inzercia, predaj, predám, bazár

Lustre, stropnica, bodove svetla

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predam rozne svetla, lustre, bodove svetlo, rozne objimky, E14, E27, G9
Od 3€, bez ziaroviek
Lustre, stropnica, bodove svetla
Podobné inzeráty
Lustre, stropnica, bodove svetla
Predam rozne svetla, lustre, bodove svetlo, luster, rozne objimky, E14, E27, G9 Od 3€, bez ziaroviek
bodové svietidlo, lampy
Dobrý deň Ponúkam na predaj bodové svietidlá. Plne funkčné, výborný stav. 1x 6-bodové, 1x 4-bodové, 2x 3-bodové svietidlo. Cena za komplet je 45 Eur. Len osobný odber: Nový Život
Predám lustre
Predám 2 lustre rovnaké použité 6 mesiacov menil sa nábytok tak aj lustre cena za obe 20eur a jeden kus menší za 5eur
2 lustre s kalíškami
Predám 2 lustre s nastaviteľnými kalíškami. 1 svetlo je so 4 žiarovkami (dĺžka ramien 52 a 22 cm), druhé so 6-timi (rameno 105 cm). Obidva lustre je možné zapojiť na dvojvypínač a ovplyvniť tak silu osvetlenia. Žiarovky sú G9. Dodám s plným počtom žiaroviek + nejaké náhradné. 3 kalíšky majú malú prasklinu, čo však vôbec nie je zo zeme vidno. Predávam ako komplet obidva kusy spolu. Uprednostním osobný odber. Poštou pri platbe vopred.
Predám kryštálové lustre stropnice
Predám 2 ks kryštálové lustre, stropnice.Rozmer 60x60. Ide do nich 9 ks 12V mini halogéniek alebo 12V LED žiaroviek.Lustre sú vyleštené bez závad.Sú bez žiaroviek, ale tie viem dodať. Keď tu čítate inzerát tak je aktuálny.Na SMS neodpovedám.
2 lustre s kalíškami
Predám 2 lustre s nastaviteľnými kalíškami. 1 svetlo je so 4 žiarovkami (dĺžka ramien 52 a 22 cm), druhé so 6-timi (rameno 105 cm). Obidva lustre je možné zapojiť na dvojvypínač a ovplyvniť tak silu osvetlenia. Žiarovky sú G9. Dodám s plným počtom žiaroviek + nejaké náhradné. 3 kalíšky majú malú prasklinu, čo však vôbec nie je zo zeme vidno. Dajú sa otočiť. Predávam ako komplet obidva kusy spolu. Uprednostním osobný odber. Poštou pri platbe vopred.