inzercia, predaj, predám, bazár

Luster - svietidlo - osem ramien -rustical-úsporné žiarovky

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám osemramenný luster vrátane úsporných žiaroviek e14 objìmka .
Bratislava
Luster - svietidlo - osem ramien -rustical-úsporné žiarovky
Podobné inzeráty
Solárne 100LED nástenné svietidlo so senzorom
MODERNÁ NÁSTENNÁ LAMPA LED SOLARNÁ NÁstenná LAMPA DOUBLE 100 LED - 3 režimy svietenia Nástenné svietidlo je možné použiť na osvetlenie brán alebo domu, v záhradách a na akomkoľvek inom mieste, kde je veľa slnečného svetla. Môže byť použitý ako osvetlenie alebo ako dekoratívny prvok. Solárne svietidlo nabité solárnym panelom nám poskytuje bezplatné osvetlenie po celý rok. Nevyžaduje sa žiadna elektroinštalácia. Má režim automatického spustenia po zotmení. Doba jedného cyklu svietenia po detekcii pohybu je 30 s. Svietidlo má osvetľovacie bočné moduly Vonkajšie svietidlo - LED SOLAR s výkonom 1W, namontované na steny domu alebo stromy. Svietidlo má batériu-akumulátor dobíjanú slnečným žiarením. Svietidlo a solárna časť tvoria jeden celok, čo uľahčuje inštaláciu a obsluhu. svietidlo je vybavené snímačom pohybu a súmraku. Svietidlo je možné použiť aj v interié určené na osvetlenie priechodu v dome alebo záhrade. Má vypínač OFF/ONN Lampa sa veľmi jednoducho montuje, nevyžaduje žiadne náradie ani kabeláž, svietidlo stačí priskrutkovať skrutkou alebo prilepiť obojstrannou páskou na vybraný povrch. 3 pracovné režimy!! V hornej časti svietidla je solárne so senzorom súmraku po zotmení sa hlavné svetlo aktivuje, keď senzor zaznamená pohyb do 4 metrov a vypne sa po 25 sekundách, keď pohyb zmizne Trieda tesnosti IP65 nám dáva možnosť namontovať svietidlo na nezastrešené miesta. TECHNICKÉ PARAMETRE Farba svetla: studená biela 6000 - 6500 K Batéria: 1800mAh 5,5V, 1W Typ diódy: SMD 2835 Svetelný tok 600/Lm Vybavený súmrakom a detektorom pohybu Výkon: 100lm Počet LED diód: 100 (35 x 2 predné, 15 ks pravá strana, 15 ks ľavá strana) Dosah snímača pohybu: 3M - 5M Doba svietenia: V závislosti od aktivovaného režimu Uhol lúča: 270 stupňov Zapínač/vypínač: Áno Stav: Úplne nový Sada: Solárna lampa Originálne balenie: Áno Certifikáty: CE, RoHS Vrátane montážnej sady!!
Govee smart žiarovky/LED/2 kusov
Inteligentné LED žiarovky Govee, žiarovky Bluetooth, žiarovky RGBWW meniace farbu s ovládaním aplikácií, A19, E26, synchronizácia hudby a režim 8 scén pre párty v obývacej izbe v spálni, 1 balenie (nepodporuje WiFi/Alexa) Prispôsobte si viacfarebné žiarovky Govee s viac ako 16 miliónmi farieb a monochromatickou paletou. Naše inteligentné žiarovky môžu meniť farby podľa rytmu hudby. Dynamický alebo mäkký rytmus, v závislosti od vašich preferencií. Pripojenie cez Bluetooth a ovládanie aplikácií: Pomocou Bluetooth prepojte LED žiarovku s aplikáciou „Govee Home“. Skupinové ovládanie môže ovládať až multi rgb žiarovky súčasne Režimy časovača a prebudenia: Nastavte svoje LED žiarovky meniace farbu tak, aby sa zapínali/vypínali v určitú dobu. Zvlášť používajte režim „Sunrise“, aby sa žiarovka farebných svetiel rozjasnila, aby ste sa mohli prebudiť, použite režim „Sunset“ umožňuje žiarovky stmaviť, aby ste mohli zaspať. Úspora energie: Jas tejto 7W LED žiarovky zodpovedá 60W žiarovke, čo vám ušetrí 90 % nákladov na osvetlenie.Priame ovládanie Bluetooth, nepodporujú Alexa ani Google Assistant Vyžaduje sa aplikácia „Govee Home“.
Svietidlo stropné/nástenné 2xE27 max.60W
Veľmi lacno predám dvojžiarovkové kruhové stropné svietidlo v dobrom stave s pekným dizajnom a funkčným prevedením. Svietidlo je vyrobené v prevedení biela alabaster, svetlohnedá. Získate tak zaujímavý doplnok do svojho domova, ktorý skvelo zapadne do akejkoľvek miestnosti vášho interiéru, a obohatí ho o príjemné svetlo. Široké možnosti použitia žiaroviek (nie sú súčasťou) – od klasických do 60W, cez úsporné žiarovky, LED žiarovky, stmievateľné žiarovky, žiarovky s meniteľnou teplotou bielej (teplá biela až studená biela) až po žiarovky s meniteľnou farbou (RGBW). Závit na žiarovku: E27. Výška od stropu 14 cm, priemer kruhu 40 cm. Preferujem osobný odber, ale môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam). Klikni na meno (Dusan) a nájdeš aj moje iné výhodné ponuky.
Luster Hestia
Lacno predám moderný dvojžiarovkový tmavohnedý luster so sklenými mliečnymi svetlorozptyľujúcimi tienidlami vo výbornom stave. Jednoduchá a rýchla montáž, možnosť pripojenia aj na 2 okruhy (dvojvypínač). Široké možnosti použitia žiaroviek – od klasických do 60W, cez úsporné žiarovky, LED žiarovky, stmievateľné žiarovky, žiarovky s meniteľnou teplotou bielej (teplá biela až studená biela) až po žiarovky s meniteľnou farbou (RGBW). Závit na žiarovku: E27. Výška od stropu 56 cm, šírka 17,5 cm, dĺžka 53 cm. Preferujem osobný odber, ale môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam). Klikni na meno (Dusan) a nájdeš aj moje iné výhodné ponuky.
LED Stropné svietidlo
predam Rabalux 5057 - LED Stropné svietidlo CARMELA LED/50W/230V, svietidlo je nepouzivane, realne foto poslem na vyziadanie " svietidlo luster lampa led ziarovka vintage retro led svietidlo stropne svietidlo eglo globo rabalux "
predam retro banicke svietidla
predam kompletne zrepasovane banicke svietidla. svietidlo je kompletne rozobrate,vycistene, napraskovane, vymenena cela elektronika, led ziarovky philips, vsetky skrutky nerez, stitky povodne vycistene. svietidlo urobim na mieru aj so zave snym nerezovym lanom (dlzka lana, kablu, chranicky a farebne prevedenie svietidla urobim podla objednavky). svietidlo je velmi pekne a vhodne do industrialnych priestorov. svietidlo moze byt priebezne alebo koncove. robim ich podla objednavky. cena od 300€ za kus. cena sa lisi iba podla dlzky lana a toho ci je svietodlo priebezne alebo koncove. v cene 300€ je lano dlhe 1,0m svietidlo je koncove. ukoncenie lana je zavit ale da sa vyrobit presne podla poziadavky. tak isto aj farba a intenzita ziarovky. vsetky vymene komponenty su uplne nove. foto je moja realna praca. vyska svietidla je cca. 38cm a hmotnost asi 5-6kg