inzercia, predaj, predám, bazár

ĽUBOTICE - nadštandardne veľký RD so záhradou a bazénom

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj nadštandardne veľký 3-podlažný rodinný dom s možnosťou jeho viacúčelového využitia nachádzajúci sa v pokojnej lokalite obce Prešov-Ľubotice. Exkluzívna ponuka – iba u nás.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Dispozícia: 7 izbový dom, 2 kuchyne, 3 kúpeľne, 2 terasy, 3 technické miestnosti, kotolňa, dvojgaráž, v suteréne – bazén s wellness časťou,
Pozemok 1.285m2, zastavaná plocha domu 235 m2, celková úžitková plocha 570m2, obytná plocha 346 m2,
Rok kolaudácie: 2005,
Vlastníctvo: osobné, nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch,
Cena RD je na vyžiadanie v RK.
Cena je stanovená znaleckým posudkom. Dohoda na cene je možná.
Viac info a 3D prehliadka na

Nadštandardne veľký RD s priestrannými izbami je postavený na rovinatom a slnečnom pozemku s upravenou záhradou, naprojektovanou záhradným architektom. Záhrada je praktický a dizajnovo zladená s wellness časťou domu. RD je atypický a priestorovo bohatý. Projektové riešenie poskytuje veľkorysú dispozíciu otvorených a uzavretých priestorov pre viacčlennú rodinu alebo pre náročného klienta, ktorý preferuje veľké a otvorené priestory.
Vstupná hala s prechodom až na záhradu dispozične rozdeľuje RD na dve časti, ktoré sa môžu využívať samostatne. Takéto dispozičné riešenie je možné využiť aj na viacgeneračné bývanie alebo bývanie s možnosťou podnikania (komerčné využitie).
Obytná časť RD je kompletne zrekonštruovaná. Technická časť domu (suterén), vrátane bazéna nie je dokončená.

TECHNICKÝ STAV:
- nové rozvody - medené elektrické rozvody, PVC rozvody vody a odpadu,
- nové vnútorné omietky s novými maľbami,
- eurookná s interiérovými žalúziami,
- podlaha v obytnej časti RD: drevené - dubové mozaikové parkety, v technickej časti: betónový poter, dlažba,
- vnútorne masívne dubové schodisko, zábradlie z masívu,
- kuchynská linka je na mieru a z masívu, vrátane zabudovaných elektrospotrebičov,

ENERGIE A SIETE:
- RD je napojený na všetky inžinierske siete,
- celkové náklady na bývanie do 300 € (elektrina – 50€, plyn – 216€, voda – 31€),
- vykurovanie: plynový kotol, podlahové radiátory v jednotlivých miestnostiach,
- príprava teplej vody: plynový kotol, zásobník teplej vody (150 l),

LOKALITA a OKOLIE:
Výhodou domu je jeho kompletne zrekonštruovaný stav celej obytnej časti s možnosťou okamžitého bývania bez nutnosti realizácie stavebných úprav (okrem časti suterénu). Ďalšou významnou výhodou domu sú nízke mesačné náklady, vzhľadom k veľkosti domu, najvýhodnejšia orientácia RD na južnú svetovú stranu, ideálne dopravné pripojenie na cestné komunikácie a kúsok od zastávky MHD. Bonusom je veľmi príjemné prostredie, veľká záhrada a lokalita vhodná na relax a oddych. RD odporúčam pre ľudí, ktorí chcú byť v kontakte s mestom a zároveň žiť a relaxovať v pokojnom prostredí a nechcú robiť kompromisy medzi výhodami mesta a pokojného, tichého prostredia.
