inzercia, predaj, predám, bazár

Luxsusný kompletný porcelánový obedový set MZ Czechoslovakia

Kategória: Sklo, keramika

Predám luxsusný kompletný porcelánový obedový set Moritz Zdekauer Czechoslovakia pre 12 osôb v bezchybnom stave.
Hlboký tanier 12 ks (24 cm),
Plytký tanier 12 ks (24,5 cm)
Dezertný tanier 12 ks (19 cm)
Polievková misa (21 cm)
Oválny podnos (32 x 22 cm)
Okrúhly podnos (30 cm)
Mištičky 2 ks (13 cm)
Misky 2 ks (23 cm)
Tanierik (17 cm).
Uprednostním osobný odber.
Michalovce a okolie.
Luxsusný kompletný porcelánový obedový set MZ Czechoslovakia
Podobné inzeráty
Retro príslušenstvo
Predám: Obr.1 - porcelánový obedový retro set s modro-zlatou potlačou - 40,-eur Obr.2 - porcelánový obedový retro set s kvetinkami (hlboký tanier len 3ks, plytký len 1ks) - 15,-eur Obr.3 - retro misy a taniere so zlatou aplikáciou (plytké taniere 6ks, hlboké len 2ks) - 15,-eur Obr.4 - dve samostatné porcelánové retro misy s modrou a zlatou potlačou - 10,-eur Pošlem na dobierku, ale vítaný je osobný odber. Pozri ďalšie inzeráty.
obedový servis MZ
porcelánový obedový set Moritz Zdekauer hlboký tanier ( 4ks ) 23,5cm dezertný tanier ( 10ks ) 17,5cm veľký plytký tanier ( 6ks) 25cm cena je za celý set 100€ ++ Moritz Zdekauer čajová kávová suprava výška šálky je 7cm , cena za set s čajnikom a salkami je 30€ ++ len osobný odber Trnava
OBEDOVY A CAJOVY SERVIS
Dobrý deň,predám kompletný obedový a čajový porcelánový servis CORINNA ,karlovarský porcelan n.p.stara role pre 6 osôb: 1xterina na polievku 6xhlboký tanier na polievku 6xplytký tanier 6xdezertný tanierik 2xhlboká misa 1xoválný podnos 1xokruhly velky tanier 6xčajová šálka s podšálkom 1xcukornička s vrchnákom 1xkanvička na mlieko 1xčajník s vrchnákom a podšálkou. Servis je veľmi málo použivaný. V prípade záujmu len osobný odber Humenné.
Predam porcelanovy set 3ks vaza, miska a podnos
Predam porcelanovy set 3ks vaza, miska a podnos Predam porcelanovy set 3ks 1. Vaza na kvety / okrasna vaza 2. Miska 3. Podnos / tacka
Porcelánový Čajník Haas & Czjzek Czechoslovakia
Starožitný porcelánový Čajník zn. Haas & Czjzek Czechoslovakia. Ostalo zo súpravy.
49-dielny luxusný obedový servis
Predám krásny, luxusný obedový servis. Servis je pre 8 osôb. Pozostáva z 8ks plytkých tanierov,8ks, hlbokých tanierov,8ks dezertných tanierov,8ks šálok+podšálok,2ks hlboká misa,1ks okrúhla+1ks oválna misa,2ks teriny (polievková misa - menšia a väčšia),1ks omáčnik,1ks cukornička,1ks kanvica na čaj. Servis je minimálne používaný,bez poškodení a nedostatkov. Vyzerá veľmi exkluzívne. Farba tmavo hnedá (horká čokoláda), zdobenie zlatej farby. Značka Scherzer Havária Germany.