inzercia, predaj, predám, bazár

Lovecká vesta

Kategória: Poľovníctvo, lov

Lovecká vesta , čisto nová, výrobca Mil - Tec , veľa vreciek , pevný a kvalitný materiál. Veľkosť S ale skôr M - najlepšie vyskúšať...cena 17 eur ..
Lovecká vesta
Podobné inzeráty
Lovecká střelba,
Ponúkam na predaj zachovalú, nepoškodenú knihu : Lovecká střelba, autor: Jiři Bílý, vydalo : Naše vojsko v roku 1983. Kniha je písaná v českom jazyku, má 248 strán. Vydanie I. Jej rozmery sú šírka 15,2 cm, výška 21,5 cm a hrúbka 1,6 cm.
Lovecká broková kozlica CZ-USA Woodcock v ráži 12/76
Lovecká broková kozlica CZ-USA Woodcock v ráži 12/76. Jedná sa o univerzálnu loveckú brokovnicu. Hlaveň dĺžky 71 cm, má leštenú povrchovú úpravu. Pažba je vyrobená z tureckého orechu a je rovnako ako predpažie zdobená rybinou. Baskula je mramorovaná a podtrhuje aristokratický vzhľad zbrane. Zbraň je vybavená voliteľnou jednospušťou a vyhadzovačom Brokovnica je overená vyššou tlakovou skúškou, čo umožňuje použitie nábojov s olovenými broky a broky oceľovými do priemeru 3,25 mm. K zbrani 5 x choke Zbraň nepoužitá v teréne, boli s ňou dvakrát absolvované povinné streľby.
Malá lovecká sekera
Naostrená kvalitná lovecká sekera navrhnutá na manipuláciu 1 rukou značka Extol Ak máš záujem, alebo sa chceš opýtať, prosím zavolaj.
Lovecká Reflexná Kuša Excalibur assassin strelba zábava
Excalibur Assassin vo farbe Real Tree 360lb – rozkladateľná profesionálna lovecká kusa kanadského výrobcu (nie hlúposť z číny). Najtichší model na svete, Excalibur® Assassin 360 ponúka špičkovú kombináciu sily, výkonu, presnosti a dlhej životnosti. Neuveriteľne odolný reflexný dizajn, striela šípy až 360 fps s 100 ft.-lbs. energie. Ideálna sila pre preteky v streľbe na veľké vzdialenosti a lov vysokej zveri. Kuša sa nikdy nerozladí, zachováva správne zarovnanie tetivy pre väčšiu presnosť. Integrovaný systém Charger Crank System znižuje silu náťahu z 285 lb len na 12 libier pomocou kľuky, takže kušu dokáže prakticky bez námahy nabiť malé dieťa. Tento tichý systém bez kliknutia poskytuje poľovníkom bezpečnejší spôsob tak nabíjania ako aj strieľania z kuše. Dvojstupňová spúšť ProShot ponúka pohodlie a pocit ako u moderných puškách, vďaka čomu získate prestávku ľahkým potiahnutím. Assassin má tiež plne nastaviteľnú Tru-Fit pažbu, ktorá vám dáva možnosť nastaviť si lícnicu a dĺžku pažby od 12" do 15". Balenie kuše Excalibur Assassin 360 obsahuje: kušu, podsvietený puškohľad Tact-Zone s 30 mm krúžkami, tulec s držiakom a štyri šípy Excalibur Quill so 150 g. Rýchlosť: 360 fps Výkonový zdvih: 15" Kinetická energia: 100 ft.