ĽUBOTICE - nadštandardne veľký RD so záhradou a bazénom
Podobné inzeráty
ĽUBOTICE - nadštandardne veľký RD so záhradou a bazénom
Ponúkame Vám na predaj nadštandardne veľký 3-podlažný rodinný dom s možnosťou jeho viacúčelového využitia nachádzajúci sa v pokojnej lokalite obce Prešov-Ľubotice. Exkluzívna ponuka – iba u nás. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Dispozícia: 7 izbový dom, 2 kuchyne, 3 kúpeľne, 2 terasy, 3 technické miestnosti, kotolňa, dvojgaráž, v suteréne – bazén s wellness časťou, Pozemok 1.285m2, zastavaná plocha domu 235 m2, celková úžitková plocha 570m2, obytná plocha 346 m2, Rok kolaudácie: 2005, Vlastníctvo: osobné, nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch, Cena RD na požiadanie v RK. Cena je stanovená znaleckým posudkom. Dohoda na cene je možná. Viac info a 3D prehliadka na Nadštandardne veľký RD s priestrannými izbami je postavený na rovinatom a slnečnom pozemku s upravenou záhradou, naprojektovanou záhradným architektom. Záhrada je praktický a dizajnovo zladená s wellness časťou domu. RD je atypický a priestorovo bohatý. Projektové riešenie poskytuje veľkorysú dispozíciu otvorených a uzavretých priestorov pre viacčlennú rodinu alebo pre náročného klienta, ktorý preferuje veľké a otvorené priestory. Vstupná hala s prechodom až na záhradu dispozične rozdeľuje RD na dve časti, ktoré sa môžu využívať samostatne. Takéto dispozičné riešenie je možné využiť aj na viacgeneračné bývanie alebo bývanie s možnosťou podnikania (komerčné využitie). Obytná časť RD je kompletne zrekonštruovaná. Technická časť domu (suterén), vrátane bazéna nie je dokončená. TECHNICKÝ STAV: - nové rozvody - medené elektrické rozvody, PVC rozvody vody a odpadu, - nové vnútorné omietky s novými maľbami, - eurookná s interiérovými žalúziami, - podlaha v obytnej časti RD: drevené - dubové mozaikové parkety, v technickej časti: betónový poter, dlažba, - kuchynská linka je na mieru a z masívu, vrátane zabudovaných elektrospotrebičov, - bezpečnostný zabezpečovací systém, - záhradný zavlažovací systém, ENERGIE A SIETE: - RD je napojený na všetky inžinierske siete, - celkové náklady na bývanie do 300 € (elektrina – 50€, plyn – 216€, voda – 31€), - vykurovanie: plynový kotol, podlahové radiátory v jednotlivých miestnostiach, - príprava teplej vody: plynový kotol, zásobník teplej vody (150 l), - v RD je zavedený optický internet (od r.2020), LOKALITA a OKOLIE: Výhodou domu je jeho kompletne zrekonštruovaný stav celej obytnej časti s možnosťou okamžitého bývania bez nutnosti realizácie stavebných úprav (okrem časti suterénu). Ďalšou významnou výhodou domu sú nízke mesačné náklady, vzhľadom k veľkosti domu, najvýhodnejšia orientácia RD na južnú svetovú stranu, ideálne dopravné pripojenie na cestné komunikácie a kúsok od zastávky MHD. Bonusom je veľmi príjemné prostredie, veľká záhrada a lokalita vhodná na relax a oddych. RD odporúčam pre ľudí, ktorí chcú byť v kontakte s mestom a zároveň žiť a relaxovať v pokojnom prostredí a nechcú robiť kompromisy medzi výhodami mesta a pokojného, tichého prostredia.
