inzercia, predaj, predám, bazár

Ložiská

Kategória: In-lines, Skateboarding

Ložiská 608Z ABED vhodné do kolieskových korčúľ. Cena 0,65 /ks.
Ložiská
Podobné inzeráty
Skateboard a príslešenstvo
Predávam skateboard a knemu príslušenstvo. Ceny: Ambassador ložiská (ABEC 9) - 10€ Reaper ložiská (ABEC 9) - 5€ Reaper ložiská (ABEC 7) - 5€ Špeciálne ležiská (jedno je nahradené normálnym) - 17,5€ Silver T kľúč - 20€ T kľúč - 5€ Podložka - 5€ Bones kolieska - 10€ Bones bushing hardcore pack - 7€ Ambassador trucky - 20€ Bones šróby a matice (2 sety) - 2,5€ Špeciálne šróby - 5€ Skate board: doska(5€), trucky(10€), kolieska(10€), ložiská(bones-12,5€) Mazivo na ložiská proti hrdzi - 5€ Možná dohoda na cene.
Rollerblade Twister Edge 3WD 2021 veľ. 42
Predám všestranné dizajnové Rollerblade Twister Edge 110 3WD s trojkolieskovým rámom. 3WD ti umožňuje zmeniť dlhší rám na kratší a opačne. Kratší rám ti ponúka lepšiu ovládateľnosť. Väčšie kolieska zasa vyžadujú menšiu námahu - sú rýchlejšie, ľahšie. Vďaka tomu, že stredné koliesko je umiestnené presne pod ťažiskom, korčule sa ovládajú oveľa efektívnejšie. Všestranné dizajnové Rollerblade Twister Edge 110 3WD s trojkolieskovým rámom. 3WD ti umožňuje zmeniť dlhší rám na kratší a opačne. Kratší rám ti ponúka lepšiu ovládateľnosť. Väčšie kolieska zasa vyžadujú menšiu námahu - sú rýchlejšie, ľahšie. Vďaka tomu, že stredné koliesko je umiestnené presne pod ťažiskom, korčule sa ovládajú oveľa efektívnejšie. Twister Edge 110 3WD sú vyrábané v štýlovom black/army green prevedení. Rám je navyše doplnený o kolieska Hydrogen. To najlepšie čo Rollerblade vyrába. Kolieska s bezkonkurenčnou výdržou a priľnavosťou. Ak nezanedbáš otáčanie koliesok, vydržia ti aj dva krát dlhšie ako obyčajné kolieska. Korčuľu si zapneš prostredníctvom klasického šnúrovania, 45° klipsne nad nartom, ktorá pevne podrží pätu na mieste a klipsne nad členkom. Vďaka kombinácii perfektne spracovanej topánky a vnútornej papučky s Active Airflowvložkou ti Rollerblade zabezpečil perfektné pohodlie počas celej jazdy. Topánka má anatomický tvar, ktorý nohu celý čas drží pevne na svojom mieste. Pod pätou je shock eraser, ktorý spoľahlivo stlmí akýkoľvek náraz alebo doskok. Novinkou je aj umiestnenie ocelovej platničky, ako spojnicu medzi rámom a topánkou. Vďaka tomu sa topánka stane tuhou, pevnou a lepšie sa manipulovateľnou. Ložiská pochádzajú priamo z dielne prémiového výrobcu Twincam. ILQ-9 sú navrhnuté tak, aby bola tvoja jazda oveľa efektívnejšia. Odolné komponenty sú navyše chránené SCRSgumenou krytkou. Tá chráni ložisko pred tým, by sa do vnútra dostala špina. Na mazanie ložiska bolo využité tvrdé mazivo TK racing gel. Tvoja jazda tak bude ešte rýchlejšia a energickejšia. Kolieska: Hydrogen 3x110mm, tvrdosť 85A Rám: 3WD frame 110, Extruded Alu, racing axles Ložiská: Twincam ILQ-9 Classic Plus Korčule som mal na sebe cca 5-krát, keďže sa mi stal úraz a viackrát som už nemal odvahu na ne. Korčule sú brutálne rýchle a idú aj samé :) Uprednostňujem osobný odber v BA, SC, GA. Inzerát je aktuálny do zmazania.
nove rychlostne inline korcule SULOV speed edition, vel. 45