-lbs Ťažná sila: 285 lbs Dĺžka: 30"-33" Šírka: 21" (natiahnutá) Hmotnosť: 7,7 lbs Kuše Excalibur sú známe svojou odolnosťou a kvalitným spracovaním. Reflexné kuše oproti kladkovým majú výhodu v jednoduchosti a v prípade roztrhnutia tetivy si ju človek vie založiť aj sám, nemusí použiť platený servis. Tetivy na reflexné kuše sú lacnejšie. Assassin je z rozmermi porovnateľná s kladkovými kušami. Spája výhody reflexnej kuše, ktorá je vhodná na opakovanú častú streľbu s malými rozmermi, ktoré boli výhodou kladkových kuší. Používa menšie, len 16,5´´ šípy Má integrovaný chránič prstov proti úrazu tetivou a poistku proti náhodnému výstrelu. Firma Excalibur ponúka doživotnú záruku pre registrovaných zákazníkov, kuša je veľmi málo používaná ako nová (pozri foto) bezproblémová a nezaregistrovaná na moje meno, takže pre nového majiteľa žiadny problém zo zárukou. Nový model začína od 1299 eur. Vaša cena 999 eur.
Neprestrená vesta Civil IIIA, až do kalibru .44MAG
Zastaví strelu až do kalibru .44MAG a bodnutie nožom. Táto nepriestrelná vesta je vyrobená z najnovších polyetylénových vlákien s ultra vysokou molekulovou hmotnosťou, čo znamená, že vesta je oveľa pohodlnejšia ako verzie pred ňou, pretože má iba 2,5kg, je mäkká (asi ako ťažký sveter) a časom nestráca balistické vlastnosti, nenasáva vlhkosť a materiál sa UV svetlom neničí. Nepliesť si so staršími a lacnejšími kevlárovými vestami, ktoré mali životnosť maximálne 10 rokov, pretože sa ničili vnútorným pnutím, nasávali vlhkosť, čo spolu so svetlom (UV) narúšalo ich štruktúru. Štyri elastické upínacie pásy zabezpečia, že vesta zostane zapnutá v každej situácií a zároveň, že ju oblečie aj objemnejší človek. Vesta je balená v prepravnej taške. Všetky vesty aj helmy v ponuke sme rozstrielali, aby sme sa na 100% presvedčili, že fungujú a videa máme k dispozícii. Je to to isté ako balistická helma, balistická prilba, nepriestrelná vesta, balistické pláty, nosiče balistických plátov. Inzerát platí do zmazania.
Neprestrená vesta Molle IIIA, až do kalibru .44MAG
Zastaví strelu až do kalibru .44MAG a bodnutie nožom a to zo 4 strán - spredu, zozadu, aj z bokov. Do vesty je možné pridať ďalšie balistické pláty úrovne IVA, čím sa vesta stane odolná aj voči .308WIN alebo 7.62x54R. Táto nepriestrelná vesta je vyrobená z najnovších polyetylénových vlákien s ultra vysokou molekulovou hmotnosťou, čo znamená, že vesta je oveľa pohodlnejšia, ako verzie pred ňou, pretože má iba 3.1kg, je mäkká (asi ako ťažký sveter) a časom nestráca balistické vlastnosti, nenasáva vlhkosť a materiál sa UV svetlom neničí. Nepliesť si so staršími a lacnejšími kevlárovými vestami, ktoré mali životnosť maximálne 10 rokov, pretože sa ničili vnútorným pnutím, nasávali vlhkosť, čo spolu so svetlom (UV) narúšalo ich štruktúru. Vnútro vesty je opatrené sieťovou vypchávkou, ktorá zabezpečuje lepšie vetranie a pohodlné nosenie. Bočnice sa dajú nastavovať v rozsahu do 20cm na každej strane, takže vestu oblečie aj objemnejší človek. Vzadu na chrbte sa nachádza praktická rúčka, za ktorú sa dá človek ťahať. Vesta je balená v prepravnej taške. Všetky vesty aj helmy v ponuke sme rozstrielali, aby sme sa na 100% presvedčili, že fungujú a videa máme k dispozícii. Je to to isté ako balistická helma, balistická prilba, nepriestrelná vesta, balistické pláty, nosiče balistických plátov. Inzerát platí do zmazania