ĽUBOTICE - nadštandardne veľký, dvojgeneračný RD so záhradou
Ponúkame Vám na predaj nadštandardne veľký 3-podlažný rodinný dom s možnosťou jeho viacúčelového využitia nachádzajúci sa v pokojnej lokalite obce Prešov-Ľubotice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Dispozícia: 7 izbový dom, 2 kuchyne, 3 kúpeľne, 2 terasy, 3 technické miestnosti, kotolňa, dvojgaráž, v suteréne – bazén s wellness časťou, Pozemok 1.285m2, zastavaná plocha domu 235 m2, celková úžitková plocha 570m2, obytná plocha 346 m2, Rok kolaudácie: 2005, Vlastníctvo: osobné, nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch, Cena RD na požiadanie v RK a bola stanovená znaleckým posudkom. Dohoda na cene je možná. Viac info a 3D prehliadka na Nadštandardne veľký RD s priestrannými izbami je postavený na rovinatom a slnečnom pozemku s upravenou záhradou, naprojektovanou záhradným architektom. Záhrada je praktický a dizajnovo zladená s wellness časťou domu. RD je atypický a priestorovo bohatý. Projektové riešenie poskytuje veľkorysú dispozíciu otvorených a uzavretých priestorov pre viacčlennú rodinu alebo pre náročného klienta, ktorý preferuje veľké a otvorené priestory. Vstupná hala s prechodom až na záhradu dispozične rozdeľuje RD na dve časti, ktoré sa môžu využívať samostatne. Takéto dispozičné riešenie je možné využiť aj na viacgeneračné bývanie alebo bývanie s možnosťou podnikania (komerčné využitie). Obytná časť RD je kompletne zrekonštruovaná. Technická časť domu (suterén), vrátane bazéna nie je dokončená. TECHNICKÝ STAV: - nové rozvody - medené elektrické rozvody, PVC rozvody vody a odpadu, - nové vnútorné omietky s novými maľbami, - eurookná s interiérovými žalúziami, - podlaha v obytnej časti RD: drevené - dubové mozaikové parkety, v technickej časti: betónový poter, dlažba, - kuchynská linka je na mieru a z masívu, vrátane zabudovaných elektrospotrebičov, - bezpečnostný zabezpečovací systém, - záhradný zavlažovací systém, ENERGIE A SIETE: - RD je napojený na všetky inžinierske siete, - celkové náklady na bývanie sú do 340 € (elektrina – 50€, plyn – 258€, voda – 31€) – podľa predpisu platného od 1.2.2023, - vykurovanie: plynový kotol, podlahové radiátory v jednotlivých miestnostiach, - príprava teplej vody: plynový kotol, zásobník TV (150 l), - v RD je zavedený optický internet (od r.2020), LOKALITA a OKOLIE: Výhodou domu je jeho kompletne zrekonštruovaný stav celej obytnej časti s možnosťou okamžitého bývania bez nutnosti realizácie stavebných úprav (okrem časti suterénu). Ďalšou významnou výhodou domu sú nízke mesačné náklady, vzhľadom k veľkosti domu, najvýhodnejšia orientácia RD na južnú svetovú stranu, ideálne dopravné pripojenie na cestné komunikácie a kúsok od zastávky MHD. Bonusom je veľmi príjemné prostredie, veľká záhrada a lokalita vhodná na relax a oddych. RD odporúčam pre ľudí, ktorí chcú byť v kontakte s mestom a zároveň žiť a relaxovať v pokojnom prostredí a nechcú robiť kompromisy medzi výhodami mesta a pokojného, tichého prostredia.
