inzercia, predaj, predám, bazár

Luxusna kuchynska linka sklenena s pultom/ostrovom

Kategória: Kuchyne

Na predaj luxusna kuchyna z expozicie nemecky vyrobca Next125, rozmer zostavy je 420cm, ostrov rozmer 420x120cm, (resp.840x60cm) bezuchytkove otvaranie, spodne skrinky su vysuvy (nie je vidno druhu stranu pultu na foto), kovanie Blum Aventos, aktualne je v demonte, zabalena, bez spotrebicov, drezu a pracovnej dosky, blizsie info tel.
Luxusna kuchynska linka sklenena s pultom/ostrovom
Podobné inzeráty
kuchynska linka s ostrovom, nová zo showroomu
Kuchynska linka s ostrovom, nová nepoužívaná, vystavena bola v showrooome. Prevedenie prírodná dýha dub bielený, kovanie Hettich, pracovné dosky DEKTON (sky liquid hr.20mm) drez z toho istého materiálu ako prac.doska (medené dno) rovná časť š.4700 x v.2900 x hl.600 (možnosť prisposobiť na výšku) ostrov 2350 x 1120 (výška 900) povodna cena kuchyne (bez spotrebicov, baterie) 14500 € povodna cena prac.dosiek 6700 € výpredajová cena kuchyna + pracovne dosky bez spotrebicov = 8000 € Po dohode možný dovoz a montáž, v prípade záujmu naceníme aj spotrebiče.
Kuchynska linka - Rezervovane
Staršia kuchynska linka + spotrebiče a umyvadlo k dispozicií bude cca 10.12 kedze pride nova linka. Linka bola nedavno nafarbena kriedovymi farbami (povodna farba je hneda + vanilka) ale potrebovala by ešte jeden nater alebo aspon zalakovat, kedze uz bude nova linka som sa bohuzial k tomu nedostala, preto povrch z blízka nie je uplne dokončeny. Sučastou linky je aj vstavana funkčna rura, rura je nemeckej vyroby a je trochu hlučnejšia ale velmi vykonna a plne funkčna. Sučastou je aj indukčna platna - model Constructa CA33350/02 Kochfelder. Plne funkčna avšak s jednou "ďubkou" nieco na nu muselo padnut, vo funkcií to nijak nebrani. Dalšiou sučastou je nerezovy drez + bateria (bez sifonu). Linka ma tri zavesne horne poličky, stenu v ktorej je rura polica, horne poličky a dva spodne sufliky. Potravinovu vysoku skrinku. 2 suflikove dolne skrinky (v sufliku pod platnickou je aj pribornik), jednu uzku skrinku otvaraciu a rohovu skrinku na umyvadlo. Pracovna doska je prasknuta v spoji pri umyvadle, vid foto a jemna prasklinka povrchova je aj pri platničke, panty su na všetkych skrinkach v poriadku okrem skrinky pod umyvadlom kde je jeden pant pokazeny - vid foto. Linka bude rozlozena na jednotlive skrinky, urcite je nutna mensia dodavka alebo vozik.
Kuchynská linka s barovým pultom
Predám kuchynskú linku vrátane vstavaných spotrebičov. Kuchynská linka je z dvoch častí, samotná linka má dĺžku 5m a barový pult 1.8m z oboch strán má úložný priestor. Korpus je vo farbe tmavý dub a dvierka biele lesklé. V prípade záujmu je možné kúpiť aj samostatnų kuchyňu.
Kuchynská linka s pultom
Predám kuchynskú linku s pultom, jedná sa o kuchyňu ktorá bola vystavená na predajni nábytku, je v 100% stave, ako bonus pridám zadarmo spotrebiče(elektrická rúra Amica, plynový varný panel Amica, odsávač pár Elica, nerezový drez+batéria). Pôvodná cena celej zostavy 1200 eur. Rozmery: 210x130 cm, pult 122 cm.
Kuchynská linka so spotrebičmi a barovým pultom
Predám kuchynskú linku z masívu s barovým pultom a tromi barovými stoličkami. Rozmery 4.8 x 3.1 m. Spotrebiče: - ročná málo používaná chladnička Samsung A+++ (pôvodná cena 730 €) - umývačka Bosch - výkonná rúra na pečenie - indučná varná doska - komínový digestor - mikrovlnka
Moderna kuchyňská linka.V šedé-bíle kombinaci.
Moderna Minimalistická kuchyňská linka.V šedé-bíle kombinaci. Lesk 170x 275 V 210 Nova kuchyňská linka z prodejny. Kvalitní a bytelná kuchyně: dvířka: 18 mm, ABS 2 mm, korpusy: 18 mm, záda jsou ze deski pracovni Hloubka skříněk vč. dvířek: Horní - 32 cm, Dolní - 52 cm Výška skříněk: Horní - 72 cm, Dolní - 82 cm Výška kuchyně s pracovní deskou 3,8 cm je 86 cm Kování je již v ceně a ve skříňkách jsou police. Montaż. Vozíme po celé ČR a SK . Linka je bez spotrebičov. Možnosť poskladať linku na mieru. Skladom aj iné komponenty. Tiež je možné dokúpiť drez, závesné lišty a ďalšie drôtený program. V ponuke ďalšie skrinky rôznych typov a rozmerov, vrátane na vstavané spotrebiče. Zostavy k videniu v v poľskom Cieszyne,43-400 ul Liburnia 45