inzercia, predaj, predám, bazár

Luna najmenšie šteniatko.

Kategória: Detská literatúra

Dobrý deň predám Luna najmenšie šteniatko od Holly Webb Aj zo záložkou.
Luna najmenšie šteniatko.
Podobné inzeráty
Detská literatúra
Dobrý deň,predám tri knížky 7+ 1.Luna najmenšie šteniatko 2.Oskar a jeho prvé Vianoce 3.Henrik šteniatko z pobrežia
Sada krasnych 5 kniziek pre najmensie deti
Sada krasnych 5 kniziek pre najmensie deti Krasne ilustrovane leporela. Niektore su v cestine ( vid foto) ale ide tam najme o krasne obrazky. Su to naucne knizky o cislach, tvaroch, fsrbach, rocnych obdobiach a jedle. Urcite urobia velku radost.
Sada krasnych 5 kniziek pre najmensie deti
Sada krasnych 5 kniziek pre najmensie deti Krasne ilustrovane leporela. Niektore su v cestine ( vid foto) ale ide tam najme o krasne obrazky, deti to citat nebudu a vy im to lahko prelozite. Su to krasne ilustrovane knizky o cislach, tvaroch, farbach, rocnych obdobiach a jedle. Urcite urobia velku radost. Hlavne ale pomozu detom so zakladnou slovnou zasobou. Zaujat male deti na dlhsie ako par minut je tazke ale tychto 5 kniziek urcite pomoze. Pridam aj maly darcek- Montessori pomocku. ( vid foto).
Sada 5 kniziek pre najmensie deti
Sada 5 kniziek pre najmensie deti Krasne ilustrovane leporela. Niektore su v cestine ( vid foto) ale ide tam najme o krasne obrazky, deti to citat nebudu a vy im to lahko prelozite. Su to krasne ilustrovane knizky o cislach, tvaroch, farbach, rocnych obdobiach a jedle. Urcite urobia velku radost. Hlavne ale pomozu detom so zakladnou slovnou zasobou. Zaujat male deti na dlhsie ako par minut je tazke ale tychto 5 kniziek urcite pomoze. Pridam aj maly darcek- Montessori pomocku. ( vid foto).
Vilko hľadá teplo domova - Holly Webb
Ako nová. Popis Katka kvôli práci na školskom projekte pravidelne navštevuje útulok vo svojom meste. Tam si všimne rozkošné šteniatko, ktoré sa volá Vilko. Keď sa dozvie o jeho smutnej minulosti, rozhodne sa mu za každú cenu pomôcť. Vymyslí plán ako vyzbierať peniaze pre útulok a Vilko sa stane jeho hlavnou hviezdou. Rozkošné šteniatko si zamilujú takmer všetci Katkini spolužiaci. Nájde sa však niekto, kto mu poskytne skutočný domov?
Hugo, psik z útulku - Holly Webb
Ako nová. Grétke nedovolia mať doma psíka, a tak chodí venčiť psíky z útulku. Najradšej má Huga, najmilšie šteniatko plemena Jack Russell. Hugo sa nevie dočkať, kedy poň príde Grétka. Čoskoro sa z nich stanú najlepší priatelia. Šteniatko si však ktosi adoptuje. Grétka vie, že by sa mala radovať, keď si psík nájde nový domov, ale napriek tomu jej nesmierne chýba... Hugo ničomu nerozumie. Kam zmizla jeho obľúbená kamarátka?