ĽUBOTICE - dvojgeneračný RD so záhradou, dvojgaráž, bazén
Ponúkame Vám na predaj nadštandardne veľký 3-podlažný rodinný dom s možnosťou jeho viacúčelového využitia nachádzajúci sa v pokojnej lokalite obce Prešov-Ľubotice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Dispozícia: 7 izbový dom, 2 kuchyne, 3 kúpeľne, 2 terasy, 3 technické miestnosti, kotolňa, dvojgaráž, v suteréne – bazén s wellness časťou, Pozemok 1.285m2, zastavaná plocha domu 235 m2, celková úžitková plocha 570m2, obytná plocha 346 m2, Rok kolaudácie: 2005, Vlastníctvo: osobné, nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch, Cena RD na požiadanie v RK a bola stanovená znaleckým posudkom. Dohoda na cene je možná. Viac info a 3D prehliadka na Nadštandardne veľký RD s priestrannými izbami je postavený na rovinatom a slnečnom pozemku s upravenou záhradou, naprojektovanou záhradným architektom. Záhrada je praktický a dizajnovo zladená s wellness časťou domu. RD je atypický a priestorovo bohatý. Projektové riešenie poskytuje veľkorysú dispozíciu otvorených a uzavretých priestorov pre viacčlennú rodinu alebo pre náročného klienta, ktorý preferuje veľké a otvorené priestory. Vstupná hala s prechodom až na záhradu dispozične rozdeľuje RD na dve časti, ktoré sa môžu využívať samostatne. Takéto dispozičné riešenie je možné využiť aj na viacgeneračné bývanie alebo bývanie s možnosťou podnikania (komerčné využitie). Obytná časť RD je kompletne zrekonštruovaná. Technická časť domu (suterén), vrátane bazéna nie je dokončená. TECHNICKÝ STAV: - nové rozvody - medené elektrické rozvody, PVC rozvody vody a odpadu, - nové vnútorné omietky s novými maľbami, - eurookná s interiérovými žalúziami, - podlaha v obytnej časti RD: drevené - dubové mozaikové parkety, v technickej časti: betónový poter, dlažba, - kuchynská linka je na mieru a z masívu, vrátane zabudovaných elektrospotrebičov, - bezpečnostný zabezpečovací systém, - záhradný zavlažovací systém, ENERGIE A SIETE: - RD je napojený na všetky inžinierske siete, - celkové náklady na bývanie sú do 340 € (elektrina – 50€, plyn – 258€, voda – 31€) – podľa predpisu platného od 1.2.2023, - vykurovanie: plynový kotol, podlahové radiátory v jednotlivých miestnostiach, - príprava teplej vody: plynový kotol, zásobník TV (150 l), - v RD je zavedený optický internet (od r.2020), LOKALITA a OKOLIE: Výhodou domu je jeho kompletne zrekonštruovaný stav celej obytnej časti s možnosťou okamžitého bývania bez nutnosti realizácie stavebných úprav (okrem časti suterénu). Ďalšou významnou výhodou domu sú nízke mesačné náklady, vzhľadom k veľkosti domu, najvýhodnejšia orientácia RD na južnú svetovú stranu, ideálne dopravné pripojenie na cestné komunikácie a kúsok od zastávky MHD. Bonusom je veľmi príjemné prostredie, veľká záhrada a lokalita vhodná na relax a oddych. RD odporúčam pre ľudí, ktorí chcú byť v kontakte s mestom a zároveň žiť a relaxovať v pokojnom prostredí a nechcú robiť kompromisy medzi výhodami mesta a pokojného, tichého prostredia.