Predam nove nepouzivane kolieskove korcule SULOV speed edition, velkost cislo 45, vnutorna dlzka je cca 29 cm. Kolieska Sulov SPORT 100mm 85A, loziska ILQ-9 classic, heavy-duty aluminium frame. Korcule boli len vyskusane, cena 150 eur (povodna cena 280) Brusle, které konečně umožňují maximální výkon a efektivitu. Jsou kombinací vysoce moderních technologií, jedinečného designu a nepřekonatelné opory při rychlobruslení. Komfortní tvárná bota se skeletem Carbon Fibre. Rychloupínací systém. Vybaveny vysoce odolným, laserem řezaným hliníkovým rámem se 100 mm kolečky. Určeny pro dlouhé a náročné tréninky. Speed skates jsou perfektní . robustní hliníkový rám kolečka: 100x24 mm, PU 85A Super High Rebound ložiska: ILQ9 Classic
Ložiská
Predám ložiská 608Z, cena 0,65€/ks.
Skateboard+ prilba+ chranice
Predám set skateboard Street Surfing+ prilba+ chrániče na kolená, zápästie, lakte. Pôvodná cena všetkého: 86,88€ Pôvodná cena dosky 46,90€ Prilba Oxelo vhodná na skateboard, korčule, bicykel. Veľkosť 55-58, nastaviteľná P.C.: 24,99€ Chrániče oxelo P.C.:16,99€ veľkosť L Skateboard- použilvaný minimálne, viď kolieska, výborný stav, suchnuty predok a zadok. Popis: Materiál dosky Čínský javor, Kanadský javor Popis produktu Skateboard Street Surfing Street Skate 31" Hello Darlin je kompletná symetrické doska ideálna do skateparku aj na ulici. Odolná grip páska a tvar skateboarde prináša skvelú ovládateľnosť a citlivosť pri všetkých trikoch. Chrómovaná ložiská ABEC 7 zaručujú hladkú a rýchlu jazdu. V neposlednom rade skateboard zaujme originálnym grafickým motívom na spodnej strane dosky. Technický popis: doska: 7-vrstvový čínsky javor prostredná vrstva: kanadský javor rozmer dosky: 78,7x19,7 cm (31 "x7,75") grip tape: potlačený trucky: lakované hliníkové 5 " kolieska: 52x32 mm, 99A, PU, oblé okraje ložiská: ABEC 7 Chrome nosnosť: 100 kg hmotnosť: 2,2 kg odporúčaný vek: 8 + Prilba: výborný stav Chrániče: veľmi dobrý stav, na jednom kolennom chrániči sú cvoky hrdzavé.
Predám skateboard pennyboard Karnage pov cena 57,-€
Predám používaný Pennyboard Karnage Chrome Retro. Odber osobny iba BA. Doska je vo veľmi dobrom stave, sporadicky ju používalo 9 ročné dievča. Pennyboard so štýlovou chrómovou úpravou a transparentnými kolieskami. Doska je ďalej vybavená elegantne tvarovanými výrezmi, ktoré slúžia ako držadlá pre ľahšiu manipuláciu a zároveň znižujú hmotnosť pennyboardu. To všetko dodáva doske cool vzhľad. Zhora mriežkovaná doska zamedzuje skĺznutiu z pennyboardu. Kvalitné jazdné vlastnosti potom zaručujú precízne vyrobené ložiská ABEC 7. Výpočet pozitív dopĺňa vysoká nosnosť 100 kg, ktorá je dôkazom mohutnosti. Táto doska typu kicktail cruiser je ideálna na cesty po meste, do práce alebo do školy a vďaka svojim rozmerom sa s prehľadom zmestí do batohu.Technický popis: kicktail cruiser vhodný do mesta vysoko odolný PP plast pochrómovaný povrch dosky výrezy v doske slúžiace ako držadlá pre ľahkú manipuláciu zhora mriežkovaná doska rozmer: 58x15x12,5 cm trucky: 3", hliníková zliatina, matná čierna farba kolieska: 59×45 mm materiál koliesok: PU guma, transparentné tvrdosť koliesok: 78A ložiská: ABEC 7 nosnosť: 100 kg hmotnosť: 1,8 kg