inzercia, predaj, predám, bazár

Lukostrelecký chránič na prsty

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám lukostrelecké chrániče na palce
Kožený - 5€ veľkosť uni
Kovový - 15€ veľkosť 21 mm
Lukostrelecký chránič na prsty
Podobné inzeráty
Športova kuša
Predam športovu,kladkovu kušu (na športove učely),s komplet zariadenim:Športova taška,3 extra carbonove šipy,mazivom na rails,aj tetivu,napinak na tetivu.Na športovu strelbu ako stvorena,z dovodu nastaveneho optickeho hladiska.Nikdy nepouzita,no nastavena profesionalnym luko/kušostrelcom.Balenie originalne,faktura pribalena isto.Kusa nastavena v profi klube ,,Lukostrelecky obchod,Druzstevna 1,Vinicne,,Ozaj velmi silna kusa.V pripade zaujmu,kontaktujte nizsie,dohode sa nebranim.Viac foto,na vyziadanie. V pripade,ze neodpovedam na hovor,nechajte sms,zavolam naspat.
Predám Britskú vestu Virtus s balistikou s príslušenstvom
Predám Britskú vestu Virtus s balistikou, príslušenstvom Predám vojenskú Britskú vestu Virtus Scalable Tactical Vest MTP s príslušenstvom. Vesta STV, velkost LARGE Komponenty: 1. celotelová - soft armour (predný, zadný, ramena) - foto na vyžiadanie 2. chránič krku + soft armour 3. ramenne chrániče + soft armour 4. soft armour nape pad insert - do helmy chránič krku 5. bočné kapsy na hard armour, bez hard armour + 6. ako bonus: Lower Back Protection = soft armour vložka do Virtus battle beltu. Platová kapsa pojme SAPI M/L. Výborná vesta asi top čo som mal Dôvod predaja potrebujem peniaze Pošlem aj poštou Po dohode možné vziať aj na splátky Kliknite na meno a pozrite si ďalšie inzeráty Inzerát platí do zmazania!
Chránič sluchu PROHEAR
Predám chránič sluchu značky PROHEAR. - zosilujú zvuky pod 82dB - tlmí zvuky nad 82dB - polohovatelné - skladacie - externý výstup pre MP3 - pripojenie cez bluetooth - nebránia miereniu Posielam na dobierku.
Kompletný set na lukostreľbu
-Luk Lazecký TRAPER Black reflexný lovecký luk 62" ,sila 24lbs,prevedenie univerzál ,je možné zakladať šíp z oboch strán ,sila luku je výrobcom meraná pri náťahu 28",pri inom náťahu sa sila luku mení. Luk je vhodný na trénovanie správnej techniky u výrobcu sa dajú dokúpiť silnejšie ramená. Na luku su nainštalované tlmiče tetivy,rovnako aj na tetive,kožušina králika. -6ks Šípy drevené dĺžka 810mm/32",hrúbka 8mm, prirodné pierka,končík H -10ks Šípy karbonové Cross-X Ambition, prírodné pierka 2,5",spine 600,končík H -Terčovnica 60x8,5 cm -Stojan pre lukostrelecké dopadiská -Chránič predlaktia -Rukavica /chránič prstov -Literatúra Vzhľadom na veľkosť ideálne osobný odber,prípadne pri uhradení poštovného vopred zašlem aj poštou.Z tohto setu je prakticky nestrieľané,vystrelené max 50 krát,stojan pre terčovnicu je nevybalený,ešte zabalený od predajcu. Chvíľu po kúpe som začal so strelnými zbraňami a tie ma uchvátili viac,to je aj dôvod predaja,absolútne to nevyužívam.
Predám kladkový luk CHASER RH
Dobrí deň.Mám na predaj kladkový luk chaser rh s nastaviteľnou silou náťahu od 30lb do 55lb,(rýchlosť karbónového šípu pri sile 55lb cca 300km/h,streľba na vzdialenosť až 100m).Dá sa nastaviť aj náťahová vzdialenosť od 26 do 31 palcov.Mám k nemu všetko čo je potrebné: cena je rozpísaná za nový tovar luk chaser rh 195eur 16ks karbonové šípy x 8eur=128eur spúšťač precision 20eur tru ball tru nok na tetivu 20eur nová tetiva fast flight komplet menená v hodnote 50eur lis bowmaster na luk na výmenu tetivy a ladenie 60eur lovecký stabilizátor 13eur stojan na luk a šípy,chránič predlaktia 16eur terčovnica 45x45x22 do 60lb 44eur zakládka na šípy PSE hornet 25eur vyťahovacia guma na šípi kartel,chránič predlaktia,vosk na tetivu,končíky na šípy,omotávacia niť stringflex,lovecký hrot,imbusové kľúče a šňúra na loop grátis Cena za nový komplet je 570 eur,ja tento komplet ponúkam za 450 eur.Pri rýchlom jednaní dohoda možná.Predávam ako komplet. Preferujem osobný odber kvôli vyskúšaniu ale nie je problém poslať aj kurierom,(plus doplatok za kuriera na účet kupujúceho cca 10eur).Dôvod predaja,už ho nepoužívam.Poprosím len vážny záujem.Špekulanti nevolať!!!
Predám kladkový luk CHASER RH
Dobrí deň.Mám na predaj kladkový luk chaser rh s nastaviteľnou silou náťahu od 30lb do 55lb,(rýchlosť karbónového šípu pri sile 55lb cca 300km/h,streľba na vzdialenosť až 100m).Dá sa nastaviť aj náťahová vzdialenosť od 26 do 31 palcov.Mám k nemu všetko čo je potrebné: cena je rozpísaná za nový tovar luk chaser rh 195eur 16ks karbonové šípy x 8eur=128eur spúšťač precision 20eur tru ball tru nok na tetivu 20eur nová tetiva fast flight komplet menená v hodnote 50eur lis bowmaster na luk na výmenu tetivy a ladenie 60eur lovecký stabilizátor 13eur stojan na luk a šípy,chránič predlaktia 16eur terčovnica 45x45x22 do 60lb 44eur zakládka na šípy PSE hornet 25eur vyťahovacia guma na šípi kartel,chránič predlaktia,vosk na tetivu,končíky na šípy,omotávacia niť stringflex,lovecký hrot,imbusové kľúče a šňúra na loop grátis Cena za nový komplet je 570 eur,ja tento komplet ponúkam za 400 eur.Pri rýchlom jednaní dohoda možná.Predávam ako komplet. Preferujem osobný odber kvôli vyskúšaniu ale nie je problém poslať aj kurierom,(plus doplatok za kuriera na účet kupujúceho cca 10eur).Dôvod predaja,už ho nepoužívam.Poprosím len vážny záujem.Špekulanti nevolať!!!