krásna 5 izbová NOVOSTAVBA k nasťahovaniu Ľubotice
Ponúkam Vám na predaj krásnu, modernú 5 izbovú novostavbu – rodinný dvoj-dom v prímestskej časti Ľubotice, mimo hlavnej cesty. ( MHD 13,28, školský spoj) Ak Vás oslovila lukratívna a žiadaná lokalita Ľubotice, dohodnite si termín obhliadky už dnes a zažite úžasnú atmosféru modernej a kvalitnej novostavby!Je pre Vás pripravený a Vianoce môžete zažiť, už vo svojom ... Všetky 21 fotiek nájdete na : MATERIÁL – klasické, poctivé 30 cm tehly – užitková plocha RD je 132,78 m2 – zimná, vyhrievaná záhrada 20 m2 - plocha pre dve autá 26 m2 – pozemok 236 m2 + podiel na ceste - orientácia J-Z - tichá ulica, mimo hlavnej cesty DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Zádverie 3,32m2,samostatné WC 1,57m2, technická miestnosť 7,11m2, schodisko 7,88m2, obývacia izba 36,43m2 prepojená s kuchyňou s výstupom na vykurovanú zimnú záhradu 20 m2, kúpelňa 5,29m2, samostatný šatník 4,29m2, spálňa 13,59m2, pracovňa 7,93m2, izba 12,81m2, izba 12,81m2,kúpelňa 5,51m2, chodba so schodiskom 14,24m2 Rozloženie: Prízemie: predsieň, kuchyňa s obývačkou s výstupom na terasu, technická miestnosť, samostatné WC. Poschodie: spálňa so samostatným šatníkom a vlastnou kúpeľňou, dve detské izby, pracovňa, kúpeľňa pre deti. Dom je napojený na elektriku, teplovodné kúrenie s elektrickým kotlom a predpríprava na plyn, kanalizácia, voda, optika. VÝSTAVBA – obvodové múry 30cm tehla, vnútorné priečky YTONG – strecha – betónové panely,izolácia IPA lepenka, dunajský štrk, EPS 100 hr.20cm, Sika – fólia hr 1,8mm – zateplenie domu 15cm minerálna vata – okná a dvere HESTA HARMONY antracit/biela – podlaha – zateplenie 20cm eps 100, poter 5cm – drenáž okolo domu s retenčnou nádobou – predpríprava nabíjania elektro-automobilu – predpríprava na zavlažovanie záhradky – klimatizačná jednotka na poschodí – schodisko omietka – sadrokartónové stropy – rekuperačná jednotka v obývacej izbe na prízemí – fasáda omietka, oplotenie gabionový plot,orientácia J-V - 2x parkovacie miesto pri dome - podiel na prístupovej ceste Predpríprava na alarm a vonkajšie žalúzie, maľovanie na bielo,základné terénne úpravy okolo domu, oplotenie z troch strán. Zaujímavá ponuka, odporúčam vidieť! Rezervujte si termín obhliadky už dnes a presvedčte sa O KVALITE DOMU V MODERNOM ŠTÝLE. Certifikovaný realitný špecialista Mária Kurucová . Cena nehnuteľnosti je vrátanie provízie realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté poradenstva a kompletný právny servis. Podobné a iné zaujímavé ponuky nájdete na
EXKLUZÍVNE PREDAJ PRIESTRANNÉHO DOMU S BAZÉNOM- VIRTUÁLNA OB
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám predstavuje priestranný dom s rodinnou atmosférou a krásnou záhradou v pokojnej lokalite Nemce, len 5km od centra mesta Banskej Bystrice. Aktuálne v dome prebieha rekonštrukcia, ale pre bližšiu predstavu máme pre Vás možnosť pozrieť si dom cez virtuálnu obhliadku. KLIKNITE NA LINK: Dispozícia: Prvé poschodie - 3 samostatné izby, vstupnú chodbu, 2x samostatné WC, kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom, obývaciu izbu prepojenú so zimnou záhradou, kuchyňu s jedálenským stolom a špajzou. Druhé poschodie - 4 samostatné izby (jedna izba s prístupom na balkón), veľká kúpeľňa spojená s WC a veľkometrážna chodba, ktorá je využitá ako spoločenská miestnosť či odpočiváreň, kde sa nachádzajú aj vstavané skrine s veľkým odkladacím priestorom. Dom sa predáva zariadený so