inzercia, predaj, predám, bazár

Luli Chef

Kategória: Kojenecké potreby

Luli Chef (hrnček var). Kupovaný máj/2022. Používaný minimálne. Vhodný na prípravu smoothie, príkrmov pre dieťatko, príprava polievočiek a iné pochúťky. Pripravý presne porciu je 1osobu takže žiadne plytvanie ;) známky používania má len sfarbenie na vrchnáku po príprave mrkvy, čomu sa nedá zabrániť. (Viď.foto). Inak je plne funkčný v orig. balení bez poškodení. :)
Luli Chef
Podobné inzeráty
Predám KinderKraft LULI gray
Predám pohupujúce lehátko s melódiou 2v1 KinderKraft LULI gray Používané 5mesiscov V záruke Dohoda možná Vhodne od narodenia do 9kg LULI je lehátko, ktoré sa od ostatných výrobkov odlišuje nielen krásnym moderným štýlom, ale aj kolísavým kyvadlovým pohybom. LULI hojdá dieťa kolísaním, pričom tento pohyb zodpovedá prirodzeným pohybom dieťaťa v lone matky. Pre dieťa je dôverne známy a príjemný. Kolíska sa vyznačuje taktiež aj modernou technológiou, ktorá umožňuje jednoduché a rýchle ovládanie. S týmto ležadlom bude upokojenie vášho dieťaťa alebo jeho uspávanie kolísaním ešte jednoduchšie. LULI má 5-stupňovú reguláciu rýchlosti kolísania a časovač, ktorý je možné nastaviť na 8, 15 a 30 minút (ak je časovač vypnutý, kolíska pracuje stále). Ovládací panel má navyše zabudovaných až 12 na počúvanie príjemných melódií. Bezpečnosť dieťaťa zabezpečujú vzájomne prepojené (2 výšky), 5bodové pásy. Kolíska je vyrobená z mäkkých, na dotyk príjemných látok, ktoré poskytujú dieťaťu pohodlie a komfort - súprava obsahuje aj mäkký, nastaviteľný vankúš. Kolíska je dodávaná s odnímateľnou hrazdičkou s 2 hračkami.
Hojdacie kresielko
Predám hojdacie kresielko Kinderkraft Luli, využívané 9 mesiacov. Kresielko je vhodné od narodenia do 9 kg. Kresielko je ako nové, bez závad.