inzercia, predaj, predám, bazár

Luskacik na orechy a odkostkovac Tupperware

Kategória: Ostatné

Pomocnik 2v1 znacky Tupperware Ocistite s nim orechy a vykostkujete ceresne alebo vysne. Nepouzity.
Luskacik na orechy a odkostkovac Tupperware
Podobné inzeráty
Rôzne Tupperware výrobky
triedila som kuchynu, nieco len raz pouzite. - krajac melonu 3€ - sitko alebo cukorníčka 2€ - oddelovac zltka a bielka+ biela odmerka 2€ -cedic zeleniny v polievke-nie je TW- 3€ - Tupperware Iglu na ľad 7€ - Tupperware Diplomat obdlžníkový 10€ - Tupperware ergologicky luskáčik na orechy 15€ -Tupperware lievik+naberačka na uvarené vajíčka - 3€ - Tescoma Tenderizer/tĺčik na mäso PRESTO 8€ -Tupperware dóza na cestoviny - Špagetka 8€
Luskáčik na orechy silver
Luskáčik na orechy vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, pripevnený k drevenej základni. Je určený na drvenie mäkkých škrupinových orechov rýchlejšie a jednoduchšie ako ktorýkoľvek iný luskáčik. J ROZMERY ZÁKLADNE: 20CM x 4,9CM DĹŽKA RÚČKY: 18,5CM MAXIMÁLNY PRIEMER VRAŠSKÉHO ORECHA ~ 4,5CM (+/- 1 mm) Tovar zasielame na dobierku. Poštovné a balné 4 eura.
luskáčik na orechy
predám luskáčik na orechy cena 15 Eur.
luskáčik na orechy
Predám luskáčik na orechy cena 15 Eur.
Luskáčik na orechy
Ponúkám pákový luskáčik na orechy . Ľahké a rýchle odstraňovanie škrupiny bez veľkej námahy. Cena :18€ /ks Viac info tel :
Tupperware desiatnik-paprika, biely desiatnik, mriežka
Predám nový nepoužitý Tupperware desiatnik-paprika- 2 kusy. Cena 3,50€/kus. Okrem toho predám biely Tupperware desiatnik z priedušného matariálu. Cena 2€. Ďalej predám mriežku Tupperware vhodnú do nádob Tupperware. Rozmery 25cm x 16,5cm. Cena 2€.