vstavanými spotrebičmi (tzn. umývačka riadu, sporák, rúra, mikrovlnná rúra, chladnička) Kúrenie je ústredné, podlahové  kúrenie je len v zimnej záhrade. Dom ďalej disponuje priestormi: - murovanou pivnicou, ktorá slúži aj ako kotolňa - garážou pre 1 vozidlo - nádhernou záhradou s murovaným altánkom - altánokom, ktorý je s kompletným vybavením ako stvorený pre príjemné rodinné posedenia. V altáku sa nachádza krb/pec na varenie/grilovanie. - bazénom, ktorý určite oceníte pri horúcich letných dňoch. Pri bazéne sa nachádza prístavba, kde je momentálne spoločenská miestnosť (možnosť využiť ako hosťovský domček) priamo na záhrade. - záhradou, ktorá je pripravená poslúžiť novému majiteľovi ako ideálne miesto na relax či posedenie s priateľmi - zimnou záhradou  Výhody tejto nehnuteľnosti: blízkosť mesta Banská Bystrica, priame spojenie do centra mesta, plná občianska vybavenosť. Okolie: SKI šachtičky, SKI Selce Základné info: Pozemok: 668m2 Úžitková plocha: 300m2 Garáž:17m2 Hosťovský domček: 28m2 V prípade záujmu o obhliadku ma prosím neváhajte kontaktovať na tel.č. , alebo mailom na   Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
moderná  4 izbová novostavba - HRUBÁ STAVBA Ľubotice
Ponúkam Vám na predaj krásnu, modernú 4 izbovú novostavbu – rodinný dvoj-dom v prímestskej časti Ľubotice, mimo hlavnej cesty. ( MHD 13,28, školský spoj) Ak Vás oslovila lukratívna a žiadaná lokalita Ľubotice, dohodnite si termín obhliadky už dnes a zažite úžasnú atmosféru modernej a kvalitnej novostavby v STAVE - HRUBÁ STAVBA, ktorú máte možnosť dokončiť podľa vlastných predstáv a snov. STAV : novostavba – v štádiu uzavretej HRUBEJ STAVBY vrátane vonkajších okien a dverí, strechy, priečky v dome, fasáda + zateplenie. MATERIÁL – klasické, poctivé 30 cm tehly – užitková plocha RD je 132,55 m2 – zimná záhrada, terasa 20 m2 - plocha pre dve autá 26 m2 – pozemok 235 m2 + podiel na ceste - orientácia J-V - tichá ulica, mimo hlavnej cesty DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Zádverie 3,33m2,samostatné WC 1,62m2, technická miestnosť 7,21m2, schodisko 7,89m2, obývacia izba 35,97m2 prepojená s kuchyňou s výstupom na vykurovanú zimnú záhradu 20 m2, kúpelňa 5,21m2, samostatný šatník 4,29m2, spálňa 16,15m2, izba 15,82m2, izba 12,93m2,kúpelňa 5,20m2, chodba so schodiskom 13,52m2, šatník 3,41m2. Rozloženie: Prízemie: predsieň, kuchyňa s obývačkou s výstupom na terasu, technická miestnosť, samostatné WC. Poschodie: spálňa so samostatným šatníkom a vlastnou kúpeľňou, dve detské izby, kúpeľňa pre deti. Dom je napojený na elektriku a predpríprava na plyn. VÝSTAVBA – obvodové múry 30cm tehla, vnútorné priečky YTONG – strecha – betónové panely,izolácia IPA lepenka, dunajský štrk, EPS 100 hr.20cm, Sika – fólia hr 1,8mm – zateplenie domu 15cm minerálna vata – okná a dvere HESTA HARMONY antracit/biela – podlaha – zateplenie 20cm eps 100, poter 5cm – drenáž okolo domu s retenčnou nádobou – predpríprava nabíjania elektro-automobilu – schodisko - 2 x parkovacie miesto pri dome - podiel na prístupovej ceste Zaujímavá ponuka, odporúčam vidieť! Rezervujte si termín obhliadky už dnes a presvedčte sa O KVALITE DOMU V MODERNOM ŠTÝLE s možnosťou dokončiť dom podľa vlastných predstáv. Certifikovaný realitný špecialista Mária Kurucová . Cena nehnuteľnosti je vrátanie provízie realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté poradenstva a kompletný právny servis. Podobné a iné zaujímavé ponuky nájdete na