy
Louis Couperus - O starých ľuďoch veci minulé
Podobné inzeráty
Predaj kníh z babkinej knižnice časť 1
Robert Graves - Claudius Boh a jeho žena Messalina R. Janský - tady bezpečnost Émilie Gaboriau -pripad c. 113, pán lecoq, zväzok 1 Émilie Gaboriau - pán lecoq zväzok c.3 A.Z. Manfred - Napoleon Bonaparte Vladimír Plešinger - Ztracené Eldorádo Štefan Zweig - Netrpezlivosť srdca Joseph Conrad - Vyvrheľ z ostrovov Konstantin Fedin - Sanatórium Arktur Heinrich Mann - Profesor nečin Ivan Jefremov - Hadie srdce Kemal Bilbaşar - Džemo Olav Dunn - Justín a Gudrun Rómulo Gallegos - Canaima IBN Hazm - Holubičkin náhrdelník Stanisłav Dygat - Bodamské jazero Sir Arthur Conan Doyle - Návrat Sherlocka Holmesa Tadeusz Breza - Baltazárova hostina Wojciech Żurkowski - Kúpeľ Boris Andrejevič Možajev - Zo života Fiodora Kuzkina Alěs Žul - Smrt posledního jeřába Alberto Moravia - nové rímske poviedky Louis Couperus - O starých ľuďoch veci minulé Dymphna Cusacková - Obhorený strom Viktor Lichonosov - Listy od mamy Nenáhodné stretnutia Nora Grajciarová - Teplomilné verše Erich Maria Remarque - Noc v Lisabone Desider Galský - Panamaské dobrodružstvo Arkadij a Georgij Vajnerovi - Volejte 02 Ladislav Šťastný - Za stolem seděla smrt Arno Kraus - Legálni únos Jan Michal - Priveďte svedka Erle Stanley Gardner - Případ Arleny Ferrisové Kristína Royová - V slnečnej krajine - traja kamaráti Franz Fühmann - Lišiakove šibalstvá Život protopopa AVVAKUMA Cecilia Samartinová - Ani dar Liptovský Hrádok so svojím tatranským okolím Muriel Sparková - Idol verejnosti, Balada o predmestí Daphne du Maurier - Hostinec Jamajka Władysław B. Pawlak - Kniha atentátov od Sarajeva po Dallas William Faulkner - Neodpočívaj v pokoji Jan Tar - Skrytou kamerou Peter Švorc - JRD Štrba 1958 - 1988 Anton Pavlovič Čechov - Svetlá Ludmila Romportlová - Radši na lvy Erich Maria Remarque - Tiene v raji Albert Maltz - Putování Simona Mackeevera Janko Alexy - Život nie je majáles Rudolf Jašík - Námestie svätej Alžbety Ján Frátik - Monológy na úvetrí Jack London - Martin Eden Vladimír Mináč - Dlhý čas čakania Bruno Schulz - Škoricové sklepy, Sanatórium v zásvetí Ivan S. Turgenev - V predvečer Václav Chlumecký - Janko Kosák v nebi a iné prózy Larisa Michajlovna Rejsnerová - Precitnutie Takari Š. Pillai - Červená ryba J. Alexy - Už je chlap na nohách Viera Švenková - Limbový háj Viktor Bokov - Láska žije Valja Stýblová - Dopis Kláře
Okuliare Louis Vuitton / sunglasses Louis Vuitton
Čierne okuliare Louis Vuitton Black sunglasses Louis Vuitton
Louis Vuitton parfem
Predam original vzorky parfemov Louis Vuitton Louis Vuitton Symphony - 10€ Louis Vuitton cosmic cloud - 10€
Tom Hanks - O nezvyčajných ľuďoch a písacích strojoch
Predám knihu: Tom Hanks - O nezvyčajných ľuďoch a písacích strojoch. Obsah: Poviedky o písacích strojoch Hektická, pofidérna sexuálna aféra medzi dvoma najlepšími priateľmi. Veterán z druhej svetovej vojny, ktorý zápasí nielen s fyzickými, ale aj emocionálnymi jazvami. Druhotriedny herec náhle pohltený slávou. Mladý surfer, ktorý narazil na otcov tajný život. Toto je len pár ľudí a situácií, ktoré Tom Hanks vykresľuje vo svojej prvej zbierke príbehov. S citom a humorom preniká do ľudských životov a odkrýva ich slabosti. Príbehy spája jedna vec: v každom z nich hrá rolu pisateľ, niekedy úplne nepatrnú, inokedy ústrednú. Tom Hanks vidí do vnútra človeka a píše o ňom s takou naliehavou empatiou a úprimnosťou, že čitateľ sa ťažko ubráni dojatiu či melanchólii. Počet strán: 408 strán, väzba: pevná, hmotnosť: 512 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 13€+poštovné, kniha je v 100% stave, žiadne poškodenia, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Reportážna kniha Ľudia Ukrajiny
Reagujem iba na emaily. Kniha je v top stave. Viac o knihe: Reportáže publicistu Branislava Ondrášika dopĺňajú desiatky snímok od oceňovaného fotografa Michala Burzu, ktorý za titulnú fotografiu knihy získal Slovak Press Photo. Obaja prinášajú príbehy z takmer dvadsiatich ukrajinských miest a obcí, ktoré zachytili počas roka 2022. Hovoria o poštároch, železničiaroch, študentoch, hekeroch, ktorí čelia ruskej agresii v kybernetickom priestore, o LGBTI+ ľuďoch, ktorí sú súčasťou ukrajinskej armády, o komikoch, humanitárnych pracovníkoch či o ľuďoch starajúcich sa o domáce zvieratá, ktorých majitelia zomreli alebo museli utiecť.
Náušnice na štýl LV rôzne
Predám úplne nové zabalené šperky z chirurgickej ocele, ideálny vianočný darček. Náušnice na štýl Gucci 17€ Náušnice na štýl Louis Vuitton kosoštvorec 12€ Náušnice na štýl Louis Vuitton zelená kvetinka 15€ Náhrdelník na štýl Louis Vuitton zelená kvetinka 15€ V prípade záujmu šperky darčekovo zabalím do krabičky a vianočného papieru + 1,50€. Osobný odber možný v Bratislave, alebo posielam poštou po prevode peňazí vopred na účet +2,50€.