inzercia, predaj, predám, bazár

Lukostreľba

Kategória: Všetko ostatné

Na predaj krásny drevený anglický luk. Luk je používaný. Má kožený popruh pre lepšiu manipuláciu a streľbu. Dĺžka: 160 cm, sila 25-30 libier. Keďže na napnutie luku je potrebné vyvinúť väčšiu silu, odporúčam ho pre skúsených lukostrelcov alebo pre začiatočníkov, ktorí majú viacej sily. Ide o domácu výrobu.
Lukostreľba
Podobné inzeráty
Luk
Predám luk Samick Deer master sily 45#. Nepoužitý, Luk, lovecký luk,lukostreľba
Luk reflexný Luk  ramená  lukostrelba  lov
Ponúkam profesionálne ILF ramená na luk, pár krát použité. Ramená SF Archery Carbon Elite Foam: cena 145€
Terc na luk, tercovnica lukostrelba
Terce na lukostrelbu, lukostrelecke terce: Rôzne 3D terče vojakov pre lukostreľbu! Idealne na zahradu a pozemok ako terc na trenovanie lukostrelby, rekreacnu lukostrelbu. Pouzite, ale vydrzia este tisice vystrelov. velky stredoveky 3D vojak v zivotnej velkosti s mecom stitom a prilbou 239 eur /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vojaci velke tercovnice s rukami /modre hlavy/ 89 EUR 3D vojak samuraj s brnenim v baranici 89 EUR 3D vojak samuraj s mecom 89 EUR velki vojaci 2D tercovnice 69 EUR maly vojak s klobukom 35 EUR tecovnica mala vystuzena 30 EUR K dispozicii aj 3D terce zvierat: jelen 149 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velky ladovy medved 139 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ sediaci kamzik Eleven /komplet novy repasovany stred/ 99 EUR leziaci cierny panter/puma Eleven 135 EUR /novy 270 eur/ daniel/muflon 95 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ obrovsky zralok /az 2m dlhy/ 99 EUR chobotnica obrovska 85 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk velky 99 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk vyjuci 70 EUR /aj pre kuse/ zralok Eleven 89 EUR /fortifikovany zospodu - povodne duty otvor bol vyplneny specialnou lukostreleckou hmotou takze je vhodny aj pre kuse/ tiger 99 EUR velhad 49 EUR obrovsky rys 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ delfin /120cm/ 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ korytnacka 60 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ diviak 45 EUR chobotnica 49 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ kapor Eleven 36 EUR /2 kusy spolu 70 EUR/ chlpaty bobor 45 EUR pes /komplet novy, vhodny aj pre kuše/ 40 eur sliepka 28 EUR sova 16 EUR Najlepsie osobny odber, pripadne viem doviezt na trase /Detva, Zvolen, Ziar nad Hronom, Nitra, Trnava/.
Drevené šípy na lukostreľbu-lukostrelba
Šípy sú voľné na predaj na koľko kupujúci nedodržal slovo a neozýva sa. Teraz sú zľavnené. Spine 28-30# Dĺžka tyčky 26" Materiál céder Hmotnosť 250-280gr(avg.272gr.) 3 vrstvy laku Hrot 30gr.-5/16" FOC:8-9% Letky sú 4" shieldy Končík plastový. Ak by bol problém napríklad že chcete iný hrot/končík, alebo skrátiť tyčku, není problém.
Lukostrelba, ramena na luk
Samick Polaris ramena, kvalitne lukostrelcke ramena na olympijske a lovecke luky so srobovacim systemom. Malo pouzivane, nakolko sa preslo na 32 librove ramena, posuvam za 20 EUR. Nove stoja 50. Natahova sila 26 libier, je idealna pre muzov i zeny, vsetkych rekreacnych strelcov.
Ramena na luk lukostrelba
Ponúkam profesionálne ILF ramená na luk, pár krát použité. Ramená SF Archery Carbon Elite Foam, pôvodná cena 220€.